2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrb kızlar bende drdan geldim bi kızım daha olacakmış :))
3lü tarama sonucumuzda perşembe çıkıyormuş inş. güzel sonuçlar alırız...

Hayırlı evlat olur inşallah cnm.
Kızlar bence bu saatten sonra cinsiyet öğrenmeyen arkadaşların bebekleri kız. Erkekler kendilerini erken belli ediyor çünkü.

seninde gözün aydın canım bir kız daha geliyor 24 cü kız geliyor listeye

bana da 4lü tarama yaptırtırdı bugün

Hayırlı evlat olur inşallah cnm.
Kızlar bence bu saatten sonra cinsiyet öğrenmeyen arkadaşların bebekleri kız. Erkekler kendilerini erken belli ediyor çünkü.

Bakalim gercekten oylemi,persembe gunu randevum var bakalim bu sefer gorebilecekmi,yada goruyorlar bana soylemiyoda olabilirler.

Gözün aydın canım,sağlıcakla kucağına alrısın inşallah.ınşallah iyi sonuçlar alırsın testten.

allah sağlıklı versin de kız erkek farketmez ama kızlar daha civelek oluyorlar inşallah allah sanada kız nasip eder önce sağlıkla inşallah

Sağol canım inşallah kısmet bakalım...30 nisanda gel dedi dr vakit geçmez artık bana.

seninde gözün aydın canım bir kız daha geliyor 24 cü kız geliyor listeye

bana da 4lü tarama yaptırtırdı bugün

sağol canım senin kaç haftalık 4lü yapılıyo

Bakalim gercekten oylemi,persembe gunu randevum var bakalim bu sefer gorebilecekmi,yada goruyorlar bana soylemiyoda olabilirler.

evet kızlar daha geç netleşiyor

bende doktordan geldim kızlar 194 gr. olmuş bebeğim 4 lü tarama testini yaptırdım herşeyi normal gidiyo şükür cinsiyette zaten erkek tahmını yapmıştı bugun yıne baktı kordon girmiş araya tam göstermedi benım yaramaz... ama erkek diyorum ben dedi

hayırlı olsun canım.

kızlar ağırlıkta olacak galiba eylül ayında..aklinialirimsmile..gözünaydın cnm.sağlıkla inşşş

kızılcık sağol canım çok şükür bugünleride gördüm ya
çok stresliydi 3 ay dolana kadar tüp bebek 3 aydan sonra normal gebeliğe geçiyo diye psikolojik olarak çok yıprandım tabi 4 ay kadarda iğne yedim:))))

Allah yardımcın olsun canım,hepimizin yardımcısı olsun.Bebişlerimiz için herşeye katlanacaz artık,anne olmak kolay değilmiş.

gözünaydın negüzel kızına arkadaş geliyor yalnız kalmıycak darısı başımıza inşallah tabi önce sağlıklı olsun sonrada kızım olur inşallah bende çok istiyorum

kızlar burda hava kapkaranlık oldu.bir yağmur bi yağmur sel olcak yaw bianda döndü ...

bende pazartesini iple çekiyorum..c,nsiyet konusunda bir arkadaş tahminde bulundu hiç şaşmaz bu diye..bebek hareketini kasıkta aşşağıda duyuyorsan kız göbeğe doğru yukarda duyarsan erkek dedi..benim baya aşşağıda kasıkta oynuyor kız yanihihoyyyt

gözünaydın negüzel kızına arkadaş geliyor yalnız kalmıycak darısı başımıza inşallah tabi önce sağlıklı olsun sonrada kızım olur inşallah bende çok istiyorum

sağol canım allah gönlüne göre versin canım benim...sağlıkla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…