bize moral vermek için numaramı yapıyorlar acaba :uhm:mihri ben aynadan goruyorum sok oluyorum eism normal gozle bakiyo aman yok bir sey tertemiz diyo sinir ediyo beni kor sanki ben gormesem beimkide 10 sene farkina varmaz herhalde :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bize moral vermek için numaramı yapıyorlar acaba :uhm:mihri ben aynadan goruyorum sok oluyorum eism normal gozle bakiyo aman yok bir sey tertemiz diyo sinir ediyo beni kor sanki ben gormesem beimkide 10 sene farkina varmaz herhalde :)
bugün hava çok sıcak akşam üstü çık çamaşırı bile zor serdim güle güle giy elbiseni güzeldi bende annemlere götürecem elbiselerimi orada giyecem hastanede pijama takımı giyecem
bize moral vermek için numaramı yapıyorlar acaba :uhm:
acıtmaz herhade sezeryan olupta pjama giyenleri gödüm genede ben yanıma alsammı bir gecelik benimkiler biraz kısa ama olumu hastanedeCanım sen sezeryan olmayacakmısın?
Pijama dikiş yerlerini acıtmıyacakmı ??
kızlar nasılsınız....
biz iyiyiz çok şükür...benim ayın 30 unda doğum olacak kızlar çok moralim bozuluyor nedenseee....çok sıkıntılıyım.biran önce olsada bitse kurtulsak artık....
buarada ne msn si ...yeni gelişmelermi var bir hafta gelmedim ortak msn falan konuşuluyor merak ettim
kızlar nasılsınız....
biz iyiyiz çok şükür...benim ayın 30 unda doğum olacak kızlar çok moralim bozuluyor nedenseee....çok sıkıntılıyım.biran önce olsada bitse kurtulsak artık....
buarada ne msn si ...yeni gelişmelermi var bir hafta gelmedim ortak msn falan konuşuluyor merak ettim
Canım sende mi yoktun bir haftadrı bende evle uğraştığım için ancak bu gün açabildim neti.
Canım bozma moralini bak ne güzel çok az kalmış.Biliyorum günler çok yavaş geçiyor ama en azından günün belli benimki ne olacak hala bilmiyorum.
gününün belli olmaması yönden iyi bir yönden kötü bir iyi çünkü bütün hazırlığını yapıyorsun kötü çünkügün saymak çok kötü geçmiyor günler bir türlüCanım sende mi yoktun bir haftadrı bende evle uğraştığım için ancak bu gün açabildim neti.
Canım bozma moralini bak ne güzel çok az kalmış.Biliyorum günler çok yavaş geçiyor ama en azından günün belli benimki ne olacak hala bilmiyorum.
hoşgeldin mopsy cim...
hayırlı olsun sende tarih almışın :)
sezeryan mı olucak kısmetse?
moralini bozma kuşum ya... sevinmen lazım bebişine kavuşmaya son 14 gün delikafadulden
mopshy az kalmis canini sikma herkes yapiyo bizde yapariz yani oyle boyle atlaticaz cok zor olsa herkes 4-5 cocuk yapmazdi diyorum bende kendime korktukca sahlikla insallah hepimiz kurtulur bebekelrimizi severiz :)