• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım tedirgin etmek için demedim ben onu. Kaşıntın sıcaktan ya da şişlikten de olabilir. Ama ben doktora söyleyince beklemediğim kadar ciddi bi tepki verdi. O yüzden siz de ihmal etmeyin diye söledim. Ama aklınıza da kötü şeyler getirmeyin hemen.

cannım benim bu dönemler biraz pimpirikliyiz sanırım. birde hem hevesleniyoruz çabucak gelsin bebişlerimiz diye, hemde iş ciddiye binince tırsmıyor değiliz kaydirigubbakcemile3
verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim. not ettim kağıda. cuma günü doktoruma sorarım.
herkezde ciğerden kaynaklanıcak diye bir durum yok tabi. ama dr a sormakta fayda var. canım benim sen nasılsın bakalım? sonuçlarını ne zaman alıcaksın?

kızlar çikolatadan haber getirdim size...
artık topiğe giremiyomuş çünkü fazla oturamıyomuş,sıvı gelmeye devam ediyomuş,doktor her gece hastaneye çağırmış kontrol edilecekmiş,bide enfeksiyon için test yapılıyormuş eğer enfeksiyon çıkarsa alacaklarmış bebeği...şimdi bebeği ne kadar tutabilirlerse tutmaya çalışacaklarmış içerde...herkese selamı vardı

ayy geçmiş olsun çikolataya...
inşallah biraz daha durdurabilirler bebişi... daha çok küçük.
ama doğsada rabbim gücünü kuvvetini vericektir inşallah. herşeyin hayırlısı.
beklemekten başka yapabilicek birşey yok...

iyce sümüklü olduk bu günlerde mafoldumben

canim yusem benim arada hormonlardan cok duygusallasiyoruz bende azicik oynamasa sikistimi bir seymi oldu acaba diyorum aynen bozma morlaini gul hep adamida strese sokma yazik gecmis olsun bitanem..

Ohhhhh iyi oluyo ona
Korksun biraz

oynamıyo deyince ....korkma bişi olmaz dedi başta
bende...8,5 ay içinrde taşı...sev...sonra kaybet...içinde ceset olduğunu bilmek ne zor dedim
Kaybetme korkusu yaşasın azcık
kolay buldu değerini bilmiyo :oklava:

Ben ağladıkça

Ağlama bebişe oksijen gitmiyo diyo
Bukadar ağlamışın tabi oynamaz diyo.. oğlanı oksijensiz bırakmışın dedi durdu

Yuse canım benim,evet dünkü mesajını gördüm teşekkür ederim sağol.
Evi boyattık pencereleri pvc yaptırdık ama bende mahfoldum gerçekten.
Birde sizi çok merak ettim malum süprüz doğumlar oluyor diye.
İçim içimi yedi valla.
Ama herkesin iyi olmasına sevindim maşallah bizeee.
Güle güle otur allah tadını aldırsın evladınla opuyorumnanaktan
Bizim bebişler akıllı teyzesi... :emir_bebek:
yaramazlık yapan yok
çikonun bebişi az nazlı çıktı
atlatacak inş

aayyy kuzenim odamı ayarlamış çok sevindim çok korkuyordum dolar odalar diye çok şükürzemuszemus

Ohhhhh iyi oluyo ona
Korksun biraz

oynamıyo deyince ....korkma bişi olmaz dedi başta
bende...8,5 ay içinrde taşı...sev...sonra kaybet...içinde ceset olduğunu bilmek ne zor dedim
Kaybetme korkusu yaşasın azcık
kolay buldu değerini bilmiyo :oklava:

Ben ağladıkça

Ağlama bebişe oksijen gitmiyo diyo
Bukadar ağlamışın tabi oynamaz diyo.. oğlanı oksijensiz bırakmışın dedi durdu

Canım sen niye üzdün ki bu kadar kendinibilmiyorumkismile Seni çok iyi anlıyorum aslında.Benzerini bende 2-3 gün önce yaşadım ama naz yapacak eşim yoktu yanımda alsanaalsanasmile Büyüdüğünde anlatır babası artık anan böyle yaptı diye...

aayyy kuzenim odamı ayarlamış çok sevindim çok korkuyordum dolar odalar diye çok şükürzemuszemus
Gözün aydın
İyi bak bakalım mihri...senden rapor bekliyos..
ücreti... temizliği..ilgisi

Ama senin raporunada güvenemem çünkü torpillisin

cannım benim bu dönemler biraz pimpirikliyiz sanırım. birde hem hevesleniyoruz çabucak gelsin bebişlerimiz diye, hemde iş ciddiye binince tırsmıyor değiliz kaydirigubbakcemile3
verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim. not ettim kağıda. cuma günü doktoruma sorarım.
herkezde ciğerden kaynaklanıcak diye bir durum yok tabi. ama dr a sormakta fayda var. canım benim sen nasılsın bakalım? sonuçlarını ne zaman alıcaksın?

sonuçları saat 15:00 gibi alıcam bugün ama kötü bişe çıkacağını sanmıyorum.Özellikle geceleri çok kaşınıyodum ama dün gece hiç kaşıntım olmadı :)

Canım sen niye üzdün ki bu kadar kendinibilmiyorumkismile Seni çok iyi anlıyorum aslında.Benzerini bende 2-3 gün önce yaşadım ama naz yapacak eşim yoktu yanımda alsanaalsanasmile Büyüdüğünde anlatır babası artık anan böyle yaptı diye...
senin işinde zor ipek..babaı yanında değil
benimki yanımda ama tam işkolik
pazar günü işe gitti
tmm ctesi gezdik ama..özlüyoz onu

bide annemlere kızdım tek onlar değil yani
o vardı yanımda hıncımı pndan çıkardm

Ben onun suçlarını anlatırsam oğluşuma daha kötü olur laelaelaelaelae

Güle güle otur allah tadını aldırsın evladınla opuyorumnanaktan
Bizim bebişler akıllı teyzesi... :emir_bebek:
yaramazlık yapan yok
çikonun bebişi az nazlı çıktı
atlatacak inş

Amin canım inşallah.

Geçen hafta bende senin gibiydim hem yorgunluktan hem stresten.
Sende bukadar üzme kendini canım bebişlere kavuşacağımız günler çok yakın inşallah.
Geceler gündüzler bir birine kavuşacak zaten felaket yıpranacağız o yüzden şimdiden kendimiz yıpratmayalım dimi.

raporumu veririm anlatırm ama bir 10 gün sonra anlatırım anca annemlerde kalacam çünkü ben gelne kadar daha kim doğuracak bakim
aman kimse doğurmasın ilk 4 ben olacam herkes sıksın kendini

iyi sevindim gözünaydın mihricim.İnşallah sıkıntısız bir doğum yaşayıp bebeğini hayırlısıyla kucağını alırsın.Doğuma girdiğinde bize dua etmeyi unutma olar mı

Kızlar ctesi eşim personeli kontrole gidecekti...
Annem nigdede
Teyzeler ayrı ayrı mersinde
eşimde adanadan 40 km uzağa gidecek tek kalacaktım
söledim benide araziye götürdü

Arazi HANIMIN ÇİFTLİĞİne çok yakınmış
Gittik orayıda gördük

Görkemli dev bi kapı yapmışlar....kocaman
dışardan baktık
çekimler başlasın oğlumuda götürrüm özgü teyzesine

Son düzenleme:
sonuçları saat 15:00 gibi alıcam bugün ama kötü bişe çıkacağını sanmıyorum.Özellikle geceleri çok kaşınıyodum ama dün gece hiç kaşıntım olmadı :)

evet canım bencede... güzel çıkıcak sonuçların opuyorumnanaktan

bu arada bebişlerimiz için uyku seti çok sıcak olur bu dönemde diye düşünüyorum...
tekten nevresim takımı açsak?
içine de ince bir battaniye koysak nasıl olur sizce?
uyku seti çok kalın ya yorganı felan...
nevresim takımımız yok daha. ama ben netten bu modeli begendim sizce nasıl??

kızlar çikolatadan haber getirdim size...
artık topiğe giremiyomuş çünkü fazla oturamıyomuş,sıvı gelmeye devam ediyomuş,doktor her gece hastaneye çağırmış kontrol edilecekmiş,bide enfeksiyon için test yapılıyormuş eğer enfeksiyon çıkarsa alacaklarmış bebeği...şimdi bebeği ne kadar tutabilirlerse tutmaya çalışacaklarmış içerde...herkese selamı vardı

Ay inşallah biraz daha sabreder bebiş.
Çikolatayla haftamız aynıydı galiba ve o daha öncede benim bebiş hep aşağıda duruyor demişti.
İnşallah iyi haberlerini alırız.Allah yardımcısı olsun.

senin işinde zor ipek..babaı yanında değil
benimki yanımda ama tam işkolik
pazar günü işe gitti
tmm ctesi gezdik ama..özlüyoz onu

bide annemlere kızdım tek onlar değil yani
o vardı yanımda hıncımı pndan çıkardm

Ben onun suçlarını anlatırsam oğluşuma daha kötü olur laelaelaelaelae

Bu gece gelecek babamız son 1 haftamız.Sonra yine yurtdışına gidecek..Benim yanımda annemler var Allahtan canım.Dün akşam annemde geldi yazlıktan doğum olursa artık diye...Herkes toplanıyor yani.Bebişte gelse babası gitmedenŞeniz Bir daha ki gelişinde kocaman olacak kızımız

Back
X