Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çıkıyım bıraz gelırım yıne gece uykusu tutmayan gelsın
haha valla 6.5 esim diyoki dogdu hastaneye gittik 6 ayulik bebekten buyuktu halada kocaman hormonlu gibi ben her syei anlyiorumda kadinin onu naisl cikardigini cozemiyorum kadinin seyi patlamistir kesin..
merhaba arkadaşlar dr geldim moralim çok bozuk bebişimin ac si yani karın çevresi 3 hafta geri çıktı senağlamasenağlamaçok canım sıkkın dr.küçük olucak dedi kilosuda 2300 nerdeyse hiç kilo almamış 1 haftada 100 gr.senağlama neden böyle oluyo ki ya ben 17 kilo aldım hiç biri bebeğime yaramamış dr.bile dalga geçti kendini beslemişsin dedi
ben gidiyimde hazırlanıyım iftara dışırı çıkıcaz hazırlanıyım
Kızlar az önce soyundum duşa giriodum biraz suyum geldi, ama çok azdı. Bacağıma aktı biraz, sonra duş aldım çıktım hızla, şimdi altıma peçete koydum oturuyorum. Akşam hemen gidicem, bekliyorum şimdi... Annem de habersiz melul melul oturuo yavrum :) Kızım artık gelio galiba..
Telim de susmuyor bi yandan, artık doğur diyolar. Allah Allah nidalarıyla gidicem sanırım :))
facebooga yukledim masallah ya tosuncuk gibi kocaman :)
gece kocişim yok... gelirim ben. :hulya:
hiç deme yaa... benim de aklıma ilk o geldi
heyt bee kadında amma kapasite varmış :roflol:
o çocuktan sonraki diğer bütün çocuklarını çok kolay doğurmuştur kesin. hiç anlamamıştır bile kaydirigubbakcemile3
canım benim sakın kendini üzme. bak bebişin de huzursuz olur.
başka bir dr a gitinmi?
usg aletleri çok farklı sonuçlar verebiliyor.
ayrıca dr un bu durumda kendini beslemişsin tarzdaki şakası da hiç hoş olmamış.
sen canını sıkma canım. son zamanlarında bebişler çok çabuk gelişiyorlar. mutlaka haftasını yakalayacaktır. opuyorumnanaktan
benim de kociş antep'e gitmeden önce söz verdi :jeyyar:
geldiğimde seni iftara götürücem gezdiricem seni diye. daha yeni yola çıktı ama gözüm yollarda kaydirigubbakcemile3 gelsin de yemege gidelim diye :roflol:
bu suanki 3 aylik hali :)
inş.canım ya kilosu 2300 sadece 100 gr.almış 1 haftada dr.sadece küçük olur diyo ne yesem ne yappsam da bebeğime kilo aldırsam şaştım kaldım 198 gün sonra sezeryan olucam bari 3 kilo olsun senağlamasenağlama
inş.canım ya kilosu 2300 sadece 100 gr.almış 1 haftada dr.sadece küçük olur diyo ne yesem ne yappsam da bebeğime kilo aldırsam şaştım kaldım 18 gün sonra sezeryan olucam bari 3 kilo olsun senağlamasenağlama
evet luka bebek kocaman anneside kocaman gerci ben minyon bir tipim esimde bizden boyle tosuncuk kiz cikmaz :)
canım çok soru sordum amasendeki gerilik ne kadardı yani kaç gün dedi
Valla şimdilik oturuyoruz bakalım. Akşam olsa da gitsek, belki kucağıma alır gelirim :))