• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anaa ikizim tanımadım ya seni. resmin değişmiş
onun o tüylerini yerim ben , ne köpek bir kız bu öyle yaaa opuyorumnanaktan
banada hıc ozege gıbı gelmıyoo alıstık karnındakı papatyasına baskası gıbı olmussun özge:D
tatlım bazen oluyo öle... belki dün yorulmussundur ondan.. dinlen :)

ay bılmıyorum ama mutsuzumm beennn

evet evet 1-2 haftaya tam netleşir dedi..

ay sorma yerim onu ben yaa cok tatlı..
bol bol bu bebeklere bakalım delikafadulden bizimkiler de bunlara benzesin delikafadulden

ay benim kocamda bi megalomanlık basladı yaa deli mi ne..
diyo ki
kız olacak bizimki yandı.. evden cıkartmam onu..
zaten ikimizden kesin çok güzel bişey çıkacak, yandık!!! :1shok:
nası yani dedim yaa.. bu ne güven delikafadulden
dötüme benzeyen bişey çıkarsa görersin dedim kaydirigubbakcemile3

delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol:

banada hıc ozege gıbı gelmıyoo alıstık karnındakı papatyasına baskası gıbı olmussun özge:D

ay bılmıyorum ama mutsuzumm beennn

bende öle olunca ağlıyorum hep nedensiz bi ağlama ama :S sonra açılıyorum.. :((( hamileilkten iştee.

ay bugün de nası sessiz buralar..
birileri bize nazar değdirdi herhalde

lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülütatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülütatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

:mymeka:

Alatariell, ANOVA+, archimim, cupsin, daemon, esmer80+, gunesim+, HazZzeL+, melmea+, OZLEMLE, pembemavimasal, recepivedik, red
konussanıza beee

Alatariell, archimim, cupsin, esmer80+, gunesim+, HazZzeL+, melmea, OZLEMLE, pembemavimasal, recepivedik, red

elma dıyorum çıkın..

ELMAAAA

Back
X