• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrblar kızlar

memlekette annemlerdeym hem nete pek gıremıyrdum hem sıfremı unuttum :(((((( yazamadm bayadr

ne guzel ya 29 kısı dogum yapmıs var masallah gelen bebıslere ...

Rabbım hayrlı omurler nasıp etsn..

bi kaç gündür doğum videolarını izliyom, hiç korkum yokken korktum, sezryanda normalde birbirinden zor gibi geldi.daha 20 günüm var bakalım neye karar vericem.
sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah, epidural yapanlar genellikle memnun kalıyolar

amin amin inşşş. bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız Allah yardımcımız olsun doğumun iki türlüsüde zor kolay dğumlar olur inşş.hepimiz için....

kızlar heroine (burcu) arkadaşımızda dogum yapmış dün saat 7 de bebeği 3380 miş boyuda 50 cm suni sancıyla normal doğum yapmış bebişimiz uykucuymuş biraz :) sesi gayet iyiydi... maşallah annemizle bebeğimize allahım daha doğum yapmayan anne adaylarımızada nasip etsin hayırlısıyla ...

benu duyan yokmu anneler...

valla o durumu bende merak ediyorum.benimde şu an ters ama kanala girmedi.muhtemelen daha çok baskı hissediliyodur aşağıda.birde daha sık tuvalete çıkarız diye tahmin ediyorum.ama tabi normal doğum yapanları ve bebeği kanala yerleşenleri dinlemek lazım

kızlar heroine (burcu) arkadaşımızda dogum yapmış dün saat 7 de bebeği 3380 miş boyuda 50 cm suni sancıyla normal doğum yapmış bebişimiz uykucuymuş biraz :) sesi gayet iyiydi... maşallah annemizle bebeğimize allahım daha doğum yapmayan anne adaylarımızada nasip etsin hayırlısıyla ...

ayyy maşallah:nazar: Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza canım sağlıkla inşşşş........

valla bende ara ara vajinaya acayip baskı ve acı gibi oluyo zaten hemen tuvalete gidesin geliyo yani bana öyle oluyobilmiyorumkismile

valla o durumu bende merak ediyorum.benimde şu an ters ama kanala girmedi.muhtemelen daha çok baskı hissediliyodur aşağıda.birde daha sık tuvalete çıkarız diye tahmin ediyorum.ama tabi normal doğum yapanları ve bebeği kanala yerleşenleri dinlemek lazım

cok tesekkurler sagolasın canım... evet tecrubelı annelerden dınlemek lazım..nerdesınız annelreeeeer.........
benım bacak aramda hafif bi ağrı var ondanmıdır kı..

kızlar bebegınız assagıya yanı kanala ındıgınde nasıl hıssedıyorsunuz bırden mı ınıyor bana doktorum hala ınmemıs dedı yurude ınsın dedı ama nasıl bırden ıner mı...

cnm mrb

persembe gnu dr gıttım bebegn bası asagıda dedı

dıkkat et sureklı yat dınlen dedı

bayramda ben yokum bayramda sancılanırsan devlete gıt dedı:((((((

hamılelıgn 4.ayından ıtıbaren sureklı gunluk 1 saat yurudum 7 ayıma kadar duzenlı

yazın memlekete gelınce cok duzenlı olmasa da yıne yuruyrdum ve yatmayı sevmedgmden sureklı ayaktaydım

fakat sımdı yatıyrm bayramda dogurmaktan korkuyrm

artık yuruyus yokkkk

valla bende ara ara vajinaya acayip baskı ve acı gibi oluyo zaten hemen tuvalete gidesin geliyo yani bana öyle oluyobilmiyorumkismile

hadı hayırlısı bakalım ....bendede ıyıce sıklasmaya basladı wc ye gıtmek...benımde işte o vajina etrafındakı kemıklerımde agrı hıssedıyorum kızlar...heralde ınıyobebişimm...:sm_confused:

kızlar bebegınız assagıya yanı kanala ındıgınde nasıl hıssedıyorsunuz bırden mı ınıyor bana doktorum hala ınmemıs dedı yurude ınsın dedı ama nasıl bırden ıner mı...

valla birden bire inermi bilmem ama yürümenin faydası çok.çatı kemiklerim çok ağrıyor.Çok fazla baskı oluyor aşağı kısımda canım

bebegmn hareketlerı gobek delıgımn hızasından ıtıbaren asagıya dogru oluyo

zaten her goren gobegn ınmıs dıyo

wc olayı hepımızı zorluyo sanırım

cnm mrb

persembe gnu dr gıttım bebegn bası asagıda dedı

dıkkat et sureklı yat dınlen dedı

bayramda ben yokum bayramda sancılanırsan devlete gıt dedı:((((((

hamılelıgn 4.ayından ıtıbaren sureklı gunluk 1 saat yurudum 7 ayıma kadar duzenlı

yazın memlekete gelınce cok duzenlı olmasa da yıne yuruyrdum ve yatmayı sevmedgmden sureklı ayaktaydım

fakat sımdı yatıyrm bayramda dogurmaktan korkuyrm

artık yuruyus yokkkk

evet canım bol bol dınlen ...pekı sende vajına etrafında agrı falan hıssedıyor musun...

evet canım bol bol dınlen ...pekı sende vajına etrafında agrı falan hıssedıyor musun...

arada tekmeleyınce sankı vajnamdan cıkacakmıs gbı vajnam bır tuhaf oluyo

vajınamda agrı yok suan cnm kasılma gbı seylerde daha yok .

senın ne zaman dogum cnm ??? nevsehrde mısın??

ben bır turlu karar verememıstm nerde dogum yapacgma

bebek bası asagda bayramda dogabılır deyınce nevsehrde dogum yapmam yattı

yola boyle cıkamam...bakalım hayrlısı

Back
X