iyi aksamlar kizlar ,,
nasilsiniz uamrim iyisinizdir,ben ve oglusum iyiyiz teyzeleri,,eh gelen gidenlerden kalan yorgunlul tabiki var:=(( ama olsun suraya grince stres atiyorum allah hepinizden razi olsun,,
kizlar sizleri cok ozledim,
ysm_ysm canim oy oy bende sizleri optm teyzesi yesin:=) saka bir yana az kaldi allah saglikla kucaklamayi nasip etsin amin,
ceylancim cok tesekkur ederim psikolojik destegin ve dostlugun icin,urasima iyi bak,,
saadet81 cok cok tesekkur ediyorum o guzel destegin adina,cok saol,dostluk bu olsa gerek,dilerim allahim bebeginle sana saglik nasip eylesin amin,
bana destek sunan tum dostlar saolun allah hepinizden razi olsun zamanla geciyor gecmelide,
kizlar dogumla ilgili soyle goz atimda gulem mi aglayim mi bilemedim haha;=))cunki inanin normal dogum cok iyi saglikli vucutaki kan direk bosaliyor ustelik bebek yavas yavas nefesini aliyor fark ediyor, sezaryanda daha farkli,kizlar kormayin ben 6kilo dogum yaptim normal haha:=)) iki uc saat cekiyorsun sonunda kus gibisin hemen ayaga kalkiyorsun sezaryanda 10gun buluyor,kormkmayin allahim sabrini veriyor ama sonunda mukafatimizida veriyor,optum sizleri,,