• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde hala bel ağrım devam ediyor hiç eğilemiyorum bebeği biele yattığı yerden almak baya bir zor oluyor benim için
birde moralim çok bozuk eşimle durduk durmadık yere tartışıyoruz ne oldu bize anlamadım ne güzel alışverişe gittik güle oynaya eve geldik yok yere tartıştık şimdi işe gitti birazdan arar herzamanki gibi özür dilemek için gerçi suç bende de var hiç birşey yokken alınganlık yaptım sürekli ona trip yapıyormuşum o nasıl oluyorsa anlamadım Çok üzgünüm çoook

Neden öyle diyosun?elbe
anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi değilmi?

Elbette daha iyi ama her şeyin fazlası zarar tabiki, dr tarafından net teşhis konulmasada kızımın kırmızılığı anne karnında fazla kalmasından dolayı kılcal damar genişlemesi oldu .bi sebeb ibu bir diğeri normal doğum olsun diye o kadar bekledim ama sonuç sezeryan olunca insan keşke demekten kendini alıkoyamıyo haa bide bu güzelliği görünce nasıl okadar çok bekleyebilmişim diyor insan kendine ....

slmmm kuzuları uyuttum evi derledim topladım çamaşır katladım astım oğlumunkiler yıkanıyo, yapacak iş kalmadı cnm sıkılıyo :)

sezeran olan arkadaşlar ben 15 gün oluyor doğum yapalı hala karnım acıyor bide yerimden kalkarken rahmime sancı giriyor kalkamıyorum gezinirken acıyor hala yan da yatamıyorum sizlerin nasıl sizde mi öylesiniz

canım ben hastaneden eve geldiğim günden itibaren yan yatmaya başladım haa zor oldu biraz ama şimdiş ükür iyiyim dr yatabilirsin dedikten sonra bence korkak alıştırma kendini yatmayı dene ilkbaş zorluk çekersin ama sonra çok rahatlıyacaksın ağrya gelince çok nadir ağrım oluyo dikiş yerim hiç acımıyo sadece bazen karnım oda çok iş yapınca evde, benim tek sıkıntım gaz roblemim dr hap verdi çiğneme hapı hareket etmeyip çok yatarsam inanılmaz gaz sancım oluyo dr bol bol yürü dedi sende çok zorlamadan hareket etmeye gayret et bide mutlaka sıcak tut kendini dikiş yerine artık bişiolmaz karnını açıkta bırakma Allah korusun dert sahibi olursun şuan çok hassas dönemdeyiz Allah yardımcımız olsun

bizde dr geldik çok uyuyo falan dedim sarılığımmız yğkselmiş olabilir mi dedim haftaya yaparız testi şimdi gerek yok dedi kilomuzda 3300 gr olmuş şimdi kaç doğdu ki diceksiniz 2650:1:

ya kızlar bazen sürekli emmek istiyo dedim dr yanında olmaz seni hissetmek istiyo olabilir emzik verebilirsin sadece uykuya dalana kadar dedi ama emmiyo öğürüyo dedim kaliteli emzikleri almaya biliyolar bakkal emziklerini cok cok emiyolar ded:ecrin_bebek:i nedir bu bakkal emzikleri yaw nerden alcaz deneyen var mıbilmiyorumkismile

metsil gaz damlası varya tatlı o memenin ucuna 1 damla d amlatıp veriyorum boş verince benimkide öğürüyo böy le böyle alıştırmaya çalışıyorum

ya kızlar bazen sürekli emmek istiyo dedim dr yanında olmaz seni hissetmek istiyo olabilir emzik verebilirsin sadece uykuya dalana kadar dedi ama emmiyo öğürüyo dedim kaliteli emzikleri almaya biliyolar bakkal emziklerini cok cok emiyolar ded:ecrin_bebek:i nedir bu bakkal emzikleri yaw nerden alcaz deneyen var mıbilmiyorumkismile

hayatım bizim burda celikler market var ben ordan aldım 20 tl lik emziği emmedi hanım 2 tl lik emziği copur copur emiyor.dalinin var bide aynı ona benziyor. ucu top gibi damaklı falan değil.onları deneyebilirsin

hayatım bizim burda celikler market var ben ordan aldım 20 tl lik emziği emmedi hanım 2 tl lik emziği copur copur emiyor.dalinin var bide aynı ona benziyor. ucu top gibi damaklı falan değil.onları deneyebilirsin

o 2 tl lik emzik du bakayımmarkası bambino.

ay misafirlerde olmasa topiğimiz bomboş kallıcak:1: kendi kendime yazıyorum:roflol::roflol:
aynen canım misafirler kurtarıyor işi
neden böyle olduk anlamadım eskiden 15 ,20 kişi olurduk her açmamda şimdi giresim bile gelmiyor hadi herkes biraz iyileşsinde gene eskisi gibi olalım böyle tadı olmuyor :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

aynen canım misafirler kurtarıyor işi
neden böyle olduk anlamadım eskiden 15 ,20 kişi olurduk her açmamda şimdi giresim bile gelmiyor hadi herkes biraz iyileşsinde gene eskisi gibi olalım böyle tadı olmuyor :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

evet ya mihri olmuyo böle gelin artık kızlar önceden msn ye giriyodunuz şimdi faceden alıyorum haberleri burayada gelinde şenlensin topiğimiz biraz ben bebişi uyuttum mu geliyom hemen:1::1:

bende normal diye inat etmemen lazım daha sonra komplikasyon oluşursa çok pişman olursun gerekliliğin varmış dr söylemiş bence riske atma sonuçta candan bahsediyoruz daha sonra bişey olursa vicdan azabı çekersin niye dinlemedim diye:umursamaz:
teşekkür ederim canım yorumun için kararım sezaryan artık içimde rahat çünkü bbeğimin iyiliği daha önemli.
bende ilk kızımda senin gibi olmuştum normal asla olmaz dedi dr çünkü bebeğim iriydi ama ben normal olsun diye ısrar ettim sonuç 10 saat sancı çektim normal olsun diye baya bir uğraşılsı artık bebeği kaybetmek üzereyken sezeryana alındım bebeğim 3 gün yoğun bakımda kaldı benimde aşırı derece kanamam oldu birde sancı çektiğim yanıma kar kaldı
sen dr güvenmiyorsan başkasına da görün ama dr dediğini tut bence ben çok pişman oldum dr dinlemediğime gerçi bazı dr daha fazla para alabilmek için sezeryan diyorlar ama kararını iyi ver derim hayırlısıyla doğum yapmak nasip etsin canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

dr.uma güvenmediğim için o prof.a gititm cnm ve iyiki gitmişim.artık içim rahat cumartesiye kadar gelmezse sezaryan olmaya karar verdim.teşkr ederim sanada.

NUK emzikleri bebeklerin doğal emme ihtiyacını karşılamak ve aynı zamanda onların dil, dudak ve çene adalelerinin doğru gelişmesine yardımcı olmak için özel olarak dizayn edilmiştir.

Bebeğe Sağladığı Fayda:
Bebeklerin doğal emme ihtiyacı karşılanır, aynı zamanda onların dil, dudak ve çene adalelerinin doğru gelişmesine yardımcı bir üründür.

Açıklamalar:
NUK, bebeğin anne memesini emerken memenin aldığı şekli esas alarak ona en benzer şekilde dizayn edilmiş ortodontik emziği üreten ilk markadır.
Silikon emziklerde NUK 3 numaralı emzik üretimi yapmamaktadır.
Nedeni bebeklerin 1-1,5 yaşından sonra diş çıkarmaya başlamaları nedeniyle emziği koparabilmeleri ve kopan parçayı yutma olasılıklarının olmasıdır.
Yutulan silikon bebeğe zarar verebilir.
Kauçuk ise doğal bir madde olduğu için 3 numaralı emziklerde kauçuk kullanılmaktadır

kızlar nuku da tavsiye ediyo kullananlar

tamam canım onlara bakim bende taktım şu emzik işineaklinialirimsmile

Back
X