2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işte o mihri benimde aynı sorduğumda doktorum öyle dedi bizim bebek sandığımız o sertlik meğer rahim duvarımızmış.
korkmayın yani...

ne kadar nazlı olduk ya hemen bir yerim ağrısa bende korkar oldum acaba bişey mi oldu diye düşünüyorum.benimde midemçok ağrıyordu dr söledim ilaç verdi ilerki zamanlarda daha daartacak dedi..

Cnm bizde ablama aldık cumhuriyet caddesinden akdem diye bi yerden çok kaliteli çok şık bişey penye askılı aynı surayın anlattığı gibi beli büyüyor falan Üzerinde de sabahlığı var 75-80 gibi bişeydi bende alıcam onlardan.

Saglikla kucagina alirsin insallah kizini..

aaaa nagişşş kızınmı oluyorrrrr çok sevindim yaa.negüzel cimcime çıtır bıcır bir kız daha ...gözünaydın canım ...allahım sonuna kadar bu sevinçlerimiz eksik etmesin

gözün aydıııın hihoyyyt hihoyyyt

kaydirigubbakcemile3 çok sevindim canım hep sağlıklı kıpır kıpır olurlar inşallah

hekatecim geçmiş olsun canım tansiyonunu bi ölçtür bence ...nagihancım gözünaydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah...:)

gözün aydınnn:hulya::hulya:

kızlar çok teşr allahım sağlıkla versin inşallah hepimizin bebeişlerini bende çok seviniyorumkız çok istiyordum allah gönlüme göre verdi şükür:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bunu dediğin çok iyi oldu cnm.bakarım oraya..cumhuriyet cd.biliyorum zaten.sağol:1hug:

kızlar çok teşr allahım sağlıkla versin inşallah hepimizin bebeişlerini bende çok seviniyorumkız çok istiyordum allah gönlüme göre verdi şükür:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Gözün aydın canım,bende kız istiyorum inşallah Allah hayırlısını versin tabi de ne biliyim derler ya -kız evlat öz evlat- diye :ecrin_bebek:

canım benim göğüsler hiç büyümedi acaba sütm olmayacakmı dersin..ama baya dik füze gibi.aslında baya hoş oldular:kedi::kedi:

sağol canım inşallah canım aminnnn
bende hep kız diyordum kız çıktı çok sevinçliyim yaaaaaaa

Nagihan gözün aydın öğrenmişsin cinsiyeti. Hayırlı evlat olsun inşallah....

ammiiiiiiiiiiiiiiin canım

Gözün aydın, hayırlı olsun , pembe cicişler alınsın artık :) aynı doktor mu gördü yoksa sen çok kızdığın dokturunu değiştirdin mi :)

evet ya alırım pembecikler çok bakıyordum hiç dükkan kaçırmadan bakıyordum artık alırım inşallah

gözün aydın alırsın artık fırfırlı tüllü pembeler darısı bizim başımıza benimde kızım kız kardeş istiyor bakalım :hulya:

amin canım inşallah allah gönlünüze göre versin ama kızın var erkek niye düşünmüyor arkadaş arıyor senin çok bilmiş kendine

mrb kızlar bende drdan geldim bi kızım daha olacakmış :))
3lü tarama sonucumuzda perşembe çıkıyormuş inş. güzel sonuçlar alırız...

Gözün aydın canım,bende kız istiyorum inşallah Allah hayırlısını versin tabi de ne biliyim derler ya -kız evlat öz evlat- diye :ecrin_bebek:

allah sağlıklı versin de kız erkek farketmez ama kızlar daha civelek oluyorlar inşallah allah sanada kız nasip eder önce sağlıkla inşallah

Gözün aydın, hayırlı olsun , pembe cicişler alınsın artık :) aynı doktor mu gördü yoksa sen çok kızdığın dokturunu değiştirdin mi :)

yok canım kızdığıma gitmedim değiştirdim kızdığım yere asla gitmem kızdığım dr kalsa mayısta gösteririmiş cinsiyetini kadın 40 gün sonraya randevu vermişti salak şey bu haftaya gene çağırdı herşeyi sordum 10dk ultrosyonda baktı desem yalan olmaz çok baktım bebişime elsaladı bardaş kurdu oturdu ik defa bukadar net bebişimi gördüm ağladım hiç kendimi tutamadım eşimde kötü oldu

ben yerim seni diye seviyorum dr annesi neresini seviyorsun surata baksana çirkin diyor çok güzel bişeymiş ya

kızlar ben sayfayı değiştiremiyorum yani çıkamıyorum ilerliyr çıkmıyor sizdede öylemii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…