• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar
kız uyuyorken bi bakıyım dedim
evi topladım yemekelrimi yaptım
yoksa fırsat vermiyor yanında hep birini istiyor bağırıyor yoksa

Allahım sinirden ölücem ben ya şu kaynanam denilecek kadın beni çıldırtıyo ya.sabah oğlumu kucağından aşağı bırakmıyo akşamda bütün gece benden kucak istiyo ağlamaya başlayıncada bırakıp kaçıyo ondan sonra uğraşki sussun.kaftanda anlamıyo ya deliricem artık ben imdattttttttttttttttttt.

Kızlar imdaaat....
Güllesu hayran kaldım plan programına arkadaşım, bu ne çaba...
Annem yanımda tek bir oğlan başımızda ama bzi tek ayak üstünde oynatıyor....
Emiyor ama anında uykuya dalıyor... Yatırıyoruz 5 dk sonra ağlamaya başlayıp tekrar emek istiyor... Göğüsler aç kapa artemaya döndü valla....
Bir türlü düzene girmedi.. Gündüz çok sakin ama gece hepimiz ayaktayız... Nasıl olacak blmiyorum....

:roflol::roflol::roflol: merak etme yalnız değilsin

kızlar bebeklerinizin emme süresi ne kadar??

benim oğlan uyanık olduğu her an emmek istiyo. 4 saat hiç bırakmadan emiyo. sonunda dayanamayıp mama veriyorum 30 ml. alıp mamayı bırakıyo. sonra bi çığlık basıyo memeyi verince sakinleşiyo ve uykuya dalması yarım saati buluyo. tabi 4 saatin sonunda boş meme çekince sinirleniyo. emzik veriyorum almıyo. aslında karnı aç olsun olmasın benim göğsümü istiyo. babası kucağına alsa bile sakinleşmiyo. napıcam bilmiyorum.

4 saat mi maşallahhh akannehir

bana dr en fazla 15 dak emzir dedi
nasıl dayanıyorsun 4 saat

medelanın pompası copk güzel al bitane sağ güzelce ne çıkarsa. bizimki 25 günlük bi öğünde dün 110ml çıktık. sen verdikçe oda içer. baktın dotmuyor ozaman ver mamayı neyapacaksın açmı kalacak yavrum. biberona doldur. en küçük delikliyi al. ben nukunkini aldım. hanım emince memden süt bolca geliyor bayılıyor. ama biberonu veriyorum 1 damla geldiği için sinir yapıyor :)aman olsun. kg alıp sağlıklı olsunda

kesinlikle bendede çok işe yaradı medela gögüs uçlarım yok gibiydi medela çıkardı yapandan Allah razı olsuna.s

Allahım sinirden ölücem ben ya şu kaynanam denilecek kadın beni çıldırtıyo ya.sabah oğlumu kucağından aşağı bırakmıyo akşamda bütün gece benden kucak istiyo ağlamaya başlayıncada bırakıp kaçıyo ondan sonra uğraşki sussun.kaftanda anlamıyo ya deliricem artık ben imdattttttttttttttttttt.

alma kucağına anne alışıyor de sonra ben yanlız bakıcam bebeğe de

4 saat mi maşallahhh akannehir

bana dr en fazla 15 dak emzir dedi
nasıl dayanıyorsun 4 saat

15 dk miCADIARZU benimki memede uykuya dalmadıkça bırakmaz beni bıraktırıyorum yatıyorum basıyo çığlığı sonra tekrar meme sonra yatak sonra çığlık sonra tekrar meme.............................................................. sürüp gidiyo uyuyana kadar :roflol::roflol::roflol:

ilk başlarda bende manuel pompalarla çok uğraştım hem çok açıtıyo hemde 3-4 damla zor çıkıyodu medela mini aldım ben çok memnum hem gögüs uçlarımı çıkardı hemde sağdıkça tekrar doluyo bozoda almış memnun değilmiş ama ben medeladan çok memnunum o olmasadı belki bende mama veriyo olabilirdima.s

mentoscum pompa kullanırken göğüs uçların acıyormu.Ben bir defa denedim ama dayanılacak gibi değildi.Kulllandığım manueldi.

Son düzenleme:
bende aç kalmasın die hemde sütü almış olsun die sağıp biberonla veriyorum günden güne biraz daha artıyo inş. çabucak çoğalırda kızım kendisi emer artık emmeyi öğrenene kadar biberona devam tabi doymadıkça mamaya da.. inş. alışır emmeye

kızlar slm

bugün çok mutluyum kaydirigubbakcemile5kaynanamı gönderdim şimdiiiiiiiiiii:teytey:gittiiiiiiiii kurtuldum yupppiiiiiiiiiiii:teytey::teytey:darısı kaynanasından kurtulmak istiyenlereeeeeeeeeee:teytey::teytey:

kızlar slm

bugün çok mutluyum kaydirigubbakcemile5kaynanamı gönderdim şimdiiiiiiiiiii:teytey:gittiiiiiiiii kurtuldum yupppiiiiiiiiiiii:teytey::teytey:darısı kaynanasından kurtulmak istiyenlereeeeeeeeeee:teytey::teytey:
allah iyiliğini versin güldürdün beni delikafadulden
gözün aydın ne diyimmm

Kızlar imdaaat....
Güllesu hayran kaldım plan programına arkadaşım, bu ne çaba...
Annem yanımda tek bir oğlan başımızda ama bzi tek ayak üstünde oynatıyor....
Emiyor ama anında uykuya dalıyor... Yatırıyoruz 5 dk sonra ağlamaya başlayıp tekrar emek istiyor... Göğüsler aç kapa artemaya döndü valla....
Bir türlü düzene girmedi.. Gündüz çok sakin ama gece hepimiz ayaktayız... Nasıl olacak blmiyorum....
aynen benimkide öyle göğsüm hiç kapanmıyor hatta dün pencereyi kapatacaktım pencerenin önünde birde baktımki bir göğsüm açık kalmış nasıl utandım allahtan unutup öyle dışarı çıkmıyoruz :sm_cool:

sağol canım
ya biz kırklıyızya sizlerde evde yanlızmısınız birileri kalıyormu yanınızda
benim kırkım çıktı ama kayınvalidemle yakınız sağolsun yardımım olur diye hiç çıkmıyor kızımı ben okula götürüyorum şimdi bebeğe ben bakarım diyor bende katıyorum bebek arabasına onuda götürüyorum okula daha sonra başıma kalkar bebeğine baktım diye onumu çekecem sinir şey :oklava:

selam kızlar
kız uyuyorken bi bakıyım dedim
evi topladım yemekelrimi yaptım
yoksa fırsat vermiyor yanında hep birini istiyor bağırıyor yoksa
benimkide kucağımdan inmek istemiyor ama ben çözüm buldum gibi bebek arabasına katıyorum ileri geri ayğımla sürüyorum biraz idare ediyoruz dün kahvaltıyı öyle hazırladım şimdide bir yabdan sizlere yazıyorum biryandan da ayağımada sallıyorum oda uyumamak için direniyor ama bende kurtuluş yokkkk uyuturum adamı zemuszemus

Bebeğiniz ilk ayını genelde uyuyarak geçirir. Ancak uyanık olduğu zamanlarda yapacağı en önemli hareket başını kaldırmaktır. Arama, emme, yakalama 3 ana reflekstir. Moro, Babınskı refleksleri bebeğinizin ilkel refleksleridir ve bir iki ayda kaybolur. Önce ellerini ve kollarını, ardından da ayaklarını ve bacaklarını hareket ettirmeye başlar. Yakındaki nesneleri görebilir, yatağının etrafındaki objelerle ilgilenir. İnsan yüzlerinden yalnız annesinin yüzünü seçebilir ve diğer objelerden ayırabilir. İnsan sesini diğer seslere tercih eder. Konuşmalarınız dikkatini çeker. Kokuları ayırt etmeye başlar. Genelde gözlere bakar, bu da sosyal bir bağ gelişmesinde önemli rol oynar. Elleri yumuk ve hafifçe açıktır. Sıklıkla hıçkırabilir. Hapşırdığı zaman korkulmamalıdır çünkü hapşırmak burnunun temizlenmesine yardımcı olur. Duymaya başlar ancak seslerin nereden geldiğini anlayamaz.
alıntıdır kızlar

bizi de hep hıçkırık tutuyor hık hık hık ben sinir oluyorum
bide hapşuruyor habire demek ki normalmiş

Selam kızlaaarr.

nihayet güzel kızımı 22 eylül saat 13:10 da kucaıma aldım.3100 gr 48 cm olarak doğdu,sağlığı gayet yerinde.çokşükür.:nazar:
Ama ben çok zor günler geçirdim maalesef biraz zor oldu benim için ama atlattık .

UMrım herks iyidir ben gelene kadar doğurumayan kalmamıştır heralde.
Herkesin bebeği hayırlı olsun Allah sağlıla büyütmeyi nasip etsin.

Back
X