• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım o karın sertleşmesi dediğin rahim kasılması, bele, kasıklara yada tün karna sancı şeklinde vurabilirmiş, çok sık olursa doktorunu ara
Son haftalarda karın iyice gergin olduğu için sert hissediyor olabilirsin. Ya da yalancı sancı denen kasılmalar mı acaba?Bende ilk hamilelikte hiç kasılma olmamıştı.Bunda 20.haftalarda başladı. 33.haftadan sonra sıklığı ve şiddeti arttı. Kasılma olduğunda karnın birden sertleşiyor,genelde bir tarafta top gibi toplanıyor rahim. Bu olurken de kasıklarda,belinin iki yanlarında ve bazan vajinaya doğru adet sancısından daha hafif ağrı hissediyorsun. Bazen hiç ağrısız sadece rahatsız edici bir his şeklinde de oluyor. Genelde 30-40 sn gibi sürüyor benimkiler ve geçiyor. İlk kez on gün önce girdim nstye.Bir tane kuvvetli kasılma çıktı.Doktorum da 2 haftalık izne gidiyordu.Her ihtimale karşın kasılmaları azaltan bir ilaç verdi,iki hafta kullanacağım. Yukarıda bahsettiğim kasılmalar yalancı sancı dedikleri,rahmi normal doğuma hazırlıyor.Ama çok sık ve kuvvetli olursa rahim ağzını açıp doğuma dönüşebiliyorlarmış.

merhaba kizlar naislsiniz ? bu gun 26 derece sicak var burda valla gittim piknik yaptim yerlerde yuvarlandim ama bu havada bile bunaldim donduk eve ciakrim yine disari sizler neler yaptiniz naislsiniz ?

26 dereceyi görmek için çok şey veririm şu anda.İstanbul bugün 33 dereceydi ve evdeki nemölçer ortalama %80'i gösteriyordu. Bu nemle sıcaklığı 40'ın üzerinde gibi hissediyormuşuz.

Okuduğuma göre mihri arkadaşımız yarın doğuma giriyormuş. İnşallah çok keyifli,kolay bir doğum olur ve birtanesine sağlıkla kavuşur. Dualarımız onunla.

kısss saadett izledim videoları sen o gün iyi doğurmamışsın zıplamışsın hep kesin senin kız doğum kanalına inmiştir iyice :1:

Eylül'ün güzel anneleri! Bir ağustos annesi adayı olarak herkesi öperim.. MSN çıktı mertik bozuldu gibi oldu ama öyle değil :) Gece kimler var kimler yok bir bakayım istedim.

Günaydın herkese, bugün Mihri doğuma gidecek. Allah sağlıkla kolay bi doğumla kurtarsın inşallah. Ben cumartesi çatı muayenesi olucam. Daha önce olan var mı? Nasıl bişey, bilen birisi anlatsın lütfen. Artık PC başında zor oturuyorum. Ama geçmişi okuyorum. Görüşürüz güzeller...

Made herşey hazır gibi, çantamız da hazır.Ama bizimkinin gelmeye pek niyeti yok. Cumartesi çatı muayenesi olucam sonra doğum şekli ve tarihi belli olucak. Heyecanla bekliyoruz...

günaydın kızlar
ben hiç iyi değilim ishal olmusum sabahtan beri kıvranıyorum. hiç böyle agrım olmamıstı

bu arada bende denizliliyim

Back
X