benimki memede uyuyo diğer türlü uyutmak mümküm değil siz nasıl uyutuyosunuz bana sen alıştırdın diolar bırakıyorum ağlıyo ben napimklava:
gündüz yatırıyorum uyuyor çoğu zaman memede uyuyor
ama akşam ve gece koynumda uyuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki memede uyuyo diğer türlü uyutmak mümküm değil siz nasıl uyutuyosunuz bana sen alıştırdın diolar bırakıyorum ağlıyo ben napimklava:
canlar bende eşimden ve ailesinden nefret başladı. onların yüzünü dahi görmek istemiyorum. özellikle kayınvalidemin yüzünü. internette bu ruh hali 1 sene bile sürebilir diyor. umarım o kadar sürmez
çikolata Allah analı babalı büyütsün
nasıl geçti
ben takmadım dr 1 hafta sonra takabilirsin demişti ama ben korktum karnımın içi acıyordu
doyuyor galiba yoksa ağlardı
doyunca diliyle itiyor almıyor ağzına
acaba ben de mi terslik var herkes 2 saat emziriyormuş
ama kilosuda gayet iyi
güzel kilo aldı
saatte bir emiyor bazen şimdi 2 saat oldu uyuyor
merhaba kızlar epeydir girmiyordum. lohusalık hüznü yaşaya var mı psikiyatriste gitmeyi düşünüyorum.
selammm 2 kuzumda uykuda akşam yemeği hazırlıcam birazdan
bgün kontrolümüz vardı sarılık 14 çıktı ama sanırım düşüyor 2 gün önce daha sarıydı, bol bol güneşe çıkardım emzirdim geçiyor inş.
çarş. günü tekrar kan alınacak
benimde kont vardı herşey yolunda çok şükür
kızlar sez. olupta korse kllanan varmı varsa kaçıncı gün kullanmaya başladınız?
kızlar bebeklerinize yorgan aldınızmı?aldıysanız elyafmı, pamukmu nası bişiy aldınız?ben pamuk istemiyorum çok ağır elyafta terletiyo diyolar, sizler naptınız