• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
annesi çocuk gezmeye çıkmıştır merak etme sen e tabi sen okadar gezersen armut dibine düşer çocuğun gideceği yer yok bi aşağı bi yukarı ne yapsın yavrucak senide bi balonun içine koysunlar dur durabilirsen 9 ay kaydirigubbakcemile3:1:

opuyorumnanaktan
Annem diyoki.... çok hareketsizsin kalk yürü zor gelecek bu bebek :oklava:

Eşin diyoki...Ne çok geziyon sokakta doğuracan sen diyo kaydirigubbakcemile3
Kim doğru diyo bilemedim walla
annem hep netin başında görüyo
eşimde bıktı her gece beni arabayla iş dönüşü almaktan ..

ne kalabalığız maşallahımız var :nazar: Banyoya girmeden bir bakınıyım dedim ay mihrim valla senin stresın beni daha çok sardı..
sitresliyim acım bugün pek birşey yemedim yarın şekerim yükselmesin diye şuanda da kepekli galeta ve biraz peynir süt içiyorummeyve bile yememeye çlışacam ne yapim :gitme:

ben çıkıyım güzeller bugün mademle buluşacağız yavaş yavaş hazırlanıyım banyo yapıyım :) fotoları ekleriz

kızlar çatlaklarınız ne alemde benim karnım değilde kollarım haritaya döndü bademyağı ,bella b,bioderma kullandım ama hiç faydası olmadı garip olan karnımda yok yada ben göremiyorum şişllikten hadi karında filan neysede kollarım beni çok rahatsız ediyo ya püfff

Eşim sanıyoki sıkıntıdan geziyorum
halbuki hem kilo verim-almıyim...hemde bebek için egzersiz olsun diye geziyorum

Akşamları dönerken beni al diyorum...
sıkıntıdan çıkıyom sandığından.... araba alalım diyo..araba olsa nasıl yürüycem
bebiş sayesinde araba sahibi olcam heralde..

kızlar çatlaklarınız ne alemde benim karnım değilde kollarım haritaya döndü bademyağı ,bella b,bioderma kullandım ama hiç faydası olmadı garip olan karnımda yok yada ben göremiyorum şişllikten hadi karında filan neysede kollarım beni çok rahatsız ediyo ya püfff

caim benim hic yoktu ama kaburga sacimdan yaglamadim bir akc gun gece baktim aynada akrnimin altinda seyimin hemen uzeirnde deprem cizgisi gibi cikmislar kirmizi yaglaniyorum sizliyo kasiniyo cok uzulkuyorum popoimda gugsumde kolumda falan hic bir sey yok ama bnalrda delie tti bei komsum var kadin iki cocugu var du beyaz mini etek bustiyer giymis gobegi acik yani yakidan bakmadima ma dahada sinirledim bu akdinda catlak osla giymezdi dememki yok iki cocukta bende 1de oldud edim :(

Eşim sanıyoki sıkıntıdan geziyorum
halbuki hem kilo verim-almıyim...hemde bebek için egzersiz olsun diye geziyorum

Akşamları dönerken beni al diyorum...
sıkıntıdan çıkıyom sandığından.... araba alalım diyo..araba olsa nasıl yürüycem
bebiş sayesinde araba sahibi olcam heralde..
kız bu adananın havasındanmı suyundanmı yoksa bende hiç duramam yrimde bebişle kışın ne yaparız acaba gerçi adananım kışı ne olacakki karmı yağıyor sanki

Gçen hafta çerçiye gittim
adamdan HODAN istedim
SUSAM daha iyi dedi..
bi fincana susamla zeytinyağını koydum

kıyafetim kirliyse sürüyorum
iğrenç oluyo yoksa vıcık vıcık

ben catlak icin palmers kakao yagi kullaniyorum ama bio oil alicam yeni catalklari geciriyormus diyorlar palmersta cok iyiydi ama ben bir akc gun surmedim :( sancim vardi ugrasmadim olan oldu iste ..

kız bu adananın havasındanmı suyundanmı yoksa bende hiç duramam yrimde bebişle kışın ne yaparız acaba gerçi adananım kışı ne olacakki karmı yağıyor sanki

Biz koca göbekle geziyoz ya
bu kocalar boşayacak bizi :roflol:

ogün senden sonra kuaföre gittim..kapanmıştı..nebilim 1saatte gideceğini dolmuşun

bugün gidim diyordum yarına kaldı

ben aldığım kurdelayı yetiştiremedim..sadece yarısını sarabildim kapı süsünün..
onuda almam şart

Ben beceremedim babası aldı sardı kurdelayı hihoyyyt

gecelikte güzel oldu bu göbekle bile hoşuma gitti..(yıkasam iyi olacak)

Bugün yemek yemedim
Karpuz
kavun
Muz
Tahin pekmez yedim..

Tahinde susam zaten...çatlak önler
İYİ etmişim yaa...daha güzel beslenmişim

mohri onalr sari oluyo sorna dimi yani kaybolmuyo yine :( ?
çatlaklar kalıyor evet sadece kırmızılıklar birkaç aya geçiyor benim herbir çatlağım nerdyse parmağım kalınlığındaydı ilk hamileliğimden kaldı şimdi yenisi yok ama eşim geçen aylarda şaşrıdı karnın çatlamış krem kullanmıyormusun dedi şaşırdım adam 8 sene görmemiş çatlağımı delikafadulden

O bebeğin için çok sağlıklı olan halk arasında ağız sütü denen sıvı. Aslında ilk bebeğin emmesi lazım. Erken gelmiş, doktoruna danış...

bende o dediğiniz sarımsı sıvı 3. ayımda gelmeye başlamıştı...
şimdilerde bembeyaz süt geliyor. sanki bebiş emziriyormuşum gibi, sabakları kalktıgımda heryer sırılsıklam olmuş oluyor. her defasında dr a danışmayı unutuyorum. onu da not edim de unutmiim bari...

Biz koca göbekle geziyoz ya
bu kocalar boşayacak bizi :roflol:

ogün senden sonra kuaföre gittim..kapanmıştı..nebilim 1saatte gideceğini dolmuşun

bugün gidim diyordum yarına kaldı

ben aldığım kurdelayı yetiştiremedim..sadece yarısını sarabildim kapı süsünün..
onuda almam şart

Ben beceremedim babası aldı sardı kurdelayı hihoyyyt

gecelikte güzel oldu bu göbekle bile hoşuma gitti..(yıkasam iyi olacak)
bugün hava çok sıcak akşam üstü çık çamaşırı bile zor serdim güle güle giy elbiseni güzeldi bende annemlere götürecem elbiselerimi orada giyecem hastanede pijama takımı giyecem

çatlaklar kalıyor evet sadece kırmızılıklar birkaç aya geçiyor benim herbir çatlağım nerdyse parmağım kalınlığındaydı ilk hamileliğimden kaldı şimdi yenisi yok ama eşim geçen aylarda şaşrıdı karnın çatlamış krem kullanmıyormusun dedi şaşırdım adam 8 sene görmemiş çatlağımı delikafadulden

mihri ben aynadan goruyorum sok oluyorum eism normal gozle bakiyo aman yok bir sey tertemiz diyo sinir ediyo beni kor sanki ben gormesem beimkide 10 sene farkina varmaz herhalde :)

Bugün yemek yemedim
Karpuz
kavun
Muz
Tahin pekmez yedim..

Tahinde susam zaten...çatlak önler
İYİ etmişim yaa...daha güzel beslenmişim
doğumdan sonrada ye pekmezi iyi oluyor burada yağlı ballı yapılıyor yeni doğum yapmış kadına tereyağını ısıtıp üzerine pekmez döküyorlar bende yemeyi düşünüyorum sonuçta kan kaybedeceğiz

Back
X