avea yapsan nolur sankim şu hattı:dilcikar:
aveaaaa bi dünyaaaaaaaaaa
marya cım oğluşun geliyormuş gözün aydın canımmm .:)
avea benim hattım beeeeeeeee alsanaalsanasmile sen beni daemonla karıştırıyon :mymeka:
avea yapsan nolur sankim şu hattı:dilcikar:
aveaaaa bi dünyaaaaaaaaaa
görüşürüüzz canımherkese iyi akşamlar bayanlar ben kaçar :)))
ayy neyseki bizim züt annemizsinnn sennn:ecrin_bebek::hulya:
ayyy bak rüya uyku muyku dem,işsiniz şimdi aklıma geldi[
saol canım dünürüm ortakım herbişeyim aman özge duymasın.. ayy sesınde cok guzelmıs kısss.. ben o sırada uyuyakalmısım bıraz ruyamda esımın bı ıvır zıvır odası vardı orayı yanrken gordum sesım pek bı kotu cıkıyodu normalde ole degıldırbilmiyorumkismile
hepinizi alıcak oglum meraklanmayınnlaelaelaelaelae
bende 506 lıyım ama arayınca turkcel oluyorum-tatlicadiarzu-
bu laf bana mı:gitme:
tepişmeyın dünürlerimm
bu oğlan anaları akıllı çıktı daha cinsiyet öğrenmeden dünür oldulardı kaydirigubbakcemile3teşekkürler cnm. da daha ilk dakikadan moralimi bozdular topikteki kızları rezerve etmişler gelin bulamıyom
aa sende cabuık vazgectın kuzum hemen baska topıclerde cıtır gelın ararım dedım bu topıcın kızları gelırmı artık senın oglusa hee bak ozgeyle elhamranın bebıklerı benım ghelınım uklanın handesıde mahallemızın kızı oglumun bacıusı sayılır yan gozle bakmak yok ona goreteşekkürler cnm. da daha ilk dakikadan moralimi bozdular topikteki kızları rezerve etmişler gelin bulamıyom
avea benim hattım beeeeeeeee alsanaalsanasmile sen beni daemonla karıştırıyon :mymeka:
görüşürüz tatlım gülügülüherkese iyi akşamlar bayanlar ben kaçar :)))
ayyy bak rüya uyku muyku dem,işsiniz şimdi aklıma geldi
ELHAMRRAAAA bütün gece rüyamda senle uğraştım ama detayı hatırlamıyorum:uhm:
ne yapsın depişip duruyosüprizzzzz, depişgen kızımhihoyyyt cadı ya ondan sanırım:1rolleyes:eveeettt.. yarıca sut kızım mahallemızın kızı tugberkım ona sahıp cıkacak kımse handemıze yan gozle bakamz hanımlar ona gore heee...
süt yiwrum napıo
ayyy bak rüya uyku muyku dem,işsiniz şimdi aklıma geldi
ELHAMRRAAAA bütün gece rüyamda senle uğraştım ama detayı hatırlamıyorum:uhm:
ne yapsın depişip duruyosüprizzzzz, depişgen kızımhihoyyyt cadı ya ondan sanırım:1rolleyes:
aa sende cabuık vazgectın kuzum hemen baska topıclerde cıtır gelın ararım dedım bu topıcın kızları gelırmı artık senın oglusa hee bak ozgeyle elhamranın bebıklerı benım ghelınım uklanın handesıde mahallemızın kızı oglumun bacıusı sayılır yan gozle bakmak yok ona gore
dunurcuklerım sız bana cagrı atın ben sızı ararım para var huzur vardelikafaduldendelikafadulden
ya bugün benimki de pek depişti valla maaşallah ona..ne yapsın depişip duruyosüprizzzzz, depişgen kızımhihoyyyt cadı ya ondan sanırım:1rolleyes:
bilmem ki yaw ben çok hanımımdırlülülülülülünaniknanikkıme cektı acepkaydirigubbakcemile3
Ay ne biliim bir erkeğe iki kız düşüyosa zaten kimseye yetmez diye düşündüm. Keşkem ilk haftalardan ayarlasamışız. Kısmet. senağlama
bilmem ki yaw ben çok hanımımdırlülülülülülünaniknanik
kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?