• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lukanin annesi sezeryan oldu gorumcem gibi catir catir dogurmadi hehehe ama ilginc yine kadinin sat tarihini 1 hafta gecirmeden almadilar ameliyata burda mecburende olsa ille dogum tarihihin gecmesini bekliyorlar 10 gun once alalim demiyorlar..

kızlar bebişlerinizin şarkısı varmı?
ben hamile kalıgım zaman sürekli yattıgım için kitap okudum bol bol.
okudugum bir kitapta diodu ki;
anne karnında bebege bir müzik belirliyormuşsun. söylüyormuşsun ona. çok huzurlu oluyormuş.doğduktan sonra huzursuz oldugunda,uyumadıgında felan söylersen sakinleşiyormuş.
denenmiş,kanıtlanmış...

bizim de bir şarkımız var :)
geçen gün baktım bebişim çok tepiniyor. canımı yakıyordu...
şarkımızı söyledim, anında hareketler yavaşladı,yumuşadı. sonra durdu:)
sanırım uyudu :asigim:

şarkımız da: toygar ışıklı-ninni (menekşe ile halil in dizi müziği)

kızlar aklıma ne geldi zemuszemus
şimdi eşim antep' e gitti ya.
gece de benim sancım tutuyormuş :P
sabah arıyormuş beni, bende açıp bebişin ağlama sesini dinletiyomuşum :asigim:
ayy nasıl kötü olur yaa... 5 yıllık özlemimiz... yanımda olmayı çok istiyor.
ayyy şom ağzımı açmiim şimdi kaydirigubbakcemile3

kkızlaar elıznılle görüştumm bebısde oda gayet ıyıı epıdurel oldu dıkışlerı acıyomuş bıraz yatarak emzırebılıomuşş yrına toprlanırrr bebışımızdee ıyı 2800 dgmuşş kuzumm cok ıyıydıı sesıı offf darısı bzleree bızde kavusalım artıkk:)))

kızlar bebişlerinizin şarkısı varmı?
ben hamile kalıgım zaman sürekli yattıgım için kitap okudum bol bol.
okudugum bir kitapta diodu ki;
anne karnında bebege bir müzik belirliyormuşsun. söylüyormuşsun ona. çok huzurlu oluyormuş.doğduktan sonra huzursuz oldugunda,uyumadıgında felan söylersen sakinleşiyormuş.
denenmiş,kanıtlanmış...

bizim de bir şarkımız var :)
geçen gün baktım bebişim çok tepiniyor. canımı yakıyordu...
şarkımızı söyledim, anında hareketler yavaşladı,yumuşadı. sonra durdu:)
sanırım uyudu :asigim:

şarkımız da: toygar ışıklı-ninni (menekşe ile halil in dizi müziği)

tubilosh onu bende duydum mizigi taniyormus dogunca :) ne guzel ya

kkızlaar elıznılle görüştumm bebısde oda gayet ıyıı epıdurel oldu dıkışlerı acıyomuş bıraz yatarak emzırebılıomuşş yrına toprlanırrr bebışımızdee ıyı 2800 dgmuşş kuzumm cok ıyıydıı sesıı offf darısı bzleree bızde kavusalım artıkk:)))

oyy maşallah kuzuya :nazar:
dikişler acır ya :gitme: ama 1-2 güne hiçbişeyi kalmaz inşallah.
darısı bizlereee :) rabbim hepimize kolay doğumlar versin... hasretlik bitsin artık :emir_bebek:

perde asarken cok zorlanirsiniz yapmayin ya erkenden gelicek bebekelr allah korusun bende ev isimi yapiyorum ama perde falan asmam aman gullesu dikkat et ne olur ne olmaz allah korusun ..
yok saadet tam boyuma göre oluyo o yuzden uzanmıyıorum uzansam bende yapmam canım
guliz'mm yapma abanma allah korusun akşam eşini bekle işe yarasınlar
ayyy ozgecım benım kocamın maşallahı var canım yaaa cok yardımcı oldu bana bu arada kızalr eşler 2. cocukta daha yardımcı ve anlayıslı oluyo haberınız olaopuyorumnanaktan
Ben zaten bu gidişle wcde doğum başlayacak :1:Kabızlıktan ötürü dün gece belıme sancı gırdı indi aşağa ahanda gelıyor dedım neyse gelmedi ilaç kullanınca çok rahatım ama bunyeme ilaçta artık almak istemıyorum:sinifsinif:
canım yaa ne yapacaksın boyle sen bı gecmedı su kabızlıgın herseyı denedın degıl mı
merhaba arkadaşlar dr geldim moralim çok bozuk bebişimin ac si yani karın çevresi 3 hafta geri çıktı senağlamasenağlamaçok canım sıkkın dr.küçük olucak dedi kilosuda 2300 nerdeyse hiç kilo almamış 1 haftada 100 gr.senağlama neden böyle oluyo ki ya ben 17 kilo aldım hiç biri bebeğime yaramamış dr.bile dalga geçti kendini beslemişsin dedi
canım yaaaa moralını hıc bozma bak soyle dusun olayı sadece kılosu dusuk olacak Allah korusun başka bırseyı yok zaten dogunca hemen kılo alıyorlar maşallah hıc merak etme sen
canım akşamki konudan haberdar değilim de,
anladıgım kadarıyla bebişin kilosu yüzünden mi canını sıktılar?
benim de ona benzer bi sorunum var...
bizim karşı apt. da benle aynı hamile olan bir gelin var.
bende 9. ayımdayım. o da.
ben 1.78 boyundayım o yüzden göbeğim çok kocaman değil. yani vücut göstermiyor sanıyorum.
o ise 1.55-1.60 ancak. ve göbegini görseniz maşallahh sanki 3 üz...
beni gören dio ki, bak o gelinin göbeği kocaman sen sanki daha 5-6 aylıksın :kızgın:
bide o gelin bana kendisi demesinmi, 'aaaa senin göbeğin küçükmüş. bebegi iyi besleyememişsin. zayıf doğacak kesin.' nazardan korktugum için de kimseye kilo felan demiyorum.varsın onlar iyi bakamadıgımı düşünsünler. ama yüzüme bunlar deniyorsa arkamdan kim bilir neler deniyordur... sinir oluyorum yaaaaaawwww :oklava:
Allah'ım yaa ne alaka sankı su ınsanları hıc anlamıyorum ben hemde hız ne yarıstırıyorlar boyle farkında degıller hıc kafana takma masallahı car bebısının

amın canım amın cok sevındım yaaa

Valla şimdilik oturuyoruz bakalım. Akşam olsa da gitsek, belki kucağıma alır gelirim :))

ya kızım delürdünmü sen:))

şuna bak ya suyu gelmiş bilgisayar başında oturuyor.kalk doğruuu dr.a:oklava:

bana dr dediki ağrı,kanama ya da suyun gelmesi.herhangi biri olursa sakın bekleme gel.bence durma orda öyle hemen git dr.aohaoldumsmile

tşk ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz için inş. dediğiniz gibi olur ağrım vardı sağ tarafımda biraz uzandım ondan yazzamadım kusura bakmayın gerçi hala sağ kasığım çok kötüüüü

Kızlar az önce soyundum duşa giriodum biraz suyum geldi, ama çok azdı. Bacağıma aktı biraz, sonra duş aldım çıktım hızla, şimdi altıma peçete koydum oturuyorum. Akşam hemen gidicem, bekliyorum şimdi... Annem de habersiz melul melul oturuo yavrum :) Kızım artık gelio galiba..

canım teleşlandırmayayım seni ama su gelince en geç 3 saatiçinda hastaneye gitmek gerekiyor.dr.bana öyle söylemişti.eşin gelince git hemen.ayy seninle aynı günlerdeyiz heyecanlandım ben de...

tşk ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz için inş. dediğiniz gibi olur ağrım vardı sağ tarafımda biraz uzandım ondan yazzamadım kusura bakmayın gerçi hala sağ kasığım çok kötüüüü

mentos cum canım ben ve zelcanda senle aynı durumdayız benimde şuan bebeğimin karın çevresi 2 hafta griden geliyor kilosu 2200 gr bende dün gittiğimde farkın 2 haftaya çıktığını öğrendim önce çok korktum kötü bişeymi diye gece farklı bir doktora gittik doktor gata nın doktoruydu baktı ultrasonda en çok yanılma payı olan yer karın çevresidedi şu anda 1 haftalık bir gerilik var dedi buda önemli değil tabi ben bu açıklamaylada yetinmedim bugün detaylı ultrasona girdim hani şu 6. ayda girdiğimiz var ya ona tekrar girdim sol kanalda biraz daralma varmış dedi ultrason doktoru ama bir önemi yok en fazla bebek biraz zayıf doğar dedi birde bol bol proteinli besinler tüket dedi bol su iç dedi birde dinlen dedi ben çok geziyodum şimdiye kadar bugün doktor arasında bile havuzlu hana ve masko ya gittim ama bundan sonra yatıcam işleride bitirdim zaten çarşıyla işim kalmadı çok şükür yani sende kafana takma canım sağlıkları yerinde olsun kilo önemli değilmiş kilolu doğan bebekte küveze girebilir dedi bugün doktor bende küvöze girmesinden korkuyodum ama kilodan değil sağlıkla ilgili sıkıntı olunca koyuyorlarmış :teselli:

Hoşgeldin canım aramıza.Ama gelir gelmezde doğuruyorsun ohaoldumsmile Olmaz ki böyle biraz bekle bakalım kaydirigubbakcemile3 Allah hakkında hayırlısını versin canım.Bebişlerimizin gelişimini paylaşırız sizinle de...
Sancılarım hala sürüyor.Çok hafif batma gibi hissederken nstde sancı çıkıyordu.Acaba normal sancı çektiğim zmanlarda nasıl bir nst çıkar çok merak ediyorum.Dr 38 hafta bitiminde görüşelim dedi ama bizimkiler o kadar beklemez diyor.bilmiyorumkismile Hayırlısı artık salıdan sonra gelsin bebişim :CüvCüv:

benimde 38. hafta doldu bugün.1 haftaya kalmaz doğar dedi hayırlısı inş.nst çektirmedim bugün sancı çıkarmıydı bilmiyorum.ama adet sancısı gibi sancılarım var.bide çatı muayenesi yaptıktan sonra kan geldi.doktorda daha devam eder bu kan gelmesi sonra geçer dedi.

mentos cum canım ben ve zelcanda senle aynı durumdayız benimde şuan bebeğimin karın çevresi 2 hafta griden geliyor kilosu 2200 gr bende dün gittiğimde farkın 2 haftaya çıktığını öğrendim önce çok korktum kötü bişeymi diye gece farklı bir doktora gittik doktor gata nın doktoruydu baktı ultrasonda en çok yanılma payı olan yer karın çevresidedi şu anda 1 haftalık bir gerilik var dedi buda önemli değil tabi ben bu açıklamaylada yetinmedim bugün detaylı ultrasona girdim hani şu 6. ayda girdiğimiz var ya ona tekrar girdim sol kanalda biraz daralma varmış dedi ultrason doktoru ama bir önemi yok en fazla bebek biraz zayıf doğar dedi birde bol bol proteinli besinler tüket dedi bol su iç dedi birde dinlen dedi ben çok geziyodum şimdiye kadar bugün doktor arasında bile havuzlu hana ve masko ya gittim ama bundan sonra yatıcam işleride bitirdim zaten çarşıyla işim kalmadı çok şükür yani sende kafana takma canım sağlıkları yerinde olsun kilo önemli değilmiş kilolu doğan bebekte küveze girebilir dedi bugün doktor bende küvöze girmesinden korkuyodum ama kilodan değil sağlıkla ilgili sıkıntı olunca koyuyorlarmış :teselli:

inş.bişey yoktur canım ya ama benim 3 hafta daha önce 1haftaydı anlamadım dr pek umursamadı biraz küçük olur dedi üniversitenin doktoru kendisi ama umursamaması beni daha da tedirgin etti nst de iyi çıktı dedi anlamadım bence 3hafta çok ama dr umursamadı geçen hafta 2200gr bu hafta 2300 gr sadece 100 gr almış offff offf:sinifsinif:

Hoşgeldın aramıza ohaoldumsmileGelır gelmez doğrulurmu eyvahedigeldismilebencede açılman olursa ne gerek var epidurale allah hayırlı doğumlar nasip etsin...:CüvCüv:

amin canım hepimize inşallah.ya ben çoktandır aranızdaydım da sadece okumakla yetiniyodum :)) kıskandım sizi bende bu güzeel duyguları paylaşim istedim

Back
X