• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tubilosh ilk 15 e girmeyi hırs yaptın herhalde:):) zorun neydi o kadar çalıştırıyorsun kendini...

gel sennen el ele tutuşup girelim 15 e kaydirigubbakcemile3
yha kuşum dedim evde kös kös otursam olmucak. dışarı da bu sıcakta kendi başıma çıkamam diye evde bişiler yapim dedim. ama sanırım hamile oldugumu unutmuşum ki oturunca anladım nekadar yoruldugumu kaydirigubbakcemile3
eşim gelince her gün akşam dışarı yürüyüşe çıkıcaz.
son 19 delikafadulden

kızlar ben azıcık uyucam mirmirmirmir
esnemekten çenem agrıdı artık :P
geldiğimde görüşürüz tekrar. öpüldünüüüzzz...

bugün benimde çok kasılmam oldu, yanımdaki kız bile şaşırdı karnım kas katı kesildi :( bitse artık şu günler, kavuşsak yavrucaklara :Saruboceq:

okudum canım iyi sayılırım ya evde dinleniyorum bugün akşama kadar yattım bakalım bu hafta öyle deniycem bakalım kilosunu etkileyecekmi sen nasılsın

arkadaşlar bende çok kasılma oluyo magnezyum iyi geliyomuş ben içmiyodum dr bana hala bırak demedi hamileliğin sonuna kadar kullanacakmıyız yahu:uhm:

ya kızlar hani bebeğimin karın çevresi 3 hafta gerii çıktı ya dr sadece küçük olucak dedi napim sizce başka bir dr gitsem mi ki kilosuda düşük 2300 gelişme geriliği olur diye korkuyorum

HAYATIM SON ADET TARİHİNLE BEBEĞİN HAFTASI UYUMLUMU. BENİM BEBEĞİMDE 10 GÜN KÜÇÜK CIKIYORDU. GECEN CUMA GİTTİM DR A 4 GÜN KÜÇÜK CIKIYOR ARTIK. O KİLO ALIMINDAN BOŞUNA CANINI SIKMA ÖNEMLİ OLAN KEMİK UZUNLUĞU.BİŞEYCİĞİ YOK BEBEĞİNİN SIKMA CANINI:olmaz:

ya kızlar benim dünden beridir kasılmalarım arttı....
heleki şü 2-3 saattir 5 dakikada 3 kere kasılıyorum nerdeyse ve ağrı yapıyo..
çok sinir bozucu bi durum yaa napsam geçerki acaba??

bacağımı oynatmaya gelmiyo valla hemen kasılıyo karnım durduğum zamanda devamlı kasılıyo..

Merhaba kızlar,
ben de aranıza yeni katıldım sayılır, uzunca bir süredir sadece okuyordum yazılanları, işyerinde pek vakit bulup yazamıyordum, şimdi izne de ayrıldım rahat rahat yazabilirim :sm_cool:

36+6 günlük hamileyim, SATa göre 11 Eylülde olması gerekiyor doğumumun ama bugün ilk kez girdiğim NSTde sancım çıktı, 15 dk sürdü NST ve 60 üzerinde sadece 1 tane sancı göründü. Doktor perşembeye kadar doğurmamış olursan tekrar gelirsin kontrole dedi, normal doğum istiyorum, inşallah bir aksilik olmaz.

NST süresince hiç ağrım yoktu, sancı nasıl geldi anlamadım. Ara ara özellikle gece yatarken kasıklarımda adet sancısı gibi bir ağrı oluyor birkaç gündür.

bugün de yürümeye başlayayım dedim ama 10 dk yürüdüm iflahım kesildi resmen, Allah hepimizin yardımcısı olsun.

birkaç gündür de günde 5-6 tane hurma yiyorum, onun da etkisi olduğunu düşünüyorum

Merhaba kızlar,
ben de aranıza yeni katıldım sayılır, uzunca bir süredir sadece okuyordum yazılanları, işyerinde pek vakit bulup yazamıyordum, şimdi izne de ayrıldım rahat rahat yazabilirim :sm_cool:

36+6 günlük hamileyim, SATa göre 11 Eylülde olması gerekiyor doğumumun ama bugün ilk kez girdiğim NSTde sancım çıktı, 15 dk sürdü NST ve 60 üzerinde sadece 1 tane sancı göründü. Doktor perşembeye kadar doğurmamış olursan tekrar gelirsin kontrole dedi, normal doğum istiyorum, inşallah bir aksilik olmaz.

NST süresince hiç ağrım yoktu, sancı nasıl geldi anlamadım. Ara ara özellikle gece yatarken kasıklarımda adet sancısı gibi bir ağrı oluyor birkaç gündür.

bugün de yürümeye başlayayım dedim ama 10 dk yürüdüm iflahım kesildi resmen, Allah hepimizin yardımcısı olsun.

birkaç gündür de günde 5-6 tane hurma yiyorum, onun da etkisi olduğunu düşünüyorum

hoşgeldin canım aramıza
bende senle aynı zamanda doğumum 11 eylül sen yazınca bende hecanlandım bende pazartesi dr gideceğim
bende bir kaçgündür hurma yiyorum benimde arada sancılarım oluyor acaba ben nezaman doğururrum ki çok isttiyorum bir an önce doğurmayı normal doğum istiyorum şiddetle hayırlısı inşallah bir aksilik çıkmaz

Ben de senin yazılarını özellikle takip ediyordum, bir gelişme var mı diye a.s
Allah hayırlısıyla kolay doğumlar nasip eder tüm annelere inşallah.

Ben de bugün sabah gittim, ultrasondan sonra sordum erken doğum görünüyor mu diye doktora yok sen referandumu bulursun dedi, NST sonrası her an hazırlıklı ol dedi, açıkçası ultrason sonrası ben de üzülmüştüm nasıl beklicem o zamana kadar diye, gün geçtikçe zorlaşıyor çünkü, heyecan da artıyor. İnşallah çok beklemeden alırız meleklerimizi kucağımıza Şeniz

HAYATIM SON ADET TARİHİNLE BEBEĞİN HAFTASI UYUMLUMU. BENİM BEBEĞİMDE 10 GÜN KÜÇÜK CIKIYORDU. GECEN CUMA GİTTİM DR A 4 GÜN KÜÇÜK CIKIYOR ARTIK. O KİLO ALIMINDAN BOŞUNA CANINI SIKMA ÖNEMLİ OLAN KEMİK UZUNLUĞU.BİŞEYCİĞİ YOK BEBEĞİNİN SIKMA CANINI:olmaz:

yok canım ya uyumlu değil 3 hafta geri sata göre karın çevresi diğerleride 1 hafta falan geri ama bana çok geldi 3 haafta oluşu ondan canım sıkılmıştı yarın başka dr gidicem bakalım o ne dicek dua edin bana kızlar tam sonuna geldik derken bişey olmasın bebeğime :Saruboceq:

yok canım ya uyumlu değil 3 hafta geri sata göre karın çevresi diğerleride 1 hafta falan geri ama bana çok geldi 3 haafta oluşu ondan canım sıkılmıştı yarın başka dr gidicem bakalım o ne dicek dua edin bana kızlar tam sonuna geldik derken bişey olmasın bebeğime :Saruboceq:

olmaz canım bebişin ıyı gelışır
merak etme önmelı olan doğduktan sonrası

ya kızlar benim dünden beridir kasılmalarım arttı....
heleki şü 2-3 saattir 5 dakikada 3 kere kasılıyorum nerdeyse ve ağrı yapıyo..
çok sinir bozucu bi durum yaa napsam geçerki acaba??

bacağımı oynatmaya gelmiyo valla hemen kasılıyo karnım durduğum zamanda devamlı kasılıyo..

Ben de son iki haftadır çok kasılıyorum.İki hafta önce nst de bir kasılma çıktı.Doktorum da korktu,zaten iki hafta izne çıkıyordu,Nidilat adlı ilacı almamı söyledi,günde dört kez. O izindeyken ben eski doktoruma gittim.O bu kasılmaların normal olduğunu söyledi. Ben de günde 15-20 kez kasılıyorum herhalde.Bazen arka arkaya 3 defa, bazen saatte bir. Kaılırken belim ve kasıklarım adet sancısı gibi ağrıyor.

Back
X