• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende en son götürdüğümde sarılık testi için gerek yok dedi 22 günlük olduk hala biraz sarı gözler ve yüz 1 haftalıkken yaptırmıştık 9 kusur çıkmıştı haftasına gittik dr.teste gerek yok dedi e ya yükselirse bugun 4,5 saat uyudu normal çocuk uyurmu ya sarılığı artmış olmasın Allahım sen koru:Saruboceq: gerçi sabahtan uyumamıştı sürekli meme istemişti ama olsun yinede bu kadar uyumaması lazım dimi kızlar yaaakafamçokkarıştı

bizimki de dün öğlen 12 de bir uyudu gece 12 ye kadar uyandıramadım iki saatte bir zar zor bi 15 dk. emdi. dün gece de 2 saatte bir uyandı ama bu sabah 7 den öğlen 2 ye kadar devamlı emdi ve uyumadı 2 de bi yıkadım rahatlayıp uyudu şimdi yine emmesi gerekiyo uyandıramıyorum. off ne zaman düzene girer bu bilmiyorum. eve biri gelicek diye ödüm kopuyo aç kalıcak da emziremiycem diye. doğdupundan beri evden dışarı adım atamadım evde hapis hayatı yaşıyorum resmen...

slm kızlar doktora gittim bugün kızımın hala gelmeye niyeti yok 2 gün içinde gelmezse cuma günü sabah 7.5 da hastanede olacağız suni sancıyla doğum yapıcam Allah cümlemiizn yardımcısı olsun inş. suni sancıya gerek kalmaz

slm kızlar doktora gittim bugün kızımın hala gelmeye niyeti yok 2 gün içinde gelmezse cuma günü sabah 7.5 da hastanede olacağız suni sancıyla doğum yapıcam Allah cümlemiizn yardımcısı olsun inş. suni sancıya gerek kalmaz

offff offf aynı durumdayız.ne nazlı çıktı bunlar ya.hayırlısı canım.dilediğin gibi olur umarım.

sakın kg takmıyorum deme. benim usgde 3600çıktı. bi dogdu 2640 gram
.küçük bebek daha zor oluyor. boşver doguyorsa bi engelde yoksa 42 haftada dogur. sakın benim gibi acele etme .

neee aman Allahım akannehir okadar farkediyomu ya benimkini düşünemiyorum 3040 tı 2000 çıkarsa yandım minnacık olur ya püffff içimde kalsa bi dert çııksa bi derttt Allahım yardım et :Saruboceq:

bende aynı durumdayım.bi ara aceleci bebişleri konuşuyoduk şimdi nazlıları, benimde dr.um ptesiye kadar bekleriz dedi.

,
ahh canım yaa kendimi gördüm bi an sende de sıkıntı yapma bak rabbim zamanı gelince gönderiyo bebişimizi ama şimdiki aklım olsaydı da o kadar beklemeseydim sırf normal doğum takıntım yüzünden çok kaldı kızım karnımda neysee sağlıklı olsunda ... canım güzel haberlerini bekliyorum rabbim doğum bekleyen tüm hamişlerimize sağlıklı doğum nasip etsin
Neden öyle diyosun?
anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi değilmi?

kızlar allah yardımcınız olsun sizde bir doğursaydınız hayırlısıla ben 38 haftamda doğum yaptım sizin gibi bekleseydim çok zor olurdu benim için :umursamaz:

neee aman Allahım akannehir okadar farkediyomu ya benimkini düşünemiyorum 3040 tı 2000 çıkarsa yandım minnacık olur ya püffff içimde kalsa bi dert çııksa bi derttt Allahım yardım et :Saruboceq:

cnm illa o kadar fark edecek diye bir şey yok benim de 3100 çıktı 2870 doğdu canını sıkma vaktin gelmiş şişkodur bebişin

kızlar bebeğimi uyandıramıyorum yaa napsamki altını açtım yüzünü ıslattım evirip çevirdim 45 dk.dır uyanmıyo yaa. öğlen 2 de uyudu 5 de zarzor uyandı şimdi yine uyanmıyooo offf

sezeran olan arkadaşlar ben 15 gün oluyor doğum yapalı hala karnım acıyor bide yerimden kalkarken rahmime sancı giriyor kalkamıyorum gezinirken acıyor hala yan da yatamıyorum sizlerin nasıl sizde mi öylesiniz

sezeran olan arkadaşlar ben 15 gün oluyor doğum yapalı hala karnım acıyor bide yerimden kalkarken rahmime sancı giriyor kalkamıyorum gezinirken acıyor hala yan da yatamıyorum sizlerin nasıl sizde mi öylesiniz

kendini çok mu zorladın acaba nagihancım bende epidural oldum ama 1 hafta sonra iyi durumdaydım hafif ağrılarım vardı şimdi 22 günlüğüz sadece kesinin üxstünde hissizlik var çok rahatsız ederse bi dr ara bence nolur nolmaza.s

bizim de en son usg de 3258 di doğumdan 4 gün önce
2870 doğdu

acır canım normal benim giydiğim kıyafet karnıma deyince acıyordu
kolay değil ameliyat olduk acıycak
rahmine sancı girmesi de üşüttün belki ondandır dikkat et ayaklarını üşütme

ben ilk ameliyatımda bukadar acı çekmemiştim hatta dikişlerimle sokağa çıkmıştım yan yatıyordudikişlerimden sonra anlamadım korkuyorum bu iç kanama benşim piskolejimi bozu
dün kan verdim geldim gene kan sayımı için bugün aldım çok şükür yükseliyor 39 çımış ama hala kansızlığım var acaba onun etkisimiki diyorum

Back
X