• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar bugun nasılsınız ben sabaha kadar kasık ağrısıyla uğraştım bi türlü geçmedi bi kasığım bir belim:gitme: zaten moralim bozuk malum şu karın çevresi 3 hafta geri çıkmıştıya belki stressten oldu dr izne çıkıyo bugun inş o yokken bişey olmaz :Saruboceq:bakalım bugun pekmeze başladım her sabak pekmez yicem inş kilo alır artık ya

Evet canım stresten olabilir inş dr yokken birşey olmaz.
Benim kızda sabaha kadar hiç durmadı sürekli aşadan vurdu hem canım yandı hem çok korktum şimdi de hiç hareket etmiyor

Günaydın....
Bugün bir başka mutluyum.... Çünkü işyerinde son günüm.... Doğum iznim başlıyooooorrrr....

Offf herkes temizlik yaptığından bahsetmiş... Amma marifetlisiniz yaa... HAmilelik beni tembel yaptı 15 günde bir eşim süpürürse ben de arkasından viledayla siliyorum.....

Camlar deseniz 2 ay önce annem gelmişti o zaman silindi....
Hala temizlik için bir kadın bulamadım....
Biri var temizliğini pek beğenmiyorum, hem de 100 tl istiyor, mecbur onu alıcam.....

Offf offf... ne zor işler bunlar....

Gözün aydın canım artık evde bol bol dinlnirsin.
Temizlik işi çok zor gerçekten özellikle böyle ağır zamanlarda felaket oluyor.
Allaha bin şükür ki bitti ama bana hiç bitmeyecek gibi geliyordu.
İnşallah sende halledersin canım.

GÜNAYDIN KIZLAR

"Eylül Annesi" olarak başladığım bu macerayı hayırlısıyla 24 Ağustos 2010 Salı günü 11:00'da başlayan sezaryen ameliyatıyla, bir "Ağustos Annesi" olarak tamamlayacağım. Darısı sizlere canlarım.

Neden sezaryen diye merak edenler için; plasentanın bir kısmı rahim çıkışını kapattığı için normal doğum çok riskliydi. doktorum kararı bana bıraktı ve bebeğimi riske atmamak için sezaryen tercih ettim.

Salı'dan sonra bebeğimle ilgili tebrikleri Acıbadem Bursa hastanesi'nin bebek tebriği bölümünden gönderebilirsiniz.
hayırlısı olsun canım Allah'ım sağlılı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın
Doktora gittik geldik, ikinci yanlış alarm!!!! NST'de sancım falan çıkmadı, su gelmesini takip edicekler. hergün akşam gidicez. Cumartesi de rutin muayeneme gidicem. Önümüzdeki hafta içi bigün doğması kuvvetle muhtemel sanırım. Bizde haberler böyle...
melekcım hayırlısı artık az kaldı
Butterfly'mden haber var..

Dün biraz kötü geçmiş sancılarla ve ada'mız çok ağlamış bugün sersem gibiymiş Sütü henüz gelmemiş gögüsleri sızlamaya başlamış Kızlar dua edelimde sütü bir an önce gelsin
ayy hemen sutu gelır ınsallah benımde ilk kızımda 3. gun gelmıstı kızımın sesı kesılmıstı aglamaktan cok zordur o durum cok zor ozgecım bı daha konusursan ılık suya gırsın rezene fılan ıcsın
kızlar ya bu bebek şekerlerini nasıl muhafaza edicem bu sıcakta?ben hazırladım ama erirler mi acaba, bilgisi olna var mı bu konuda
canım ben buzdolabında saklıycam
günaydın kızlar bugun nasılsınız ben sabaha kadar kasık ağrısıyla uğraştım bi türlü geçmedi bi kasığım bir belim:gitme: zaten moralim bozuk malum şu karın çevresi 3 hafta geri çıkmıştıya belki stressten oldu dr izne çıkıyo bugun inş o yokken bişey olmaz :Saruboceq:bakalım bugun pekmeze başladım her sabak pekmez yicem inş kilo alır artık ya

canım yaaa bu kadar takma kafana nasıl olsa alcak bebıs kılo sen pekmez muz sut yumurta yee hepsı ıyı gelır ona stres yapma bebıste hıssedıyo senı stresını a.s.

yaa kızlar bı yardımcı olmadınız suraya foto nasıl eklıycem dıye sormustum bılen yok mu

günaydın kızlar...

ahh canım valla bende buraya hiç eklemedimm bilemicem..başta forum bölümünde yazıyodu sanırım nasıl foto eklenir diye..b,i bak istersen...

Günaydın....
Bugün bir başka mutluyum.... Çünkü işyerinde son günüm.... Doğum iznim başlıyooooorrrr....

Offf herkes temizlik yaptığından bahsetmiş... Amma marifetlisiniz yaa... HAmilelik beni tembel yaptı 15 günde bir eşim süpürürse ben de arkasından viledayla siliyorum.....

Camlar deseniz 2 ay önce annem gelmişti o zaman silindi....
Hala temizlik için bir kadın bulamadım....
Biri var temizliğini pek beğenmiyorum, hem de 100 tl istiyor, mecbur onu alıcam.....

Offf offf... ne zor işler bunlar....

NE GUZELL SONUNDA KURTULUYORSUN AMA BIRAZ ERKEN CIKTIN GALIBA...
bende pazartesı veya salı kesınlıkle çıkıyorum eğer doğurmazsam...:)))
pazartesi raporumu actıracağım ama işe gıdıp gelmem lazım bıraz daha...

güllesucum.. öncelikle yklemek istediğin resmi internet ortamına aktarman gerekiyor bunun için de.
google a resim ekle yazdığında listede çıkan sitelerden birinden yapabilirsin yükle.tc gibi biyer var orası uygun mesela....
Bu site zaten nasıl resmi yükleyeceğin konusunda seni yönlendirecek... Sitede gözat a tıklayıp bilgisayarında kayıtlı resmi seçip yükle diyorsun... Bi süre sonra ekrana resim ve birtakım linkler çıkacak.... Forumlar için normal boyut yazan linki kopyalayacaksın....
Ve bir diğer pencerede açık olan kkda, mesaj yazma kısmında gülücük işaretlerinin solundaki manzara resmi gibi olan butona tıklayıp çıkan pencerede http ile başlayan satıra yükle.tcden kopyaladığın linki yapıştırıp ok diyeceksin... Oldu bile....
BAk sana anlatırken adım adım ben yaptım... Oğlumun ilk 4 ay falan yatacağı beşiği.... Arka plansda da dağınık yatak odam... çok utandım şimdi....
2351Fotograf-0001.jpg
[/URL][/IMG]

günaydın kızlar
dün gece nasıl sıcaktı yine uykusuz bir gece geçirdik
bebekler doğunca da onlar uyutmıycak uykuya baya hasret kalıcaz

csnım doktorum daha fazla çalışmama izin vermedi.. 35. haftaya kadar çalışabilir raporunu bile yalvar yakar aldım... 37. ye kadar asla uzatmam dedi... Benim rahmin iç kısmında açılma vardı, o yüzden zaten dinlenmem gerekiyordu... İşim çok yoğun olmasına rağmen oturarak yapılan bi iş... YAni açılmayı tetikleyici koşturmacalı bişey değil, o yğüzden çalışabilirim dedim.. 35.e ikna oldu ama 37ye uzatmadı....
Ama sorun değil... 3 ay ekstradan ücretsiz izin hakkım var, ayrıca da içerde birikmiş yılık iznim... Oğlum 6 aylık olana kadar çalışmıycam anlayacaın.. O yüzden 2 hafta erken çıkmak da işime geldi doğrusu.. Doğum öncesi dinlenmiş olurum bu sayede....

Kızlar beşiğimiz nasıl....
Çıplak halde eminönünden sepet olarak aldık.... 80tlye tekerlekli ayağıyla birlikte... Üzerini kapitone kumaş, elyaf saten ve şifon ile annem kaplayıp süsledi....
Benim çok hoşuma gitti şahsen, bu kadar güzel olabileceğini tahin etmemiştim....
TAmamen saten şifon yapacaktı ama erkek çocuğu çok şatafatlı olmasın dedik.. Araya lacivertli beyazlı bir kumaş daha kattık....
Sizin göremediğiniz baş kısmında ise minik minik nazar boncukları var.... Keşke o açdan da çekseydim, onu da eklerdim... Unutmazsam akşama çeker eklerim...

yaa bende çalışabilir raporumu almıştım... 6 eylülde izne ayrılmam gerekiyo normalde ama artık kendimi çok yorgun hissediyorumm..dün artık çalışamayacağıma karar verdim...mafoldumben

p.tesi hastaneye gidip almayı düşünüyorum raporu ....yaa acaba ne yapsam çok karasızım..dişimi sıkayım diyorum ama 2 hafta daha gelmeye takatimm yokk:çok üzgünüm: benim ofiste atölyenin üst katı ha bire merdiven inip çıkmak zorunda kalıyorum ve çok zorlanıyorum...ramazandan dolayı gece vardiyası yaptılar herkes gece çalışıyo bütün iş bana kaldı yalnız yapamıyorum:umursamaz:

zaten gece uykusu kalmadı bütün gün yorgunum..oğluma doğum sonrası vakit geçirmek için onu şuan yorup riskede atmak istemiyorumm...off yaaa napcamm bennnnmafoldumben

Çıplak halde eminönünden sepet olarak aldık.... 80tlye tekerlekli ayağıyla birlikte... Üzerini kapitone kumaş, elyaf saten ve şifon ile annem kaplayıp süsledi....
Benim çok hoşuma gitti şahsen, bu kadar güzel olabileceğini tahin etmemiştim....
TAmamen saten şifon yapacaktı ama erkek çocuğu çok şatafatlı olmasın dedik.. Araya lacivertli beyazlı bir kumaş daha kattık....
Sizin göremediğiniz baş kısmında ise minik minik nazar boncukları var.... Keşke o açdan da çekseydim, onu da eklerdim... Unutmazsam akşama çeker eklerim...

günaydınnn

sepet çok güzel olmuş..hazır gibi olmuş ben çok begendim..oğluşun güle güle kullansın..ben daha almadım annem alıcaktı onu bekliyorum..4 aydan sonra başka odaya mı ayıracaksınız

harika olmuş sepet ...valla hazır gibi annen baya marifetli desene...ellerine sağlık:lepi:

güzel günlerde kullan...

Çok güzel olmuş canım.Anneciğinin ellerine sağlık.
Allah güle güle iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.

Kızlar size bir şey soracağım bu konu daha öncede konuşulmuş olabilir ama ben kaçırdım galiba.

Aranızda oruç tutan var mı??
Ben tutmuyorum ve aşırı vijdan azabı çekiyorum ama buna rağmen cesaretimde yok.
Dr de bu konuda bi yorum yapmadı bilmiyorum belkide unuttu söylemeyi.

Kızlar size bir şey soracağım bu konu daha öncede konuşulmuş olabilir ama ben kaçırdım galiba.

Aranızda oruç tutan var mı??
Ben tutmuyorum ve aşırı vijdan azabı çekiyorum ama buna rağmen cesaretimde yok.
Dr de bu konuda bi yorum yapmadı bilmiyorum belkide unuttu söylemeyi.

Ben geçen doktora gittim ben sormadan doktor oruç tutma sakın senin günlük 5lt su içmen gerekir havalar çok sıcak,eğer içmessen çocuk susuz kalır sorun yaşarsın ..yemek yememen okadar önemli deil ama su şart .senin oruç tutman cinayet gibi bişey olur dedi..ilk üç ay tutulabilirmiş ama...

Back
X