• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm eylül anneleri aranıza yeni katıldım adım ayşenur bende oğluşumu inşallah 22 eylül dekucagıma alıcam bu 2. oğluşum abimizde daha küçük 19 ay olacak aralarıııı

SELAM KIZLAAARRR
biz geldiiik :)
çok şükür haberlerimiz süper...

bebişim 3.100 gr olmuş.
3 haftamız ya var ya yok.
yani enn fazla 20 gün var dedi. daha erken de olabilirmiş.
suyumuz,kordonumuz ölçülerimiz çok iyi çok şükür. ama boyunu sormayı unuttum :(
usg kagıdı da almadım ki bakim boyuna.
boool bol yürücekmişim.
şu an doğum normal görünüyormuş ve normal olması senin elinde dedi doktorum.
nekadar yürürsen okadar aşağı iner,doğumun çok kolay olur dedi.
tekrar 15 gün sonra gidicem. tabi o zamana kadar aceleci davranmazsa kuzu :)
4 kiloya yakın doğarmış. sancılar da normalmiş. normal doğum için vücut hazırlanıyor yani.
sancıların olması iyi dedi.normal doğum işareti yanü...

bizden haberler bunlaaaarrr :)
oh çok şükür içim rahatladı..

slm eylül anneleri aranıza yeni katıldım adım ayşenur bende oğluşumu inşallah 22 eylül dekucagıma alıcam bu 2. oğluşum abimizde daha küçük 19 ay olacak aralarıııı
Hoşgeldin....Benim de doğumum 1 Eylül. 8 yaşında bir kızım var,şimdi bir kızım daha olacak.Ben de hamileliğimin başından beri okuyordum forumu ama daha geçen hafta mesaj yazmaya başladım.
.

SELAM KIZLAAARRR

bebişim 3.100 gr olmuş.
boool bol yürücekmişim.
4 kiloya yakın doğarmış. sancılar da normalmiş. normal doğum için vücut hazırlanıyor yani.

Çok sevindim tubilosh hadi bakalım hayırlısı,, ama öyle hissediyorumki sen son kontrole kalmazsın. yani 15 güne kalmaz gibi hissediyorum....

slm herkese.bende eylül annesiydim ama sanırım ağustosta doğacak.sata göre 2 eylül görünüyor ama bugün çatı muayenesi oldum.açıklık başlamış doktor 1 hafataya kalmaz doğar dedi.çok heyecanlıyım.rabbim hepimizi kolay kurtarsın.sağlıkla doğsun bebişlerimiz.kilosu düşük dedi biraz.inşallah bi sağlık problemi yoktur.epidural normal düşünüyorum ama doktoruma kalsa epidurali 4 cm açıklık olunca yapıyolarmış o kadar sancıyı çektikten sonra geriye bişey kalmıyor diyor.hakkımızda hayırlısı inşallah..

slm herkese.bende eylül annesiydim ama sanırım ağustosta doğacak.sata göre 2 eylül görünüyor ama bugün çatı muayenesi oldum.açıklık başlamış doktor 1 hafataya kalmaz doğar dedi.çok heyecanlıyım.rabbim hepimizi kolay kurtarsın.sağlıkla doğsun bebişlerimiz.kilosu düşük dedi biraz.inşallah bi sağlık problemi yoktur.epidural normal düşünüyorum ama doktoruma kalsa epidurali 4 cm açıklık olunca yapıyolarmış o kadar sancıyı çektikten sonra geriye bişey kalmıyor diyor.hakkımızda hayırlısı inşallah..

canım senin şuan 4 santim açılman var ve hastane seni eve gönderdi hangi hastaneye gidiyosun

Çok sevindim tubilosh hadi bakalım hayırlısı,, ama öyle hissediyorumki sen son kontrole kalmazsın. yani 15 güne kalmaz gibi hissediyorum....

ayy canım agzından bal damlio sankim opuyorumnanaktan
hayırlısıyla artık doğabilir bebişim. kilosu gelişimi herşey doğumu için elverişli. bana bol bol yürümek kalıyor. doğurana kadar yürücem işte kaydirigubbakcemile3

tubiloshh maşallah kuzuna canım inş normal doğumun olur, kolaylıkla bi avazda,

saolasın canımcım...
rabbim hepimize kolay doğumlar versin inşallah...

Allah kolaylık versin ,ben bitirdim temizliği şükür..ama bir dk oturmuyorum..
herhalde dogum stesini aklıma getirmemek için kendimi işe verdim..
normalde çok dagınık biriydim,hamilelik çok değiştirdi benii,
doguma giderim ev dagınık,pis olur die aklım gidiyor..eşim koltuga oturuyo, gözüm kırlentlerde bozuldu die sinir oluyorum,.
inş hastalık haline getirmem
ondandır canım yaaa aynen bende zaman gecsın dıye yapmadıgm sey kalmadı. :emir_bebek:
Öyle zamana yaymayı çok isterim de eşim çok dağınık batırmaya müsait, temzilediğimi ertesi gün temizlediğim şekilde göremiyorum... yine öyle olursa kavga ederim...
allah kolaylık versin canım benim fazla da yorma kendini kasılma olmasın...
setupcım benım esımde oyle hıc sormaaa ama ne yapayım yaa enazından perdeler fılan temız olsun dedım .kasılmalarım hep var zaten ama yzrım saat yapıp 1 saat dınlenıyom oyle hıcbırsey olmuyo canım ınsallahda olmaz
inş kalmayız

şimdi dogum sonrası için hazırlık yapıyorum pogaça kurabiye yapıp buzluga koydum..bi kaç şey daha yapıcam..

geçende annemle konserve türü şeyler yaptık..malum çocuk olunca zor olucak,,kolaylık olsun die
ne guzel yaaa bı onlar kaldı benım kurabıye guzel oluyomu yaa buzluktan cıkınca bende yapıyım o zaman
ohh ne guzel ana kız hazırlamışsınızzemuszemusBenımde kızkardeşlerım hazırladı hiçbişeye karışmadım ilk yiğenleri çok heyecanlılar küçük kardeşim artık gel diyor :lepi:
senın adına cok sevındım canım ıste bak her zaman dıyorum kız kardesı olanlar yasadı benımde sımdı kızımın kız kardesı olacak ınsallah hep yan yana olurlar onlarda hep duam bı kız kardesı olsun dıyeydı .Allahım kabul ettı herkes bana cok sasırdı yaa dıyolarda bı kızın var buda erkek olsun yokkk dıyodum Rabbım dualarımı kabul ettı
SELAM KIZLAAARRR

bebişim 3.100 gr olmuş.
boool bol yürücekmişim.

çok sevındım canım hepımız senın gıbı guzel haberlerle gelırız ınsallah .Allahım saglılı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın
slmm işlerimi toparladım geldim, msn den sizi buraya davet ediyorum cümleten zemuszemus

cıkolata valla ben buraya ıhanet edıyormus gıbı hısettım ve gırmıyorum artık msne kaydirigubbakcemile5

hayır 4 cm açılma yok henüz.rahimde açılma başlamış dedi sadece cm söylemedi.maraştayım canım ben.epidurali gereksiz buluyo yani.4 cm oluncaya kadarki sancıyı çektikten sonra geriye pek bişey kalmıyo boşuna epidural yaptırma diyo.

Back
X