2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayyy Mopsy hava nasıl karardı dimi sabahta incecik bişey giymiştim üstüme yağmurda başladı umarım hasta olmam...

merhaba arkadaşlar 6 eylülde bende kızımı alıcam inş kucağıma..
dün doktorum kesedeki suyun biraz az olduğunu söyledi..ve 5mm kist varmış..amniosentez yaptırdım..benki grip aşısından kaçan insan elimde o kocaman enjektör ve iğneyle gıkım bile çıkmadan işlemi yaptırdım...çok mu evhamlıyım bilmiyorum ama duygularımında önüne geçemiyorum...doktorum kesin sonuç almak için yaptırıcaz dedi..çok büyük tehlike yok dedi.3lütarama testine göre daha garantiymiş amniosentez..%100 sonuç veriyormuş.. dua edin bana 1hafta sonra ilk sonuç çıkıcak 1ay sonrada diğer sonuç...

Bişey çıkmaz inşallah... ((

Insallah hersey yolundadir,ve bebegini saglikli kucagina alirsin.

allah yardımcın olsun inşallah sonuçların güzel çıkar bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

merhaba canım sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah

Ayyy Mopsy hava nasıl karardı dimi sabahta incecik bişey giymiştim üstüme yağmurda başladı umarım hasta olmam...
ay allahtan ben bi çeket almıştım.bu havalarda ne olduğunu anlamıyor insan..sende al canım incede olsa bi hırka al yanına malum bebişlerimiz var üşütürsek falan ilaç kullanamıyoruz...
hoşgeldin canım sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın kzını inşş...
peki aminiyosentezi neden yaptırmıştın ..ikili testlerin risklimi çıkmşıtı acaba ???
eliz nilcim biliyormusun bende kızıma eliz ismini düşünüyorum koymayı.kendi adımda nilüfer nil koyasammı 2.isim diye düşüncemde vardı:roflol:
ne tesadüf..kendi isminmi eliz???

nevin gözün aydı canım sağlıla gelsin prensesimiz....

mihri evet canım o rahim duvarı kemik gibi sertmiş meğer.
bende aynı şeyi söyledim ya canımı acıtacak kadar sertmi dedim.
evet dedi doktor.
şaşırdım açıkcası.

Geçmiş olsun canım.

İnşallah iyi sonuçlar alrsın.Moralini bozma bak doktorunda büyük tehlike yok demiş.
Allahın izniyle hiç birşey olmaz inşallah.

inş. testlerin güzel çıkar canım allah yardımcın olsun dualarımız seninle

merhaba inşallah sonuçlar ii çıkar geçmiş olsun

Selam kızlar nasılsınız?elizcim inşallah harika sonuçlar alırsın,lila geçmişi okuyamadım ne oldu canım?

Canım geçmiş olsun. Sonuçların iyi gelecektir inşallah. Dualarımız seninle

hayır adım elif:) eliznil hoşuma giden bir isimdi aslında hamile kalmadan önce kızıma koymak isterdim hep..ama şimdi elif eylül olsun istiyorum kızımın adı:) eliz nil ikisi birlikte çok uyumlu...

üçlü tarama testim normal çıktı .ama üçlü taramayı yapan doktorum ultrasonda bebeğimin 16 haftalık göründüğünü söylemişti..halbuki 15haftalıkmış...15haftalıkkende benim bildiğim üçlü tarama testi yapılmaz..ordaki sonuçlarım gayet iyi ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem...ikiliyide kaçırmıştım ankaradaki doktorumda hesaplarına göre 2hafta geriden takip ediyordu bebeğimi..sonunda üniversite hastanesinde tanıdığımız doktora gittik ve doğru yaşını çıkardık bebeğpin...üçlü tarama yerine amniosentez yapalım dedi...%100 sonuç almak için..benim kursum olduğu için şehir değiştirdim dolayısıyla doktorlarımda değişti hep..şimdi kendime çok kızııyorum hiç dikkat etmedim kendime..yediğime içtiğime hareketlerime..ağır taşıdım..midem bulanıyor diye hiçbişi yemedim içmedim 3ay.dikkat etmedim

Selam kızlar nasılsınız?elizcim inşallah harika sonuçlar alırsın,lila geçmişi okuyamadım ne oldu canım?

canım göğüs kaburgamıza oturduğumuzda müthiş bir baskı var sanki bebeğin başı gibi.
ama can acıtıcı.
ben onu doktora sordum dün dedim tam göğsümün ortasında kemiğe baskı var canım acıyor.
bebeğin başı galiba.
doktor güldü.
yok o rahim duvarı dedi.genişlediği için yukarı çıkıyor dahada çıkacak şimdi mide eksimesi hafif bulantı olur ama ileride nefes almanı bile etkiliycek dedi.
onu anlatıyorum.
mihride diyorki rahim duvarı o kadar sert bişiymi
evet sertmiş meğer....

3 ay bende hiç doğru düzgün bişey yemedim bulantılarım çok fazlaydı ama ilk 3 ay bebek zaten keseden beslenirmiş önemli değilmiş onun için kızma kendine ama tabir ağır kaldırmanın zararı çok dikkat etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…