hahahaha)))afferin kız çok zekisin vallaha:roflol::roflol::roflol::roflol:
güle güle giy negüzel..ay çok merak ettim pijama nasıl bişi yaa..foto koysana hadi cnm..bizede fikir olsun.ipli falan bel büyüyo küçülüyo rahat bişeye benziyor
Saglikla kucagina alirsin insallah kizini..
aaaa nagişşş kızınmı oluyorrrrr çok sevindim yaa.negüzel cimcime çıtır bıcır bir kız daha ...gözünaydın canım ...allahım sonuna kadar bu sevinçlerimiz eksik etmesin
gözün aydıııın hihoyyyt hihoyyyt
gunaydın kızlarrr nagişcım cok sevındım kızın olmasına saglıkla gelsınler ınssallahh.ya kızlar bişe soracam dun gece sagıma dönerken bı agrı sapladı karnıma nasıl bı agrı ama sancı kıpırdayamıom nasıl korktum yaa agladım sancıdan o denlıydı 5 dk kıpırdayamadım.bugunde demınden berı karnımın tm uzerınde bı agrı var böle elımı koyuom sertlık var bı tuhaf bı agrı sızdede oluomu?
kaydirigubbakcemile3 çok sevindim canım hep sağlıklı kıpır kıpır olurlar inşallah
hekatecim geçmiş olsun canım tansiyonunu bi ölçtür bence ...nagihancım gözünaydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah...:)
gözün aydınnn:hulya::hulya:
cnm gözün aydın prensesin hayırlısıyla gelsin inş
TÜNAYDIN KIZLAR :1hug:
sağol canım
Canım gözün aydın sağlıkla bebeşini kucağına alırsın inşallah:CüvCüv:
çok sağol amin inşallah canım
Cnm bizde ablama aldık cumhuriyet caddesinden akdem diye bi yerden çok kaliteli çok şık bişey penye askılı aynı surayın anlattığı gibi beli büyüyor falan Üzerinde de sabahlığı var 75-80 gibi bişeydi bende alıcam onlardan.
kızlar çok teşr allahım sağlıkla versin inşallah hepimizin bebeişlerini bende çok seviniyorumkız çok istiyordum allah gönlüme göre verdi şükür:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
benim ilk hamile olduğumu öğrendiğim günler çok büyümüştü sütyen takamıyordum ve çok sertti sanki patlayacak gibi şimdide fena büyüdüler inşallah bukadar taşıyoruz içinde yeterli süt olur bebekleri iyi doyururuz cokacimcoook
gözünaydın canım negüzel prensesin olcak inşa sağlıkla kucağına alırsın mniğini bende baştan beri kız hissediyorum bakalım cuma günü belli olcak inşallah darısı bütün öğrenmeyenlerin başına
Nagihan gözün aydın öğrenmişsin cinsiyeti. Hayırlı evlat olsun inşallah....
Gözün aydın, hayırlı olsun , pembe cicişler alınsın artık :) aynı doktor mu gördü yoksa sen çok kızdığın dokturunu değiştirdin mi :)
gözün aydın alırsın artık fırfırlı tüllü pembeler darısı bizim başımıza benimde kızım kız kardeş istiyor bakalım :hulya:
mrb kızlar bende drdan geldim bi kızım daha olacakmış :))
3lü tarama sonucumuzda perşembe çıkıyormuş inş. güzel sonuçlar alırız...
Gözün aydın canım,bende kız istiyorum inşallah Allah hayırlısını versin tabi de ne biliyim derler ya -kız evlat öz evlat- diye :ecrin_bebek:
nagişim hayırlı uğrulu olsun inşallah minik prensesin...
gamzecim hadi bakalım bu aydan sonra kesinleşir artık hayırlı olsun....
gözünüz aydı diyorum şimdiden...
mrb kızlar bende drdan geldim bi kızım daha olacakmış :))
3lü tarama sonucumuzda perşembe çıkıyormuş inş. güzel sonuçlar alırız...
Gözün aydın, hayırlı olsun , pembe cicişler alınsın artık :) aynı doktor mu gördü yoksa sen çok kızdığın dokturunu değiştirdin mi :)
gözün aydın kızınna arkadaş geliyo desene kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?