• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahhh ahh kilolar pembe :((((
ne yapacağız bilmiyorum ama benim iştahım açıldı şekerli şeyleri sevmezdim hamileyken şeker yasaktı ondan herhalde şimdi deli gibi aburcubur yiyorum kızım için aldığım beslenmliklerin yarısını ben bitirdim cokacimcoook

arkadaşlar benim kızım bugün gece hiç uyumadı sabah 7 ye kadar sonra 2saat uyudu sabah 10 dan akşam 7ye kadar a hiç uyumadı nesi var anlamdım

şimdi uyudu allaha şükür ama birazdan neyapar bilmem

ben de geçen gün dut pekmezine bandım, cuk cuk aldı. sonra pişman oldum acaba dokunur mu diye. internetten araştırdım, anne sütü almayan bebekler hekim kontrolunde alabilir yazıyodu. e bi kereden bişe olmaz herhalde

ben birkaç kere verdim bişey olmaz canım her dk vermiyoruzya sonra zaten alışıyor emziğe tatlıya bandırmaya gerek olmuyor şimdi sade alıyor ağzına

arkadaşlar benim kızım bugün gece hiç uyumadı sabah 7 ye kadar sonra 2saat uyudu sabah 10 dan akşam 7ye kadar a hiç uyumadı nesi var anlamdım

şimdi uyudu allaha şükür ama birazdan neyapar bilmem

Allah allah niye oyle yapiypr ki? benimkisi bazen gunduz hic uyumuyor.. ben de anlamiyorum. seninki bugun agladi mi?

oooo afill hnm,mihri01hnm,nagihan hnm,saadt81 hnm oofff pembeherahnm,tulayc hm,ve saltanat hnm hepiniz burdasınız hg hg .:) ne çalım size piyanist şeker olarak...

nasılsın şekercim
bizimkininde gazı oluyor zinco kullanıyorum faydası oluyor gece gen ıkındı verdim sabah rahatlladı
napacaz biz bu gazla yaaaaaaaaoffffff

Back
X