Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi kaç gündür doğum videolarını izliyom, hiç korkum yokken korktum, sezryanda normalde birbirinden zor gibi geldi.daha 20 günüm var bakalım neye karar vericem.
sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah, epidural yapanlar genellikle memnun kalıyolar
benu duyan yokmu anneler...
Aaaaa evet yaameraba yusecim 3.sırada ben geliyorum canum :))
kızlar heroine (burcu) arkadaşımızda dogum yapmış dün saat 7 de bebeği 3380 miş boyuda 50 cm suni sancıyla normal doğum yapmış bebişimiz uykucuymuş biraz :) sesi gayet iyiydi... maşallah annemizle bebeğimize allahım daha doğum yapmayan anne adaylarımızada nasip etsin hayırlısıyla ...
yuse 30 . kişi belli oldu şekerim boshayallersmile
valla o durumu bende merak ediyorum.benimde şu an ters ama kanala girmedi.muhtemelen daha çok baskı hissediliyodur aşağıda.birde daha sık tuvalete çıkarız diye tahmin ediyorum.ama tabi normal doğum yapanları ve bebeği kanala yerleşenleri dinlemek lazım
kızlar bebegınız assagıya yanı kanala ındıgınde nasıl hıssedıyorsunuz bırden mı ınıyor bana doktorum hala ınmemıs dedı yurude ınsın dedı ama nasıl bırden ıner mı...
Maalesef hero ilk 30a giremedi..:1hug:yuse 30 . kişi belli oldu şekerim boshayallersmile
31. oldu burcu.Yusecik ayşeyi atlamışkaydirigubbakcemile3
valla bende ara ara vajinaya acayip baskı ve acı gibi oluyo zaten hemen tuvalete gidesin geliyo yani bana öyle oluyobilmiyorumkismile
kızlar bebegınız assagıya yanı kanala ındıgınde nasıl hıssedıyorsunuz bırden mı ınıyor bana doktorum hala ınmemıs dedı yurude ınsın dedı ama nasıl bırden ıner mı...
cnm mrb
persembe gnu dr gıttım bebegn bası asagıda dedı
dıkkat et sureklı yat dınlen dedı
bayramda ben yokum bayramda sancılanırsan devlete gıt dedı(((((
hamılelıgn 4.ayından ıtıbaren sureklı gunluk 1 saat yurudum 7 ayıma kadar duzenlı
yazın memlekete gelınce cok duzenlı olmasa da yıne yuruyrdum ve yatmayı sevmedgmden sureklı ayaktaydım
fakat sımdı yatıyrm bayramda dogurmaktan korkuyrm
artık yuruyus yokkkk
valla birden bire inermi bilmem ama yürümenin faydası çok.çatı kemiklerim çok ağrıyor.Çok fazla baskı oluyor aşağı kısımda canım
evet canım bol bol dınlen ...pekı sende vajına etrafında agrı falan hıssedıyor musun...