• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana verme dedi dr nagiş

bide gitmeden önceki akşam banyo yaptır 3 gün banyo yok aşıdan sonra

Son düzenleme:
su gözü kör olası nurseyi bend ekullandım ama ne fayda zincoda işe yaramadı en son laktamisin aldım oda yaramadı metsilde yaramadı. zeytinyagı badem yagaı acı elma yagı allahım denemedşğim kalmadı şimdi hepsini çöpe attım. alıyorum kucagıma vuruyorum sırtına. emzirirkende götünüm altına sıcak su torbası koyuyorum pırt pırt pırt. ama gece bunlarea ragmen ıldırıyor. gazı yok bacaklarını cekmiyo çünkü rahat. ama uyumuyor. cırlıyor sadece kucakta geziyoz yok uyumuyo. en son aglayıop memeyi alıyo emerekn uyuyor. huy edindi 40 günlük çocuk. buneyabenneyaptımki. kafayı dikiyor. gözlerime bakıyo. böyle bişey yokya 10 günlükken basladı kafa dimdik. 10 dakka tutuyo sonra titriyo artık ben yaslıyorum döşüme yatıyor. kıyamıyorum ya agalyıpta gözlerime bakmasına bide iç cekiyo sıpam. ofya suncacıkta bune sncı yarabbim. en bana ver acıları

nagiş benim kanamada öyleydi baya ara oluyordu tekrar başlıyordu
45.gün regli oldum

off ya dr banada keşke ateş düşürücüsünü şurup yazsaydı fitil yazdı bize inşllah kullanmak zorunda kalmammm 8 kasım da aşımız

ben fitili kendime koyamıyorum bebeğime asla koyamam şurup isterim ben

bize işitme testi 1 ay sonra dediler
yanlış yazmış olmasınlar???

yanlış yazmış olabilirlermiki testlerin karşılarına not aldılar şu zaman şu test diye ben aklımda tutama dedim yazdılar

hayatım verem aşısı cocuktan cocuga farklıdır ateş yapabilirde yapmayabilirde. yarım çay kasıgı ates düşürücününm bi zararı olmaz. ben annelere hep diyordumasıya getirmeden ver 1 cay kasıgı atesşinide alır acısınıda. yanlış yazmıslardır. kalça cıkıklıgı 3 ayı doldurunca yapılır.

biz işitme testini 3.gün yaptırdık

aynen nagiş bakalım belki bide şurup isterim

benimkide memede uyuyacak bide ayakta sallıyorum bacaklarım ağrıyor beşikte sallanmayı sevmiyor yatmayıda fazla sevmiyor şuan yanımda koltukta uyuyor burası daha çok hoşuna gidiyor cadının bizleri yönlendiriyorlar valla bu velatler

bozo fitili koyabiliyormusnda ogün ben çok agladı diye spazma panalgin diye bi fitil var sakinleştirici gaz söktürücü yarısını koyuyum deidm. ne mümkün hemen itiyor. parmagımla tutum bi çektim gene çıkardı dokundurmuyo poposuna. fititlde her bebekte kullanılmıyo

bozo fitili koyabiliyormusnda ogün ben çok agladı diye spazma panalgin diye bi fitil var sakinleştirici gaz söktürücü yarısını koyuyum deidm. ne mümkün hemen itiyor. parmagımla tutum bi çektim gene çıkardı dokundurmuyo poposuna. fititlde her bebekte kullanılmıyo

ayy çok korkuyorum şu fitilden ya banada küçük bebeğe şurup vermezler fitil verirler demişlerdikafamçokkarıştı senin dediğin şurup veriliyomu 2 aylık bebişşe birde ismi neydi

benimkide memede uyuyacak bide ayakta sallıyorum bacaklarım ağrıyor beşikte sallanmayı sevmiyor yatmayıda fazla sevmiyor şuan yanımda koltukta uyuyor burası daha çok hoşuna gidiyor cadının bizleri yönlendiriyorlar valla bu velatler

:1::1: benim bebişte memede uyumayı seviyo emzik veriyorum anlıyo basıyo çığlığı:1::1:

bizimde 10 kasım yaaa yandıkk çok korkuyorummkafamçokkarıştı

bizimde 25 kasım allah yardımcımız olsun çok zormuş annelik ben ondan önce ağlamaya başlıyorum

biz işitme testini 3.gün yaptırdık

aynen nagiş bakalım belki bide şurup isterim

bende bugün dr götürecektim kalçası ve tırnakları için iyiki gitmemişiz
bide benim ağrılarım hala var karnımın içi çok acıyor vc de canım yanıyor kalkarken felan rahmime ağrı giriyor

fitili koyduktan sonra iyice ittirip poposunun yanaklarını sıkıştır o zaman geri çıkmıyo

bizimde 25 kasım allah yardımcımız olsun çok zormuş annelik ben ondan önce ağlamaya başlıyorum

bende bugün dr götürecektim kalçası ve tırnakları için iyiki gitmemişiz
bide benim ağrılarım hala var karnımın içi çok acıyor vc de canım yanıyor kalkarken felan rahmime ağrı giriyor

aayy evet çok zormuş o dudağını bükünce benim canım yanıyo:gitme:

karnım benim de acıyordu nagiş kıyafetim deyince bile acıyordu
ağır felan kaldırma dikkat et yukarılara doğru uzanma iç dikilere zarar verme

yaptım haytım parmagımıda tuttuum 5 dakka cektiydim pırt geri çıkardı kıl bebe. inat anam inat. calpol hayataım fitil birde uyardıgu için pek tavsiye etmiyorduk biz. ama drdan dra değişiyor.

mihri ben dr gittiğimde ateş düşürücü istedim fitil verdi aşıya gideken kullanıyım mı dedim sakın dedi aşı fazla etki etmez ozamnan dedi
hadi bakalım kime inanalım benim dr mutlaka ver dedi hatta şimdi hemşirelr aşıdan sonrada ateş düşürücü ver dediler bende verdim şimdilik ateşi yok ama hiç durmuyor ağrıda yaparmış çünkü bir iğine yerimiz kaç gün ağrıyor bunda 3 tane var nasıl ağrımasın

Back
X