• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öyle tublioshh 2 haftada 400 küsür gram almış yemeye çalışıyorum
süt içemiyorum kalsiyumu sadece peynirden alıyorum
dişimi sıkıp süt içicem 1 hafta ne kadar midem bulansada

Canım sen gıdanı al alacağını o alır uzulme yeterlı kılosunda doğacaktır

öyle tublioshh 2 haftada 400 küsür gram almış yemeye çalışıyorum
süt içemiyorum kalsiyumu sadece peynirden alıyorum
dişimi sıkıp süt içicem 1 hafta ne kadar midem bulansada

ben chokella ve süt e bayılıyorum. her öğün yesem doymam cokacimcoook
zaati dışında bile yazio, 1 dilim chokella lı ekmek ve 1 bardak süt günlük kalsiyum ihtiyacınızın tamamını karşılar die. ama 1 dilim ekmek ve 1 bardak süt bana yetermi? yetmeees delikafadulden

züleyhanın bebişi nerede bende bakim saadet

bende göörmediiiim... facebook um yokki :gitme:
eşim açmamı istemedi. bende üstelemedim.

saolasın canım benim...
canım bu dönemler çok çabuk gelişiyor bebekler.
bak 14 günde 450-500 gr almış tosunum...
seninki de zaten 3 e yakın diye hatırlıyorum. ki zaten son dönemler oldugu için çok çabuk kilo alıcaktır meleğin,
sağlıklı olsunlar da kilo bence hiç önemli değil...
şimdi diyorum 4 kilo olursa ben nasıl normal doğurcam kiii delikafadulden
sanıyorum ben adetim biter bitmez hamile kalmışım. yumurtlama dönemimde değil...
şu an 31 gün kalmış olması gerekirken 20 günüm var.
ve haftam da usg de yüksek çıkıyor.
tickere göre bakmamak lazım bence.

çok haklısın kaydirigubbakcemile5

tubilosh 4 kg uzeri sezeryan diyorlar burda ama benim kaynimin karisi ilk bebekte normal dogum yapmis bebekte dev 6.5 kg imis esim doktor hatasi sezeryan olmasi lazimdi kadini dogurtturdualr normal diyo halen aklim almiyo cocuk 12 yasinda bakiyorum esimden 2 kat buyuk gecen masallah dedim kadinin 6 cocugu var yanliz sonuncusu normal kgda dogmus hepsi buyukmus hepsinide normald gurmus masallah naisl cikarttiysa :)

elıznilden haberı olan yokmu kızlar bırbırımızae tellerı verelım ahanda böyle merakta kalıyoruzzz

Ben zaten bu gidişle wcde doğum başlayacak :1:Kabızlıktan ötürü dün gece belıme sancı gırdı indi aşağa ahanda gelıyor dedım neyse gelmedi ilaç kullanınca çok rahatım ama bunyeme ilaçta artık almak istemıyorum:sinifsinif:

valla allah yardimcin olsun gecen bir gun kabiz oldum ciddi cok zor tuvaletet oturdum oinat etti ben yine o kazand valla :( gecmis olsun canim..

Canım sen gıdanı al alacağını o alır uzulme yeterlı kılosunda doğacaktır

şu sıra zor yemek yiyorum sıcaklardan
meyve daha çok yiyorum
dün balık yedim zorla
bugün de balık yedim tavuklu çorba yedim akşama kırmızı et yiycem zorla

bozo kilosuna takma zayfta dgeil seninki bizimkilerin gunu var daha bu zamanda cokl hizli gelisiyorlar organalr tamamlandigi icin saglikli olsunalr da zayif olsunalr onemlid egil :)

tubilosh 4 kg uzeri sezeryan diyorlar burda ama benim kaynimin karisi ilk bebekte normal dogum yapmis bebekte dev 6.5 kg imis esim doktor hatasi sezeryan olmasi lazimdi kadini dogurtturdualr normal diyo halen aklim almiyo cocuk 12 yasinda bakiyorum esimden 2 kat buyuk gecen masallah dedim kadinin 6 cocugu var yanliz sonuncusu normal kgda dogmus hepsi buyukmus hepsinide normald gurmus masallah naisl cikarttiysa :)

oyyy maşallah...
6,5 kg ha :1ninca:

yani benimki 3.500 felan olsa şöle 2 haftada felan. o son 1 haftayı da beklemeyiversin kaydirigubbakcemile3
gerçi benim performansıma baglı. sürekli yürürsem o zaman 1 haftada bile inebülüü :jeyyar:

bozo kilosuna takma zayfta dgeil seninki bizimkilerin gunu var daha bu zamanda cokl hizli gelisiyorlar organalr tamamlandigi icin saglikli olsunalr da zayif olsunalr onemlid egil :)

öyle
ben zaten takmıyorudm bu kadar akşam anlattım ya canımı sıktılar sinir ettiler beni

cocuk isi zor ismis vallahi esimin yegenelrini doyurdum dondurmalarini verdim kapalri masanin uzeridne onalri topladim baktim kazi kazan kaziyolar kazinanalr halinin ustune hemen orayi supurdum baktim sehpanin uzerine bir syeler olmus onu sildim bebek olunca ne yapicam ben ya evde kisme yokken bile 2 sefer supurge aciyorum kafayi yerim herhalde ..

oyyy maşallah...
6,5 kg ha :1ninca:

yani benimki 3.500 felan olsa şöle 2 haftada felan. o son 1 haftayı da beklemeyiversin kaydirigubbakcemile3
gerçi benim performansıma baglı. sürekli yürürsem o zaman 1 haftada bile inebülüü :jeyyar:

haha valla 6.5 esim diyoki dogdu hastaneye gittik 6 ayulik bebekten buyuktu halada kocaman hormonlu gibi ben her syei anlyiorumda kadinin onu naisl cikardigini cozemiyorum kadinin seyi patlamistir kesin..

merhaba arkadaşlar dr geldim moralim çok bozuk bebişimin ac si yani karın çevresi 3 hafta geri çıktı senağlamasenağlamaçok canım sıkkın dr.küçük olucak dedi kilosuda 2300 nerdeyse hiç kilo almamış 1 haftada 100 gr.senağlama neden böyle oluyo ki ya ben 17 kilo aldım hiç biri bebeğime yaramamış dr.bile dalga geçti kendini beslemişsin dedi

öyle
ben zaten takmıyorudm bu kadar akşam anlattım ya canımı sıktılar sinir ettiler beni

canım akşamki konudan haberdar değilim de,
anladıgım kadarıyla bebişin kilosu yüzünden mi canını sıktılar?
benim de ona benzer bi sorunum var...
bizim karşı apt. da benle aynı hamile olan bir gelin var.
bende 9. ayımdayım. o da.
ben 1.78 boyundayım o yüzden göbeğim çok kocaman değil. yani vücut göstermiyor sanıyorum.
o ise 1.55-1.60 ancak. ve göbegini görseniz maşallahh sanki 3 üz...
beni gören dio ki, bak o gelinin göbeği kocaman sen sanki daha 5-6 aylıksın :kızgın:
bide o gelin bana kendisi demesinmi, 'aaaa senin göbeğin küçükmüş. bebegi iyi besleyememişsin. zayıf doğacak kesin.' nazardan korktugum için de kimseye kilo felan demiyorum.varsın onlar iyi bakamadıgımı düşünsünler. ama yüzüme bunlar deniyorsa arkamdan kim bilir neler deniyordur... sinir oluyorum yaaaaaawwww :oklava:

Kızlar az önce soyundum duşa giriodum biraz suyum geldi, ama çok azdı. Bacağıma aktı biraz, sonra duş aldım çıktım hızla, şimdi altıma peçete koydum oturuyorum. Akşam hemen gidicem, bekliyorum şimdi... Annem de habersiz melul melul oturuo yavrum :) Kızım artık gelio galiba..

Back
X