• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim canım yorumun için kararım sezaryan artık içimde rahat çünkü bbeğimin iyiliği daha önemli.

dr.uma güvenmediğim için o prof.a gititm cnm ve iyiki gitmişim.artık içim rahat cumartesiye kadar gelmezse sezaryan olmaya karar verdim.teşkr ederim sanada.

ben vajinal ultrasona bile zor giren bi insan olarak kendi istegimle sezeryanı seçtim çünkü çok kasılıyodum doğum sırasında bebeğime zarar vermekten çok korktum e dr sana çatın dar demiş nasıl olucak bak senin yerine ben tedirgin oldum şimdi korkutmak istemem ama bir arkadaşında bebişin omzu çatı kemiğine takılmışakannehir neyse bunlar kötüleri tabiki ay Allahım sen koru:Saruboceq: sen yine tedbirini al tekrardan konuş dr normalde bi zarar verir mi diye kesin konuşursa bence dr dinle hayırlı doğumlar olur inşş.kolayca doğurursunzemuszemus

tamam canım onlara bakim bende taktım şu emzik işineaklinialirimsmile

hayatım nuk aldım chico aldım. bebedor aldım . ama yok 10 tane emizk var hepside çift çift. en son annem bunu almış gelmiş. ben kızıdım ucuz emzik falan diye anaaaa bi baktım cuk cuk emiyorrr:teytey:valla uykuya ble hemen dalıyor. 1günde bile belli etti. emzik her derde devaakaydirigubbakcemile2

hayatım nuk aldım chico aldım. bebedor aldım . ama yok 10 tane emizk var hepside çift çift. en son annem bunu almış gelmiş. ben kızıdım ucuz emzik falan diye anaaaa bi baktım cuk cuk emiyorrr:teytey:valla uykuya ble hemen dalıyor. 1günde bile belli etti. emzik her derde devaakaydirigubbakcemile2

nerden almış canım ya banada söyle bu velet beni uyumak içinde kullanıyokaydirigubbakcemile3

ben vajinal ultrasona bile zor giren bi insan olarak kendi istegimle sezeryanı seçtim çünkü çok kasılıyodum doğum sırasında bebeğime zarar vermekten çok korktum e dr sana çatın dar demiş nasıl olucak bak senin yerine ben tedirgin oldum şimdi korkutmak istemem ama bir arkadaşında bebişin omzu çatı kemiğine takılmışakannehir neyse bunlar kötüleri tabiki ay Allahım sen koru:Saruboceq: sen yine tedbirini al tekrardan konuş dr normalde bi zarar verir mi diye kesin konuşursa bence dr dinle hayırlı doğumlar olur inşş.kolayca doğurursunzemuszemus

ayy allah korusun.
bende normal doğumdan çok korkuyordum ama yinede çok istedim.son 1 haftada 3 kez alttan muayene oldum.3ünde de acayip kasıldım.çok canım yandı.ama bebeğim çıkarken durduramayacağımız için mecbur çeker katlanırdım.artık hayır bundaymış.sağlıkla doğsunda yavrum.
sanada çok teşkr ederim güzel dileklerin için.olumunekankayizsmile

nagihan nerde doğurdun sen canım?
ben nene hatunda sez. oldum 615 tl tuttu..
Allah bağışlasın bu arada canım:nazar:

canım allah bağışlasın allah analı babalı büyütmek nasip etsin

bende nenehatunda doğum yaptım son anda gittim gitmiyecektim sezereyanla doğum yaptım bende dr kim di senin

20 sinde konturole geldim bilseydim uğrardım yanınana tühhhhh haberim yoktu bayada beklemiştim hastanede çıkardım yanına hem görmüş olurdum bebeği seni
tekrar geçmiş olsun

kızlar ‎40+1 olduk kızımın gelmeye niyeti yok.kendi dr.um 41-42 bekletirim diyordu.prof.a göründük.alttan muayene etti çatım dar ve bebeğin baş çevresi genişmiş.kanala giremiyormuş.normal doğurturum ama sende bebekte çok sıkıntıya girersiniz ve vakum kullanmak gerekebilir karar sizin dedi.cumartesiye kadar bekleyelim gelmezse ...sezaryan yapalım dedi.ben normaal doğumu çok istedim ama artık suyunda azalma ve kireçlenme var ve nerdeyse 41 haftalık olacak cumartesi günü.vicdanen çok rahat olmasamda sezaryan kararı verdik.sizlerin de görüşleri önemli benim için.yorumlarınızı bekliyorum.bilmiyorumkismile

canım benim herşeyim normaldi açılmam 3 santimi geçiyordu doğum için hiçbir sıkıntı yoktu ama bebeğe zararı olacak dedi dr kafa küçük omuzlar geniş diye biliyorsun normal doğum için yapmadığım kalmadı çok istiyordum ama bebeğimi tehlikeye atamazdım suni sancı vereceklerdi ben sezeryana karar verdim dr açıklamasından sonra
bence bebeğini düşünmelisin tabiki kendinide allah yardımcın olsun canım

Elbette daha iyi ama her şeyin fazlası zarar tabiki, dr tarafından net teşhis konulmasada kızımın kırmızılığı anne karnında fazla kalmasından dolayı kılcal damar genişlemesi oldu .bi sebeb ibu bir diğeri normal doğum olsun diye o kadar bekledim ama sonuç sezeryan olunca insan keşke demekten kendini alıkoyamıyo haa bide bu güzelliği görünce nasıl okadar çok bekleyebilmişim diyor insan kendine ....

benim kadar normal doğum için uğraşan olmamıştır yapmadığım kalmadı yürüyüşe çıkıyordum 2saat 3saat sırf açılma olsun diye doğuma 2 gün kala küvetin içini sıcaksu doldurdum girdim hergün sıcak suyla duş aldım hiç yatmadım evde ama sezeryan olacağımı bilsem yatar dinlenirdim şans kader işte allaha şükür sağlıklı bebeklerimiz biz sağlıklıyız başka bişey istemem

canım benim herşeyim normaldi açılmam 3 santimi geçiyordu doğum için hiçbir sıkıntı yoktu ama bebeğe zararı olacak dedi dr kafa küçük omuzlar geniş diye biliyorsun normal doğum için yapmadığım kalmadı çok istiyordum ama bebeğimi tehlikeye atamazdım suni sancı vereceklerdi ben sezeryana karar verdim dr açıklamasından sonra
bence bebeğini düşünmelisin tabiki kendinide allah yardımcın olsun canım

bende kararımı verdim canım sezaryan olacağım.işim içinde bebeğimin sağlılığı olunca çok da bana düşmüyor karar vermek.hayırlısı neyse o olsun artık.3 gün var daha belki kendi gelir :) hayırlısı diyorum.

canım ben hastaneden eve geldiğim günden itibaren yan yatmaya başladım haa zor oldu biraz ama şimdiş ükür iyiyim dr yatabilirsin dedikten sonra bence korkak alıştırma kendini yatmayı dene ilkbaş zorluk çekersin ama sonra çok rahatlıyacaksın ağrya gelince çok nadir ağrım oluyo dikiş yerim hiç acımıyo sadece bazen karnım oda çok iş yapınca evde, benim tek sıkıntım gaz roblemim dr hap verdi çiğneme hapı hareket etmeyip çok yatarsam inanılmaz gaz sancım oluyo dr bol bol yürü dedi sende çok zorlamadan hareket etmeye gayret et bide mutlaka sıcak tut kendini dikiş yerine artık bişiolmaz karnını açıkta bırakma Allah korusun dert sahibi olursun şuan çok hassas dönemdeyiz Allah yardımcımız olsun

canım ben hiç yatmadım zaten hareket halindeyim sürekli ama anlamsız karın ağrısı var bugün yan yattım artık yatamıyordum sen nasıl hastnede eve gelince yan yattın maaşşallah sana benim karnıma bıçak saplıyorlar sanki yan yatınca yürürken bile acıyor ben anlamadım ama şükür iyiyim bugün yan yatım artık dahada iyi olacağım inşallah

bende kararımı verdim canım sezaryan olacağım.işim içinde bebeğimin sağlılığı olunca çok da bana düşmüyor karar vermek.hayırlısı neyse o olsun artık.3 gün var daha belki kendi gelir :) hayırlısı diyorum.

herşeyin hayırlısı canım ben hastaneye giderken hep hayırlısı neyse o lsun allahım dedim normal demekki hayırlı değilmiş benim için

inşallah sağlıklıca alırsın kucağına

benim kızımda başta aldı memeyi şimdi yüzüme fırlatıyor yaramaz tükürüyor bende vermedim 1 ay olamdanda zararlı dediler burda arkadaşlar vermiyorum ama vereceğim çok seviyorum meme emen bebekleri

1- Züleyha...........................................E 2- Lila...................................................E
[B59- Peny..............................................E.........11Eylulnormal
[
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Tüm bebeklerimizi Allah analı babalı büyütsün..Acısını göstermesin yavrularımınız.. eyvahedigeldismile

benim de normal oldu..4 cm. açılmayla gittim..suyum geldiği için suni sancı verdiler..7 saat sancı çektim..serum bitti sancı da bitti doğuma aldılar..doğum faslı kolaydı kesi yapılırken bir de karnıma bastırılırken çok canım yandı ama çok kısa sürdü..bebeğim çıkıverdi..dikişlerim içler acısı..dr.lar tam bir doğum travması diyorlardı..dikerken zorlandılar 2 dr.dikti bebeğim yanıbaşımda dikiş faslı uzadı ve çok can yakıcıydı bazı dikişler, bazılarını hissetmedim bile..yine de her şeye değer..bebeğim 2 yaşına gelsin Allah nasip ederse bir daha düşünüorum korkulacak bir şey yok..tek canımı sıkan karnıma bastırmaları belki bastırmasalardı daha az yırtılmam olurdu, ama belki de bastırarak bana ve bebeğime iyilik yaptılar ..bir de açılmam 7-8 cm. ken doğuma aldılar gibime geliyor emin değilim tabii..bu da yırtılmaya neden olmuş olabilir.

bende cuma doğuma gidicem suni sancıyla inş. bende atlatır sağlıkla kucağıma alırım yavrumu burda yazarım doğum hikayemi inş kolay geçer

arkadaslar bebeişleriniz günde kaç defa kaka yapıyor. bizimki her beslenemede günde 6-8 defa kakasını yapardı. şimdi 1 en fazla 2 yapıyor. karnıda yumuşacık ama ıkınıyor. sizinkilerde bölemi

Kızlar sizide sağlık ocağı (38-39unda) spiral için çağırdımı?
Spiral hakkında fikri olan varmı..

Geçmişte yazan olmuştu..Dinen sakıncalı diye..kim yazdı ama hatırlamıyorum..
Nette araştırıyorum hala bulamadım..Dinen bi sakıncası varmı??

( Dün kontrolde ben sormadan doğuma giren drum söyledi
sezeryansa 2 ay içinde takılabilir
normalse 39 40 arası takılırmış )

Benim hala netim gelmediii..
Geceleri böyle bakıp çıkıcam heralde 3-4 gün daha

bende cuma doğuma gidicem suni sancıyla inş. bende atlatır sağlıkla kucağıma alırım yavrumu burda yazarım doğum hikayemi inş kolay geçer

zeynepcim hayırlısı olsun.allah kolay doğum nasip etsin.sağlıkla al yavrunu kucağına.sen de ekim annesi oluyorsun bu arada.kısmetse bende cumartesi sezaryan olucam.

merhaba bebeklerin göbeği düstükten sonra iltihaplı bir görüntü oldumu sarı ama akıntı değil ne yapabilir iltihapsa

kızlar emziğe alıştırmanın yolunu buldum

çay tabağına şekerli su yapıp koydum, emziği bi ucunu değdirip verdim veee cok cok cok başladı emmeye :))

hiç ağzına almıyodu midesi bulanıp atıyodu ama böyle aldı. inşallah artık 4 saate varan emzirme mesailerini 1 saate indirebilirim

Back
X