Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar bebeişleriniz günde kaç defa kaka yapıyor. bizimki her beslenemede günde 6-8 defa kakasını yapardı. şimdi 1 en fazla 2 yapıyor. karnıda yumuşacık ama ıkınıyor. sizinkilerde bölemi
arkadaslar bebeişleriniz günde kaç defa kaka yapıyor. bizimki her beslenemede günde 6-8 defa kakasını yapardı. şimdi 1 en fazla 2 yapıyor. karnıda yumuşacık ama ıkınıyor. sizinkilerde bölemi
ya kızlar gece yine uyuyakalmışız saati kurmama rağmen çalmadı eşimlede kavga ettim sen mi kapattın diye bebeğim 4,5 saat aç kaldı yine dünde olduştu offf ya birazda sarılığımız var hala 25 günlük olduk ama hala biraz var bu kadar uyumak zarar veriyomudur kızlar ya anlamadım ben bu işi salak saat nasıl çalmazklava:
acıkınca uyanmıyor mu canım
ben artık gece uyandırmıyorum acıkınca kendisi uyanıyor
yook bozocum ya uyanmadı velet 4,5 saat saatikurdum ama oda çalmamış dr belki sütün yetiyodur belkide şekeri düşüyodur falan diyo artık benim bebiişimde acıkınca uyansın belki 1 aydan sonnra benim kide uyanır inşşş...
kızlar 15-20 dak bir sancılanıyorum ama çok can yakıcı değil inş yarına kadar çoğalır suni sancı yemek zorunda kalmam
yook bozocum ya uyanmadı velet 4,5 saat saatikurdum ama oda çalmamış dr belki sütün yetiyodur belkide şekeri düşüyodur falan diyo artık benim bebiişimde acıkınca uyansın belki 1 aydan sonnra benim kide uyanır inşşş...
bizimkide gazlı hayatım yoksa cocugum tambi melek. agıdı yok.sadece boncuk boncuk bakıyor. ama su gaz mahvetti bizide. ya bu ısırgan otu ne iğrenç bişey. yemyeşil. içene kadar bayılacak gibi oluoyorum. soğuk soğuk dikiyorum birden kafaya. üstünede hemen agzıma bişey atıoyorum
inşallah canım ama genede suni sancı veriyorlar 15 dk girmeye başladıysa belkide ağrıların başlıyordur benimde öyle olmuştu sonra sıklaştı sabaha kadar ağrı çektim
canım akıntın nasıl çoğaldıysa doğum başlıyordur
yok canım ya akıntım yok( sancımda dün gece başladı ama şiddetli değil inş. akıntımda başlar sabh 7.5 da hatanedeyim inş açılmam olur gidene kadar