• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Acelecı annelerımız nasıllar
Elıznıle kocaman maşallah:nazar:
Sevsevılden haber varmı telı varmı bari bırınde
Benım gecelerı sancılarım artmaya başladı sanırım gece ansızın gelecek benım urasımm

ayy o geceler yokmuu...
gece olmasın istiyorum artık...
hayırlısıyla bu günler de geçicek. benim dizlerim çok agrımaya başladı yaa :(
çömeldimmi kalkamıyorum. ağrısı mahfediyor beni. bide bacaklarımı toplayıp oturamıyorum. mutlaka uzatmam gerekiyor.
iyice agırlaştık. sanırım ondan.
dr bol bol yürü dedi ama yürüdüğümde de ha bire sancı giriyor. hoff ne zormuş ya hamilelik. ama bu günlere de şükür. rabbim yardımcımız olsun inşallah...

Tecrubelı annelerımız nerde bişey danışacağım benım 1-2 gundur bıçak saplaması gıbı sancılarım oluyor karnımın hepsınde değil bebeğimin olduğu yerde normalmi kendımı hazırlıyor

ayy o geceler yokmuu...
gece olmasın istiyorum artık...
hayırlısıyla bu günler de geçicek. benim dizlerim çok agrımaya başladı yaa :(
çömeldimmi kalkamıyorum. ağrısı mahfediyor beni. bide bacaklarımı toplayıp oturamıyorum. mutlaka uzatmam gerekiyor.
iyice agırlaştık. sanırım ondan.
dr bol bol yürü dedi ama yürüdüğümde de ha bire sancı giriyor. hoff ne zormuş ya hamilelik. ama bu günlere de şükür. rabbim yardımcımız olsun inşallah...

Bugunlere şükür dımı kuzum yazıştığımız gunler gelıyor aklımada her ay umutların ertelenmesı çok şükür ama dediğin gıbı çok zorlanıyoruz bende gece çok zorlanıyorum uyuyamıyorum batıyor ağrılar gırıyor yurumemız lazım ama tabanlarım ağrıyor artık

hahaha dayanabiliyorsan yürü ben 500 m zor yürüyorum hemen belim ağrıyor... Belki doğar bir haftaya:):):) acele etmeeeeeeeeeee zamanını bekle az kaldı.

ayy napim çok sabırsızlanıyorum. beşiğini, kıyafetlerini minicik minicik şeyleri görünce hemen gelsin istiyorum :emir_bebek:
normal ve kolay bir doğum istiyorsam dayanıcam ve uzun yürücem mecburen...

teşekkür ederim canım.gerçi dr herşey ortalamada güzel gidiyor dedi şimdiye kadar hep 4 gün önden gidiyordu o yüzden merak ettim

maşallah canım kilosu gayet iyi bebişinin. usg aletleri haftaları bazen farklı çıkartabiliyor.
sen sakın kafana takma.sağlıklı ya, en önemlisi o opuyorumnanaktan

DENIZ sepetın cok guzel olmuş yaa. benım ark.da sepet verecektı sırf bu süsleme yüzünden vazgectık..siz ne kadar saten ve kapıtone aldınız bıde yatak olarak altına ne koydunuz..sende görünce imrendım valla...bızde yapabılırız belkı....

Canım valla annem bu konuda çok marifetli, anem diye söylemiyoru..Yoktan var ediyor....
Tam olarak neyden ne kadar aldığını bimiyorum...
Kapitoneyi topluca aldı, dolapların içine çekmecelere falan da ölçülerine göre dkti...
Saten ve şifonları da parça usulü semt pazarından aldı, 3 liraya 5 liraya....
Sadece cibinlikteki tülü kristal petek tül aldık eminönünden 2 metre metresi 3 liraydı onun, normal petek tüller 1,5 liraydı, kapı süsleri için normal petek tül aldık, cibinlik için kristal tül...

Yatak olarak da altına annem 2 tane eski yün yastıklarını bozup çırpıp havaandırdı, yatağın şekline göre de bir yatak yüzü dikip doldurdu...

Anlayacağın biraz meşakatli bir iş....
Annem zekle yaptı, ama sen uğraşabilirmisin, hele de bu sıcaklarda bilmem... Annenin elinden geliyorsa o yapabilir belki....

Son durum

1- Züleyha..............E
2- Lil@ ...................E
3- Mihri..................K
4- Butterfly............K
5- Eliznil................K

6-Sevsevil.............E....................19
7-Zeynop...............E....................24
8-Şekerpembe.....K...................25

Zeynop araya kaynak yaptı delikafadulden:CüvCüv:

Walla yavruya kalsaydık ta 1 ay önce gelecekti, temmuz anası yapacaktı beni, anca bu kadar tutabildik ;) Araya kaynamaktan ziyade, sıramı savdım ben epeyce hihoyyyt

Son düzenleme:
Bugunlere şükür dımı kuzum yazıştığımız gunler gelıyor aklımada her ay umutların ertelenmesı çok şükür ama dediğin gıbı çok zorlanıyoruz bende gece çok zorlanıyorum uyuyamıyorum batıyor ağrılar gırıyor yurumemız lazım ama tabanlarım ağrıyor artık

canım seninki de mi normal görünüyor doğumun?
bol bol yürümemiz lazım evet. ama çok zoruma gidio yaaw :gitme:

çok haklısın canım. her ay umutlar erteleniyordu. ama çok şükür o günlerde bebiş özlemi çeken birçok arkadaşımız şu anda kucaklarına aldılar bile kuzularını... darısı bizim de başımıza inşallah...

doğrusunu söylemek gerekirse aslında pek o konuda hevesim yok... aslında ben de ilk 15e girmek istiyorum hala... çaktırmıyorum da:):):)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 seni seniii...
artık sabrımız kalmadı evet. minnişlerimiz gelsin istiyoruz bir an önce.
ama ilk 15 te benim de gözüm var bilesin sengözlerimebaksanab

Tecrubelı annelerımız nerde bişey danışacağım benım 1-2 gundur bıçak saplaması gıbı sancılarım oluyor karnımın hepsınde değil bebeğimin olduğu yerde normalmi kendımı hazırlıyor

Benımde çarşambadan berı dediğin gibi ara ara sancılarım oluyor...özellıkle yürüyünce bebişim sankı daha da aşağı iniyor ve benı çook zorluyor... ama kımle konuşsam artık normal dıyorlar ... çunku her an doğurabilecek rsıkteyız...
hayırlısı bakalım ama ben daha calışıyorum ne olur salı dan önce doğmasın...

ayy napim çok sabırsızlanıyorum. beşiğini, kıyafetlerini minicik minicik şeyleri görünce hemen gelsin istiyorum :emir_bebek:
normal ve kolay bir doğum istiyorsam dayanıcam ve uzun yürücem mecburen...

maşallah canım kilosu gayet iyi bebişinin. usg aletleri haftaları bazen farklı çıkartabiliyor.
sen sakın kafana takma.sağlıklı ya, en önemlisi o opuyorumnanaktan

ha evet normal doğumsa tabi yürümen gerek ki iyice aşağı insin... Ama yalnız yürüme allah korusun... yolda bişey olursa yanında birileri olsun... allah hayırlısını versin... ayy ben de sabırsızlanıyorum bugün dr 15 eylül deyince gözüm faltaşı gibi açıldı da ne yapayım artık sağlıklı olsun da ne zaman gelirse gelsin artık...

tubilosh senin bebişin doğum tarihi benden önce olduğu için ve benden kıdemce üstte olduğun için hadi ilk 15e sen gir izin beriyorum:):):)

tubilosh senin bebişin doğum tarihi benden önce olduğu için ve benden kıdemce üstte olduğun için hadi ilk 15e sen gir izin beriyorum:):):)

hihoyyyt hihoyyyt
teşekkürler setapcııımmm
şimdi bir de bu lafının üstüne benden önce doğuruyomuşsun :roflol:
bananem önce ben. hem sen benden ümitliydin deelmi aklinialirimsmile

hihoyyyt hihoyyyt
teşekkürler setapcııımmm
şimdi bir de bu lafının üstüne benden önce doğuruyomuşsun :roflol:
bananem önce ben. hem sen benden ümitliydin deelmi aklinialirimsmile

evet ben senden ümitliyim hadi göreyim seni... hadi sananem önce sen ol:):))::1hug:

Çok doğru söylüyorsun canım,sana katılıyorum.
Ama oruç tutmadığımı öğrenen kişiler (özellikle yaşlılar) canımı çok sıkıyor.
30 sene öncede ramazan ayı yaza denk gelmiş,pekte güzel tutmuşlar vs.
Ben bu durumumu kullanıyormuşum istesem tutabilirmişim falan filan.
Bende senin yaptığın açıklamaya benzer şeyler söylüyorum ama ne kdar ikna edebilirsinki.

canım sen kimseyi dinleme eskiden öyleymiş
tv de hocalar bile diyor hamile ve emzirenler tutmasınlar diye
bebeğin susuz kalır sen su içmezsen sen yemek yemzsen oda acıkır
ben de 10 yaşından beri tutuyorum ilk kez bu sene tutamıyorum ne yapalım sonra kazasını yapıcaz

Kızlar ben daha hastane çantamı hazırlamadım....
Valiz mi kulansam yoksa byük boy spor çantalarından mı hangisi daha rahat olur acaba...
Br de şöyle kötü bir durum var benim doğum yapacağım tarihlerde eşimin seyahatte olma ihtimali var...
Eğer öyle olursa valiz onda olacak, benim eşyalar boşta kalacak... Yeni valiz alsammı, yoksa büyük boy spor çantası mı alsam...
Karar veremedim... Sanki valiz daha rahat kullanılırmış gibi geliyor... Ama zaten evde 2 tane devasa boyda ve 1 tane de eşimin kullandığı ortaboy valiz var... Bi tane daha alıp evde fazlalık etmek istemiyorum.....
Offf kararsızlık ne zor şey.....

Valiz mi kulansam yoksa byük boy spor çantalarından mı hangisi daha rahat olur acaba...
Br de şöyle kötü bir durum var benim doğum yapacağım tarihlerde eşimin seyahatte olma ihtimali var...
Eğer öyle olursa valiz onda olacak, benim eşyalar boşta kalacak... Yeni valiz alsammı, yoksa büyük boy spor çantası mı alsam...
Karar veremedim... Sanki valiz daha rahat kullanılırmış gibi geliyor... Ama zaten evde 2 tane devasa boyda ve 1 tane de eşimin kullandığı ortaboy valiz var... Bi tane daha alıp evde fazlalık etmek istemiyorum.....

ben kendiminkini ayrı spor çantaya koydum bebeğinkini ayrı spor çantaya koydum
büyük değil çantalar küçük

canım ben 2 tane çanta yaptım. bir bana bir bebişime...
2 tane orta boy spor çantası aldım...
tüm herşey de çok rahat sıgdı içlerine.
fikir olsun dedim kaydirigubbakcemile5

ya kızlar hani bebeğimin karın çevresi 3 hafta gerii çıktı ya dr sadece küçük olucak dedi napim sizce başka bir dr gitsem mi ki kilosuda düşük 2300 gelişme geriliği olur diye korkuyorum

ben kendiminkini ayrı spor çantaya koydum bebeğinkini ayrı spor çantaya koydum
büyük değil çantalar küçük

alkisalkisalkis
aynı şekil hazırlamışız canım kaydirigubbakcemile3
çok daha pratik olur değilmi?
benim de aklıma öyle gelmişti.
eşyalar çok daha kolay bulunur...

Back
X