• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mihri dualarımız senınleee..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..bebişin de hemen emsin, göğüslerin de hiç yara olmasın..bundan güzel dua olmaz sanırm :DD

teşkkürler arkadaşlar darısıda sizlere olsun çok tuhaf hissediyorum kendimi şuanda yarın çok canım acıyacak bunu biliyorum ama yavruma kavuşacağım için bir an önce yarın olsun istiyorum mafoldumben

şuan kendimi eylendirmek için müzik dinliyorum hareketli şarkılar bile beni duygulandırıyor :çok üzgünüm:

şuan kendimi eylendirmek için müzik dinliyorum hareketli şarkılar bile beni duygulandırıyor :çok üzgünüm:
Aaaaaaaaaa sen burdamısın
bende bu saatlerde bebişi kucaklamıştır diyodum
uyandım aklıma senle zeynop geldi..
neyse 2nizde iyisiniz hihoyyyt

Marsa kesinmi?
saat kaçta gireceksin?

kız sen bebeğinin yüzünü belirlemişsin şimdiden orasına ben yap burasına gamze saç şeklinide ayarla bari-tatlicadiarzu-

Yok yaaw ben bebişime yüzüne ben yapmadım..Karışık bi açıklama oldu -tatlicadiarzu-
Sadece ayvayla gamze denedik

selam kızlaarrr...
nasılsınız?
bu sıcaklar en sonunda doğurtucak bizi bana öyle geliyor :gitme:
içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor. iftar yemeği bile,sahur bile...
ama eşimin ne suçu var? o oruç tutuyor. biliyorum ben hazırlayınca bende sevaba giriyorum bu halimle ona yemek hazırlayıp orucuna yardımcı olddugum için... ama çok kötü haldeyim. gece beri sancı sancı üstüne :(
bakalım cuma günü dr. umuz ne dicek. inşallah 23 gün beklemeyiz :sinifsinif:

teşkkürler arkadaşlar darısıda sizlere olsun çok tuhaf hissediyorum kendimi şuanda yarın çok canım acıyacak bunu biliyorum ama yavruma kavuşacağım için bir an önce yarın olsun istiyorum mafoldumben

canım o can acısı birkaç saat,olmadı 1-2 günlük... ama bebişinin kucagında olması, ömür boyu mutluluk rabbimin izniyle...
hayırlı agrısız doğumlar diliyorum tatlım... en kısa zamanda haberlerini bekliyoruz.
darısı bizim başımıza inşallah...

Kızlar iyi haftalar artık sonlara yaklaşıyoruz ama sıcaklar hepimizi vakitsız doğurtturacak benı de kabızlık allahım ne zor son gunlerde wcde kalmak kızlar sabah uyandığımda yan taraflarımda çok acı oluyor Neden acaba ben çok kaşınıyoırum dr.uma gıttığımde dıyeceğim yıne.. dayanılmıyor..

günaydın ceylancım... bol bol sıvı tüket canım. o biraz hafifletir. kabızlık da zor yaa :(
benim de ayaklarımın altı çok kaşınıyor geceden beri... kızlar ciğerden o labilir bebek erken alınabiliyormuş böyle durumlarda die yazmışlar. kafam karıştı eyvahedigeldismile

güneydılar kızlar
mihricim bende seni bugün doğuruyo sanıyodum neyse sağ salim kurtulda 1 gün önce yada sonra farketmez dimi
benimde dün kolumda ve bacağımda kaşıntılar vardı gece ise göbeğim sabaha kadar kaşındı böyle kırmızı kırmızı bişeyler çıktı sıcaktan diye düşünüyodum:uhm: karaciğerde mi olabiliyo muş offf yaakannehir

ya mentos o kırmızı şeyler benimde karnımda çıktı birde kaşıntı var ama karnımda sadece karaciğer değildir inşallah bilmiyorumkismile birde çatlak kremi kullanıyorum ben ondandır demiştim bak aklıma takıldı şimdi

Kızlar iyi haftalar artık sonlara yaklaşıyoruz ama sıcaklar hepimizi vakitsız doğurtturacak benı de kabızlık allahım ne zor son gunlerde wcde kalmak kızlar sabah uyandığımda yan taraflarımda çok acı oluyor Neden acaba ben çok kaşınıyoırum dr.uma gıttığımde dıyeceğim yıne.. dayanılmıyor..

selam kızlar aynen benim de acayip ağrılarım oluyor sağ taraf sırtım ağrıyor, hergün uykusuz kalkıyorum. kasıklarımdaki ağrı iki gün oldu başlayalı.
Kabızlık sorunum yok neden biliyor musun heryerde satılan kayısı kurusu var, sabah kahvaltıdan önce ya da sonra ya da gece yatmadan önce kayısı kurusundan bir kaç tane ye o azaptan kurtulursun.... Kaşıntı konusunu ihmal etme...

allahım hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sağ salim eli ayağı düzgün yavrunu kucağına almanı diliyorum.

güneydılar kızlar
mihricim bende seni bugün doğuruyo sanıyodum neyse sağ salim kurtulda 1 gün önce yada sonra farketmez dimi

ya mentos o kırmızı şeyler benimde karnımda çıktı birde kaşıntı var ama karnımda sadece karaciğer değildir inşallah bilmiyorumkismile birde çatlak kremi kullanıyorum ben ondandır demiştim bak aklıma takıldı şimdi

AAAAAa onlardan bendede var
ben oraya ağda sürdüm :kedi:
Ondan tüy çıkarken kızarıyo heralde ..kaşınıyo dedim

Mihri allah yardımcınız olsun..
Sağlıkla al kucağına kızını inş...
Allah acısını göstermesin yavrularının/ yavrularımızın..

Tekrar girersen sez.saatini yazarmısın

gunaydin kizlar naislsiniz ? bu gun adet sancim gibi bir sancim var ara ara geliyo gidiyo :(

butterflyim gecmis olsun canim ..

bu arada mihri ne oldu bilgisi olan varmi arkadaslar ?

Aaaaaaaaaa sen burdamısın
bende bu saatlerde bebişi kucaklamıştır diyodum
uyandım aklıma senle zeynop geldi..
neyse 2nizde iyisiniz hihoyyyt

Marsa kesinmi?
saat kaçta gireceksin?
marsa kesin canım allahtan birşey olmassa yarın öğle saatlerinde girecem sezeryana tek korkum marsadan özel odamı bugün ayarlayacak kuzenim ayarlayamassa yani dolu ise ben ne yaparım herkesle birlikte yapamam şimdi arayacam bakim ne yapmış eyvahedigeldismile

günaydın ceylancım... bol bol sıvı tüket canım. o biraz hafifletir. kabızlık da zor yaa :(
benim de ayaklarımın altı çok kaşınıyor geceden beri... kızlar ciğerden o labilir bebek erken alınabiliyormuş böyle durumlarda die yazmışlar. kafam karıştı eyvahedigeldismile

canım tedirgin etmek için demedim ben onu. Kaşıntın sıcaktan ya da şişlikten de olabilir. Ama ben doktora söyleyince beklemediğim kadar ciddi bi tepki verdi. O yüzden siz de ihmal etmeyin diye söledim. Ama aklınıza da kötü şeyler getirmeyin hemen.

Back
X