Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy o çok iğrenç bende 1 kez muayene oldum öyle -tatlicadiarzu-
ben buldum uygun şarkıyı ...
uykusuz her gece bu soğuk bahçede....
1 kezmi kaç kere oraya yattığımı hatırlamıyorum kesin 50 kere yatmışımdır fazlasıda vardırda ben bukadar yazdım
selamlar..
oğlum 39 günlük oldu..emzik vermiyorum..emzik veren arkadaşlar oğlunuzun acıktığını nasıl anlıyorsunuz..ben ağlamasa da elini falan emmeye çalıştığında emziriyorum..bebeğim maaşallah iyi kilo aldı, doktorları mama vermediğime zor inandırıyorum belki bu yüzdendir sık sık emziriyorum acaba emzik versem bebişim daha mı az emer..emziğin yararlar var mı..ben huysuzluğundan değil de battaniyesini falan emmeye çalışıyor bazen o yüzden acaba emzik vermem gerekiyor mu diye düşünüyorum..
emzik kullanmayan var mı aramızda..
ben emzik vermiyorum 2 saatten öncede emzirmiyorum hazımsızlığa neden olmaması için. benim oğlumda elini emiyo kafayı sağa sola sallıyo meme arıyo öyle anlıyorum acıktığını, çok gerekmezse emzik vermicem
bnimde şarkım canım
kızın birini okula götür getir ödevleri kaprisleri diğeri uyumaz gazı kakası derken kafayı sıyırmaya az kaldı
bnimde şarkım canım
kızın birini okula götür getir ödevleri kaprisleri diğeri uyumaz gazı kakası derken kafayı sıyırmaya az kaldı
ay evet ya allah sana sabır versin biz biriyle baş edemiyoruz
bugün mutfağa hiç giremedim yemek zaten yok hazır dışardan alıyoruz artık buaralar
eşim geldide mutfağı toparladım bugün kızım çok huysuzdu
ayy benden bir tane daha var kızım o kdr dengesizki bazen ben kardeşimi çok seviyorum diyor şevkatli oluyor bazende kök söktürüyor emzirme aç kalsın ben onu atıcam camdan aşağı vs. hatta bi kaç defa kucakladı zor aldım elinden,
bebek uyuyunca uyuyamıyorum bile, kızım yatmama izin vermiyor mesela bugün yattım diye laptopu fırlattı attı neyseki kırılmamış delikafadulden
benim kızım 9 yaşındaayy benden bir tane daha var kızım o kdr dengesizki bazen ben kardeşimi çok seviyorum diyor şevkatli oluyor bazende kök söktürüyor emzirme aç kalsın ben onu atıcam camdan aşağı vs. hatta bi kaç defa kucakladı zor aldım elinden,
bebek uyuyunca uyuyamıyorum bile, kızım yatmama izin vermiyor mesela bugün yattım diye laptopu fırlattı attı neyseki kırılmamış delikafadulden
abbooooooooooooooooo:roflol: oney öley aman bebeğe zarar vermesin çok duyuyoruz kıskançlıktan neler yapıyorlar