• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nagihancığım bende bugün gittim dr seninle aynı günlerimiz bende dedm gelsi biran önce ama dr kalsın dedi 3 haftan var dedi şimdilik herşey norml dedi ço şükür suyum muyum herbişey normal nst ye bile somya gerek duymadı haftaya çatı muayenem var sen oldun mu ? ne zaman olucan kızım 3200 kilosu 400 gr yanılma payı varmış usg nin yani kızım 2800 çok cılızı o yüzden dr kalsın diyo :)

eğer dr dediği zamanda gelirse sanırsam benim kız bayramda doğacak :)

Benim de 11 Eylül SATa göre, bugün benim de kontrolüm vardı, ben de çatı muayenesi olur diye hazırlıklı gitmiştim ama benim de haftaya kaldı, benim de aynen senin gibi ultrasonda herşey normaldi ama NSTde sancım çıktı, doktor referandumu bekler senin bebek demişti ama o da sabırsızlanıyo bekleyemiicek heralde :CüvCüv:

ay valla bana kalsa hemen gelsin istiyorum artık çok sıkıldım hareketlerim iyice kısıtlandı ama dr daha var dedi benimkinin hiiiçç acelesi yok valla bende muhtemeln referanduma 1 kala doğurcam :)

ii geceler kızlar benimde sata göre 12 eylül bugunden beri bacaklarımın arası fena ağrıyo böyle kemiklerim ağrıyo sizede oluyomu çatılarımmı açılıo ne oluyo anlamadım

ii geceler kızlar benimde sata göre 12 eylül bugunden beri bacaklarımın arası fena ağrıyo böyle kemiklerim ağrıyo sizede oluyomu çatılarımmı açılıo ne oluyo anlamadım

benim de oluyo canım bir süredir maalesef dinlenmekten başka onu geçirecek bir şey de yok, bebeğin ağırlğından ve zamanın yaklaşmasından olsa gerek, yatmak kalkmak ölüm gibi oluyor:2:

canim gecmis olsun ayni sorun 3 haftadir nerdeyse bendede var heleki bazne yururken yataktan inerken arabadan inerken coka ciyo kemikler doktora sordum doktor vucut alistirma yapiyor doguma gayet bormal dedi yanliz cok hisstememek icin ayagini tek tek atma yataktan falan inerken ikisini birde birlestirerrek hareket et daha az hisseredrsin dedi gemcis olsun bebek icin vucudun hazirlaniyo :)

benim de oluyo canım bir süredir maalesef dinlenmekten başka onu geçirecek bir şey de yok, bebeğin ağırlğından ve zamanın yaklaşmasından olsa gerek, yatmak kalkmak ölüm gibi oluyor:2:

saol canım bu arada eylül anneleri topiciğinde ilk defa samsunlu görüyorum

Ha gayret kızlar,az kaldı. Bakıyorum sıralamalar yapılmış forumda,ilk 15 listelenmiş.Beni unutmayıııınn.Bugün doktora gittim,nst iyi çıktı. Şimdilik planlı sezaryen 31 Ağustos veya 1 Eylül olacak.Doktorum tatilde,Çarşamba kesinleşecek.

Benim de doğum sata göre 9 Eylül ama sezaryenle 1 Eylül gibi olacak. Ben de birkaç haftadır ayağa kalkınca kakılıp kalıyorum birkaç saniye! Bacaklarımın arası ve belim çok acıyor.Birkaç adım atınca geçiyor. Bu dönemlerde normalmiş.

ikimiz beraber erkenden doğuralım 2 hafta önde çıkıyo benim oğlum teyzesi bakalım 3 kg de olmuşuz gelsin artık

insallah canim bende artik gformda bebekelri gordukce sabrim tukeniyo gelsin diyorum ama tabi benim dememle olmuyo bebegin demesi gerekiyo beklemedeyim valla keske 2 hafta ocne gelse super olur normal dogumun bu yani var bekliyorum bakalim tarihim falan yok yani :)

kaç haftalık hamilesin peki son zamanlar için kullan yada bırak demişmiydi dr.:uhm:

Bugün 37+1'im.Hatta bugün eski doktorumdaydım. Hamileliğim boyunca beni izleyen doktor iki haftadır tatilde.Bugün gittiğim de benim 15 yıllık jinekoloğum,çok güvendiğim bir prof. Onunla doğurmuyorum çünkü muayene ve doğum için aldığı para çok yüksek.O beni eski asistanına yönlendirdi,ona gidiyorum.
Neyse bugün gidince Magnesium yazdırdım,bitmişti. Sonuna kadar kullanacağım sabah 1,akşam 1.Doğum sonrası kullanacak mıyım sormadım ama bu doktor da magnezyumu kullanmamın çok iyi olduğunu tekrarladı.

slm arkadaşlar bende uzun zamamndır yazamıyorum önceen epey aktiftim ama son zamnalar yazamadım işte.bu kasılmalar bendede oluyo hatta geçen salı günü epey olsu kasıklarıma çok ağrı yaptı doktorumu aradım hastaneye gitmemi söyledi.nst ye falan girdim testlerim falan yapıldı sonuç olarak 2 gece hastane yatrdı beni.doğumuna 15 gün var oyüzden henüz erken bu kasılmalar için dedi ve adalat diye bi ilaç verdi sabah akşam onu içyorum şuanda.ama pek fayda etmedi galiba çünkü hala karnım taş gibi geziyorum.

sanal gecmis olsun...
bu arada kizlar ben hic mahnezyum kullanmaidm doktorumda vermedi sadece galfer demir hapi aliyorum o kadar bebekten sonra 6 ayda devam edicem bunu kullanmaya ..

slm arkadaşlar bende uzun zamamndır yazamıyorum önceen epey aktiftim ama son zamnalar yazamadım işte.bu kasılmalar bendede oluyo hatta geçen salı günü epey olsu kasıklarıma çok ağrı yaptı doktorumu aradım hastaneye gitmemi söyledi.nst ye falan girdim testlerim falan yapıldı sonuç olarak 2 gece hastane yatrdı beni.doğumuna 15 gün var oyüzden henüz erken bu kasılmalar için dedi ve adalat diye bi ilaç verdi sabah akşam onu içyorum şuanda.ama pek fayda etmedi galiba çünkü hala karnım taş gibi geziyorum.

Ben de 37+1 im.Bu kasılmalar bende de çok sıklaştı son iki üç haftadır.Nst de bir kere büyük kasılma çıktı 2 hafta önce.Bunun üzerine doktorum nidilat verdi ki adalatla aynı etken maddeye sahip,aynı ilaç yani.Günde dört tane alıyorum.Kasılmalar da artarak devam ediyor ama ilaç mı işe yaramıyo yoksa almasam daha da mı artar bilmiyorum.Doktorum kasılmaların özellikle akşam saatlerinde arttığını, çok artarsa bir ek doz ilaç daha alabileceğimi söyledi. Bugün gittiğim eski doktorumsa nidilata illa ki gerek olmadığını ,bunların normal kasılmalara olduğunu ama almamın beni rahatlatacağını,kasılmaları azaltacağını söyledi.
Belki ilacın dozu az geliyordur,bir danış istersen doktoruna. Bir de çok sık tuvalete git,idrar torban hep boş olsun. İdrarı tutmak(az da olsa),fazla gaz,heyecan,sıkıntı vb. kasılmaları arttırıyormuş. Bir de çok ama çok su iç,o zaman da azalıyor. Günde 2 kere 300 mg magnezyum da veriyor doktorlar kasılma için.

Ben de 37+1 im.Bu kasılmalar bende de çok sıklaştı son iki üç haftadır.Nst de bir kere büyük kasılma çıktı 2 hafta önce.Bunun üzerine doktorum nidilat verdi ki adalatla aynı etken maddeye sahip,aynı ilaç yani.Günde dört tane alıyorum.Kasılmalar da artarak devam ediyor ama ilaç mı işe yaramıyo yoksa almasam daha da mı artar bilmiyorum.Doktorum kasılmaların özellikle akşam saatlerinde arttığını, çok artarsa bir ek doz ilaç daha alabileceğimi söyledi. Bugün gittiğim eski doktorumsa nidilata illa ki gerek olmadığını ,bunların normal kasılmalara olduğunu ama almamın beni rahatlatacağını,kasılmaları azaltacağını söyledi.
Belki ilacın dozu az geliyordur,bir danış istersen doktoruna. Bir de çok sık tuvalete git,idrar torban hep boş olsun. İdrarı tutmak(az da olsa),fazla gaz,heyecan,sıkıntı vb. kasılmaları arttırıyormuş. Bir de çok ama çok su iç,o zaman da azalıyor. Günde 2 kere 300 mg magnezyum da veriyor doktorlar kasılma için.

bide benim sağ kasığımda devamlı bi ağrı var batma gibi özellikle yürürken sağ ayağımın üstüne kuvvet verince daha çok ağrıyo asıl ben o şikayetle gittimiştim o gece acile.dün çıktım hastaneden dün yoktu bugn akşam üstü yine başladı.ve doktorum bgün izne ayrıldı 10 gün yok korkuyorum doğurcam diye.buarada saadet sağol cnm.

Back
X