• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayva bebişi güzelleştirir derler....
ben cinsiyeti öğrendiğim gün (annemler denemek için) ayvayla gamze yaptım...
yapılıp unutulacakmışş

Bakalım oğluşum gamzelimi olacak..
ailede yok gamze falan
kız sen bebeğinin yüzünü belirlemişsin şimdiden orasına ben yap burasına gamze saç şeklinide ayarla bari-tatlicadiarzu-

kızlar benim ellerimin üstü ve ayak tabanlarım kaşınmaya başlamıştı. Doktora söyledim karaciğerden kaynaklı bi sorun olabilir dedi,kan verdim,bugün alıcam sonuçları. Eğer öyle bi sorun çıkarsa ilaç veririz o da olmadı bebeği erken doğurtabiliriz dedi. Yani aklınızda olsun kaşıntı diyip geçmeyim. Sizin de böyle bi şikayetiniz olursa mutlaka söyleyin doktorunuza
benimde kaşıntım var ama balon gibi şiş o yüzden diye gitmedim dr şurda saatler kalıd herhalde bundan sonrada birşey olmaz

Kızlar günaydın. Uzun süredir yazamadım, keyifler iyidir umarım.
26 Ağustosa gün verdi doktorumuz zaman geçmek bilmiyor.

geçer bak bende gün sayıyordum geçti bile şimdi saatler nasıl geçecek diye düşünüyorum :1:

Canım son günlerde takıntı oldu bende sağlıklımı diye her an aklımda. Gece çok kötü bir rüya gördüm oğlum doğmuş ve özürlüymüş bu gün çok huzursuzum.

kalkimde işlerim var onu tamamlayim ay böylede günün belli olunca iş bitmiyor akşama kadar bitirmem lağzım bugün annemlerde kalcağız sabah kızıma dedesi bakacak zaten doğumdan 10 sonra evime dönecem

Canım son günlerde takıntı oldu bende sağlıklımı diye her an aklımda. Gece çok kötü bir rüya gördüm oğlum doğmuş ve özürlüymüş bu gün çok huzursuzum.
benimde aklıma gelmiyor değil çok merak ediyorum ama aklına kötüşeyler getirme bnece çünkü o kadar ayrınrıntılıya felan girdik herşeyin hayırlısı deyip dua edeceğiz rabbim herşeyin hatırlısını versin

benimde aklıma gelmiyor değil çok merak ediyorum ama aklına kötüşeyler getirme bnece çünkü o kadar ayrınrıntılıya felan girdik herşeyin hayırlısı deyip dua edeceğiz rabbim herşeyin hatırlısını versin

Sağol tatlım sana hayırlı doğumlar güzel haberlerini bekliyoruz.

vayy be ne patronlar var sırnaşık şey çok şanslısın vallaaa, gaaaayet pahalı bir araba delikafadulden

CAnım, zaten hamile olduğumu öğrendiği gün söylemişti, bebek arabası benden diye....
Aslında patron demeyelim de direktör diyelim... Bizim şirket holding patronu gördüğümüz ettiğimiz yok... Bizde patron diye bzim direktöre diyoruz..
Kendi çocuğu olmamış.... Şİrkette de uzun yılardan beri hamile olmamış (erkek egemen otomotiv sektöründeyim de) işte tüm bunlar birleşince beni şaşırtmadı...
Zaten iş arkadaşlarım falan da sürekli bişeyler alıp alıp getiriyorlar... eçen biri biberon almış, biri emzik ve diş kaşıyıcı almış gelmiş, öğle arasında...
Çok komik... Bazan benden daha hevesli olduklarını düşünüyorum.. Çünkü ben alışveriş konusunda çok tembelim....
Birçok eksiğimi iş arkadaşlarım tamamladı...

kızlar benim ellerimin üstü ve ayak tabanlarım kaşınmaya başlamıştı. Doktora söyledim karaciğerden kaynaklı bi sorun olabilir dedi,kan verdim,bugün alıcam sonuçları. Eğer öyle bi sorun çıkarsa ilaç veririz o da olmadı bebeği erken doğurtabiliriz dedi. Yani aklınızda olsun kaşıntı diyip geçmeyim. Sizin de böyle bi şikayetiniz olursa mutlaka söyleyin doktorunuza

benimde dün kolumda ve bacağımda kaşıntılar vardı gece ise göbeğim sabaha kadar kaşındı böyle kırmızı kırmızı bişeyler çıktı sıcaktan diye düşünüyodum:uhm: karaciğerde mi olabiliyo muş offf yaakannehir

mihri Allah kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla alırsın inş bebişini kucağına...:Saruboceq:darısı bizim başımıza artık :ecrin_bebek:

Back
X