selam kizlar biz geldik,oglusumla bugun kendimizi simarttik:=) patates kizartmasi cola en son 1ay evvel yemistim ama bugun canim cekti:=)) kocacim cok korktu yau zaten kiloma dikkatliyim simdiye akdar 5kilo aldim:=)
ya kizlar inanmiyorum hastaneye resmen evi tasiyorsunuz heel bebegin elbiselerini goturmenize anlam veremyiorum.,=)) burda hastane giydiriyor bebege son gun sen giydirip eve donyuorsun,ayrica burda normal dogum icin 6,gun cikyiorsun sezeryan icin 10gun sonra cikiyorsun:=) yani ben 5pijam 1ince gelik goturecem makyaj cantasi vs,zaten kuaforu icinde zahmetime degmez sanirsam tr,de boyle seyler yook:=)saadet cigim ingilterede mi oyle? normaleu ulkeleri bura gibi olmali. neyse allahim emeklerinizi bosa cikartmasin amin,,saglikla kucaklayalim,kizlar bende bu sira 3gundur ishal var sizdede oluyor mu? ishal dogum habercisi deil!!! bugun dr,la konustum alakasi yok dedi ama magnezyuma bagla saat15,de yine konusacak ona gore muayene gidecem ins gitmem ya,her hafta dr,dayim dopler ctg dinliyoruz:=) ultrasal herzaman ya denizin psikolojiis alt ust oldu:=)