• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayır 4 cm açılma yok henüz.rahimde açılma başlamış dedi sadece cm söylemedi.maraştayım canım ben.epidurali gereksiz buluyo yani.4 cm oluncaya kadarki sancıyı çektikten sonra geriye pek bişey kalmıyo boşuna epidural yaptırma diyo.

Hoşgeldin canım aramıza.Ama gelir gelmezde doğuruyorsun ohaoldumsmile Olmaz ki böyle biraz bekle bakalım kaydirigubbakcemile3 Allah hakkında hayırlısını versin canım.Bebişlerimizin gelişimini paylaşırız sizinle de...
Sancılarım hala sürüyor.Çok hafif batma gibi hissederken nstde sancı çıkıyordu.Acaba normal sancı çektiğim zmanlarda nasıl bir nst çıkar çok merak ediyorum.Dr 38 hafta bitiminde görüşelim dedi ama bizimkiler o kadar beklemez diyor.bilmiyorumkismile Hayırlısı artık salıdan sonra gelsin bebişim :CüvCüv:

hayır 4 cm açılma yok henüz.rahimde açılma başlamış dedi sadece cm söylemedi.maraştayım canım ben.epidurali gereksiz buluyo yani.4 cm oluncaya kadarki sancıyı çektikten sonra geriye pek bişey kalmıyo boşuna epidural yaptırma diyo.

Hoşgeldın aramıza ohaoldumsmileGelır gelmez doğrulurmu eyvahedigeldismilebencede açılman olursa ne gerek var epidurale allah hayırlı doğumlar nasip etsin...:CüvCüv:

merhaba kizlar bu gun doktora gittim idrarrimda biraz seker cikti kan verdim ama her sey normal sabah nutellayi fazla baartmisim hemsire bir daha gelirken idrarini ac karnina ver dedi :) bebegimi gordum her sey yolunda kilosunu sordum doktora 2.500-3 kg arasi dedi yani dedim dediki hic bir zaman ultrason tam kiloyu vermez 2800desem bebek dogsa 2600olsa bak doktor yanlis yapti dersin bunalr tahmini ortalam kilodur 2.500-3 kg arasi su anda dedi bebek gayet rahat hic bir sorunu yok su an ultrason resmine bakiyorum yuzune kocaman olmus masallah babaya benziyo sanki esim diyoki anlasilmazki burda dogsun kime benzedigini analriz diyo :) sizler neler yaptiniz kizlar naislsiniz ?

merhaba kizlar bu gun doktora gittim idrarrimda biraz seker cikti kan verdim ama her sey normal sabah nutellayi fazla baartmisim hemsire bir daha gelirken idrarini ac karnina ver dedi :) bebegimi gordum her sey yolunda kilosunu sordum doktora 2.500-3 kg arasi dedi yani dedim dediki hic bir zaman ultrason tam kiloyu vermez 2800desem bebek dogsa 2600olsa bak doktor yanlis yapti dersin bunalr tahmini ortalam kilodur 2.500-3 kg arasi su anda dedi bebek gayet rahat hic bir sorunu yok su an ultrason resmine bakiyorum yuzune kocaman olmus masallah babaya benziyo sanki esim diyoki anlasilmazki burda dogsun kime benzedigini analriz diyo :) sizler neler yaptiniz kizlar naislsiniz ?
maşallah kuzumuza..:nazar:Az kaldı ben senden her an atak beklıyorum
bu gun benden ikid amla kahverengi leke geldi doktor bunalr normal endise etme dedi ama cok azdi zaten bakalim son 26 gun :)
nişanmı geldi acaba sen yınede 48 saat dıkkatlı ol çunku anlattığın nişan belirtisiohaoldumsmile
saadet dün bendende kahve lpembe arası leke gibi geldi.Çok ümitlendim doğum başladı mı diye ama bişey yok:çok üzgünüm:demek normalmiş.
Sende dıkkat et wcde zorlandın fılanmı bırden bıre mi geldii aman ağustos anneleri olduk çıktık

yusem yok nisan misan bir damla kahverengi leke sadece bekliyorum kendime bakinip duruyorum yok bir sey baskada doktorda normal merak etme deyince umudum gitti bende bekliyorum artik birde yuzune bakiyorum ultrasonda kocaman ya bebek gibi duruyo cidden :)

nişanmı geldi acaba sen yınede 48 saat dıkkatlı ol çunku anlattığın nişan belirtisiohaoldumsmile

Sende dıkkat et wcde zorlandın fılanmı bırden bıre mi geldii aman ağustos anneleri olduk çıktık

bana ne olduysa çatı muayenesinden sonra oldu.pembe akıntım geliyo duruyo,normale dönüyo sonra yine.Hakkımızda hayırlısı..

ceylan insallah ya ilk ona girsem yeter ama bu gunelrde liste hizli ilerliyo ilk 15 girsem bari dimi :)

kızlar bısey sorucam ben sımdı kızımın cıcılerını eklıycem ama nasıl resım eklıycegımı bılmıyorum yardımcı olabılırmısınız

slm eylül anneleri aranıza yeni katıldım adım ayşenur bende oğluşumu inşallah 22 eylül dekucagıma alıcam bu 2. oğluşum abimizde daha küçük 19 ay olacak aralarıııı
Canım hoşgeldın aramıza ..Eylul annesıyım deme kaydirigubbakcemile3çunku acelecı eylul bebeklerı erken gelırler mazallah kaydirigubbakcemile3sende tecrubelı bır annesın senınde tecrubelerınden yararlanırız..
SELAM KIZLAAARRR
biz geldiiik :)
çok şükür haberlerimiz süper...

bebişim 3.100 gr olmuş.
3 haftamız ya var ya yok.
yani enn fazla 20 gün var dedi. daha erken de olabilirmiş.
suyumuz,kordonumuz ölçülerimiz çok iyi çok şükür. ama boyunu sormayı unuttum :(
usg kagıdı da almadım ki bakim boyuna.
boool bol yürücekmişim.
şu an doğum normal görünüyormuş ve normal olması senin elinde dedi doktorum.
nekadar yürürsen okadar aşağı iner,doğumun çok kolay olur dedi.
tekrar 15 gün sonra gidicem. tabi o zamana kadar aceleci davranmazsa kuzu :)
4 kiloya yakın doğarmış. sancılar da normalmiş. normal doğum için vücut hazırlanıyor yani.
sancıların olması iyi dedi.normal doğum işareti yanü...

bizden haberler bunlaaaarrr :)
oh çok şükür içim rahatladı..

:nazar:Normal olursa çok guzel olur valla normal yapacaklara imrenıyorum Guzel haberlerle vaktınde gelsın inşallah...opuyorumnanaktan

bana halen cati muanesi yapmadi her sefeirnde temizleniyorum belki yapar diye hala yapmadi ama alt tarafta seyimde kemiklerde agri var otururken kalkarken cok hissediyorum doktor vucut kendini doguma hazirliyo gayet normal ama arabadan inerken yataktan kalkarken yavas yavas yap bunalri iki bacagini bir arada tutarak yap cok aciyosa dedi ..

tubilosh boyunu takma kafana eger sorun olsa soylerler ultrason olculeri cokta guvenli deigl bu gun doktorum yine soyledi gerci dogum yapan arkadaslardanda gorduk ornekleri gonule 2/200 dediler 1.900 dogdu bu gun banada doktor 2.500-3 kg arasi dedi net nedir yani dedim o gramlara takilma ultrason hic bir zaman net kg vermez tahmini olarak veriuyoruz yaniltmiyim seni dedi boyunu hic soylemedi bile:(

kaynatam kalbinden raatsiz hastaneye gitmisler kaynimin cocukalrida onalrda kaliyordu bir haftadir yolda bana biraktilar 3 cocuk temizlik takintiliyim onalr otnuyo ben arkadan yerlestiriyorum pratik oluyo banada birde oglenden bu yana sunger bob izlemekten gina geldi :(

saol canım benım buraya yenı tasındım kımseyı tanımıyorum bı tek esımın aılesı burda onlarında hepsı oruclu kendı ıslerını zor yapıyorlar esımde yazık aksam gelıyo taa ıkızdereden bası fılan cok agrıyo zaten onada kıyamıyorum sımdı duysa zaten benı oldurur herhalde caktırmıycam :1: al canım yaa guvendıgın bırı olduktan sonra neden almayasın benımkı huy ıste buarada sen kacta ggıdeceksın dra

ALLAH SENİ EMİ. PERDEYİ NASIL ASTIN UZANMA ÖYLE HERYEREolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

perde asarken cok zorlanirsiniz yapmayin ya erkenden gelicek bebekelr allah korusun bende ev isimi yapiyorum ama perde falan asmam aman gullesu dikkat et ne olur ne olmaz allah korusun ..

Back
X