• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bize kalça çıkıklığı için randevu vermediler
biz aşıdan önce dr gidelim bar aylık kontrolde

mihri benim de kafam karıştı

bide ben bugün sağlık ocağına gittim özel aşıyı sordum dr sorun o söyler size dediler dr arıycaz

:1::1: benim bebişte memede uyumayı seviyo emzik veriyorum anlıyo basıyo çığlığı:1::1:

benimki emzik emiyor tatlıyla alıştırdım ağlayınca veriyom ağzına susuyor çok faydalı valla bu emzil tatlı şerbetle bazen çilek reçeline bastım emziği alıştı zort zort emiyor uyduktan sonra emziği kenara atıyor

bozo sen kontrole gittin mi vajinal muayene mi yapıyolar

gittim canım perşmbe günü karnımdan baktı
karnını aç deyince pek bi mutlu oldum
yumurtalıklarım eski haline dönmüş
rahmim temizlenmiş

Son düzenleme:
bizim mesaimiz bitti kızlar bnimki gene ağlıyor neyse ablası geldi okuldan bebek arabasına katıyorum deli gibi evin içinde koşturuyor kızım bir süre işe yarıyor
kuzum hiç kolunu kaldırmıyor ağrıyor herhalde bugünü atlatsaydık

kızlar kalça ultrasonunu konuşmuşunuz.bizm çekildi tam 1 aylık olduğu zaman gel demişti doktoru.ayrıca aile hekimide 1 aylık olunca çektir dedi.ben devlette yaptırdım.bazı arkadaşlar 3 aylık olunca demiş.acaba ozaman yinemi çektircez kafam karıştı biraz.

iyiyim cok sukur kızlar sizlerde ası sorunları falan var bakıyorumda... sıra bızede gelecek heralde oglumla..sımdı uyuyoruz bakalım mısıl mısıl...

canım alıştırmak için 2 3 kere zaten ilk defada kapıyor tatlıya sürekli vermiyorsun sonra sade alıyor memeyi ben ilk zaman batırdım 1 kere 2 kere öyle sürekli değil

ben şeker bebeğe zararlı diye.tatlı elma ve eriğin püresini iyce çıkardım hiç içine şeker atmadım blendırdan iyce geçirdim hiç pütürlük falan kalmadı.ona batırıp veriyorum gerçi almıyo ama onunla alıştırmaya çalışıyorum.geçen gün pes etmiştim bu gün tekrar başladım bakalım yine benmi pes etcem yoksa eymen beymi

canım 1 defalık tatlı bişey yapmaz sen dene bak tatlıyı nasıl alacak memeyi valla çok iyi veriyom ağzına uyuyor onla ağladığında susturuyor sen dene bişey olma 1 kerelik

Back
X