• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dün uyandım...
ağladım ağladım ağladımmmmmm
geceye kadar...

Yemek istemedi canım
Evi temizlerim..koltukların altına kadar itekleyip sildim bu halde!!!
Duşa girdim..daha çok ağladım
Duşta farkettim oğluum oynamıyo

çıktım eşimin sofrasını hazırladım..
Oda gergindi..işleri ters gitmiş....

Ben susmuyom ağlıyorm haala..
Sonra gittim oturma odasına uzandım
bi tıkırtı var ama tatmin etmedi o hareketi beni...

Hemde tavır yapmak için giyindim çıkıyom evden..
bigün önce zekat vermek için tüm paramı eşime vermiştim...Banka yoktu paraları birleştirdik...Gecede çekmeyi untuum.
Cebimde para yok :P

Tam çantamı aldım eşim nereye dedi kalktı..
bebiş oynamıyo dedim zırlamayya başladım

Jinekolog dr Bay Yuse.. kulağını dayayıp!!!!! çocuğu dinliyo
Hareket ediyomuş!!!
Gittim nutella yedim yine güzel oynamadı..ama eşim ilgilendi en azından...o korku ona yeter

Bi ilgili oldu görceksiniz
Paramıda verdi
Bide aşkım ağladın ya al sana fazladan harçlık veriyom diyo

Saat 12,30da az önce istediğim gibi oynamaya başladı neyse şükür

canim yusem benim arada hormonlardan cok duygusallasiyoruz bende azicik oynamasa sikistimi bir seymi oldu acaba diyorum aynen bozma morlaini gul hep adamida strese sokma yazik gecmis olsun bitanem..

Dün uyandım...
ağladım ağladım ağladımmmmmm :gitme:
geceye kadar...

Yemek istemedi canım
Evi temizlerim..koltukların altına kadar itekleyip sildim bu halde!!!
Duşa girdim..daha çok ağladım
Duşta farkettim oğluum oynamıyo

çıktım eşimin iftar sofrasını hazırladım..
Oda gergindi..işleri ters gitmiş....

Ben susmuyom ağlıyorm haala..
Sonra gittim oturma odasına uzandım
bi tıkırtı var ama tatmin etmedi o hareketi beni... ohaoldumsmile

Hemde tavır yapmak için giyindim çıkıyom evden.. sempatiksalakcinni
bigün önce zekat vermek için tüm paramı eşime vermiştim...Banka yoktu paraları birleştirdik...Gecede çekmeyi untuum.
Cebimde para yok -tatlicadiarzu-
Tam çantamı aldım eşim nereye dedi kalktı..
bebiş oynamıyo dedim zırlamayya başladım

:roflol: Jinekolog dr Bay Yuse.. kulağını dayayıp!!!!! çocuğu dinliyo
Hareket ediyomuş!!!
Gittim nutella yedim yine güzel oynamadı..ama eşim ilgilendi en azından...o korku ona yeter

Bi ilgili oldu görceksiniz
Paramıda verdi
Bide aşkım ağladın ya al sana fazladan harçlık veriyom diyo hihoyyyt

Saat 12,30da az önce istediğim gibi oynamaya başladı neyse şükür :Saruboceq:

dun kaynanama gittim bebebgime 4 tane hirka ormus kiz oldugunu ogrendigi icin simdide 5.baslamis pembe cok sirin aldim geldim :) birde yegenimizn bebegi vardi 6 aylik kiz kaidn bir canta hic kullanilmamis etiketleri ile elbise gopndermis cekine cekine deidmki kullanirim ya hic kullanilmamis ama hepsi yeni dogmus veya 0-3 kaidnd emiski hic zaman olmuyor aldim aldim hic kullanamdim benimde cok oldu bende cougun kullanamam herhalde hemen buyucekler sonucta :(

Selam kızlar nasıllsınız umarım herkes iyidir.
Evde tadilat olduğu için bir haftadır giremiyordum çok şükür bittide kurtuldum yaaa.
Hayatımın eeennnn yorucu günlerini geçirdim nasıl olduda doğurmadım hayret valla kafamçokkarıştı

Yokluğumda süpriz bir doğum olmamış galiba.:uhm:

Günaydınlarrr....
Doğum izni öncesi son haftam.... BU hafta geçmek bilmez artık... Birsürü iş devredicem....
Herkese iş bölümü yaptırıcam....
Vee haftasonu patronumuz oğlumun bebek arabasını almış.... Belli pahalı ve kaliteli bişey... MAxi-cosi... Ama ben pek beğenmedim... ÇÜnkü kolay katlanmıyor, veçok yer kaplıyor... Sanrım değiştiricem. Zaten değiştirme kartı da koydurtmuş içine, Haşim işcan'dan almış..

Off akşam eşim de diyor günler geçmyor ne zaman gelecek oğluşum diye....
Artık ikimizde sabırsızlanmaya başladık, ama oğlum hiç tınlamıyor, yerinde gayet rahat sanırım... Öğleden sonra doktor randevum var 4 te.... Bakalım boyu kilosu ne urumda.. Herhalde bugün doğum tarihimizi ve doğum şeklimizi netleştiririz...

Canım benim inşallah hayırlı haberlerle dönersin. Bize de günler geçmiyor artık...

Evde tadilat olduğu için bir haftadır giremiyordum çok şükür bittide kurtuldum yaaa.
Hayatımın eeennnn yorucu günlerini geçirdim nasıl olduda doğurmadım hayret valla kafamçokkarıştı

Canım ben de seni merak ediyordum, hiç görünmüyordun. İyi olmana çok sevindim. Ben de evde misafir olduğu için yoruluyordum. Dün gittiler, yok anacım doğuma kadar idare ederim, kimseleri istemiyorum. En yakın doğum yarın. Mihri doğum yapacak inşallah....

Mihri canım,sağlıklı sıhatli bir doğum geçirip yavrunu kucağına alırsın inşallah.
Darısı bizim başımıza inşallah.
Hayırlı haberlerle dönersin inşallah.

çamaşır yıkıyorum nekadarda çoğalmış kirliler yıkıyom yıkıyom bitmiyor temizlikte yapacam ama yriminden kalkasım yok

kızlar çikolatadan haber getirdim size...
artık topiğe giremiyomuş çünkü fazla oturamıyomuş,sıvı gelmeye devam ediyomuş,doktor her gece hastaneye çağırmış kontrol edilecekmiş,bide enfeksiyon için test yapılıyormuş eğer enfeksiyon çıkarsa alacaklarmış bebeği...şimdi bebeği ne kadar tutabilirlerse tutmaya çalışacaklarmış içerde...herkese selamı vardı

A&S
Nagihan..ı merak ediyordum....neyse geldiler kaydirigubbakcemile5

Çikolata bugün doğum olabilir diyordu
naptı acaba bilmiyorumkismile

Kızlar KIZILCIK nezamandır uğramıyordu...görüşen varmı mafoldumben

buraya uğramayıp arada feyste online olanlar var...eliznil mesela..o yüzden onları merak etmiyoruz...Kızılcıkın feyside yok

nolursa olsun yazın..aklımız kalmasın sizde eyvahedigeldismile

öfff sonunda
Kaç gündür girmeyince bende seni merak ettim..
kaydirigubbakcemile5

kıss saadet videolarını izledim one döktürmek öyle sen o gün doğurmadın ya maşallah sana

kizilcik yorma kendini bu kadar valla enimde bu gun cok isim var cok useniyorum kahvaltimi yapiyimda kalkicam :(

Canım sende çok yorma kendini.
Öldüm resmen şu son bir haftadır hem bedenen hem ruhen çok yoruldum.
Bebişte haberi oynuyor inşallah erkenden gelirim falan demez biraz dinlenmem lazııııımmm.

kizilcik yorma kendini bu kadar valla enimde bu gun cok isim var cok useniyorum kahvaltimi yapiyimda kalkicam :(

Sadoşum doğumgünü videolarını izledim. Coşmuşsun gene maaşallah, böyle böyle doğurucan işte hiç korkma sen:1: Ya dansetmekten ya ev işinden zatenkaydirigubbakcemile3
Ha bu arada seni kimse benzettiğimi buldum; Salma Hayek...

Yuse canım benim,evet dünkü mesajını gördüm teşekkür ederim sağol.
Evi boyattık pencereleri pvc yaptırdık ama bende mahfoldum gerçekten.
Birde sizi çok merak ettim malum süprüz doğumlar oluyor diye.
İçim içimi yedi valla.
Ama herkesin iyi olmasına sevindim maşallah bizeee.

Back
X