2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ooooooo uzun süre yazmıyordum hemen hemen herkes cinsiyetini öğrenmiş öğrenmiş olan arkadaşlar hayırlı olsun gözünüz aydın bizde inşallah pazartesi günü öğreneceğiz beni gören herkes erkek diyor nerden anlıyorlarsa artık neyse herşeyin hayırlısı kız erkek bizim için fark etmez sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat olsunda başka bişey istemiyoruz

avea yapsan nolur sankim şu hattı:dilcikar:
aveaaaa bi dünyaaaaaaaaaa

ben aveaydım ama cekmıyokı melet hıc bıyerde turkcellının gucu turkcellin çekim gücükaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

herkese iyi akşamlar bayanlar ben kaçar :)))

ayy neyseki bizim züt annemizsinnn sennn:ecrin_bebek::hulya:

eveeettt.. yarıca sut kızım mahallemızın kızı tugberkım ona sahıp cıkacak kımse handemıze yan gozle bakamz hanımlar ona gore heee...

süt yiwrum napıo

ayyy bak rüya uyku muyku dem,işsiniz şimdi aklıma geldi
ELHAMRRAAAA bütün gece rüyamda senle uğraştım ama detayı hatırlamıyorum:uhm:[/QUOTE]

hatırla hadi banane valla

hepinizi alıcak oglum meraklanmayınnlaelaelaelaelae

bende 506 lıyım ama arayınca turkcel oluyorum-tatlicadiarzu-

bu laf bana mı:gitme:

tepişmeyın dünürlerimm

nevet sana yowrum:kedi:

teşekkürler cnm. da daha ilk dakikadan moralimi bozdular topikteki kızları rezerve etmişler gelin bulamıyom
bu oğlan anaları akıllı çıktı daha cinsiyet öğrenmeden dünür oldulardı kaydirigubbakcemile3

teşekkürler cnm. da daha ilk dakikadan moralimi bozdular topikteki kızları rezerve etmişler gelin bulamıyom
aa sende cabuık vazgectın kuzum hemen baska topıclerde cıtır gelın ararım dedım bu topıcın kızları gelırmı artık senın oglusa hee bak ozgeyle elhamranın bebıklerı benım ghelınım uklanın handesıde mahallemızın kızı oglumun bacıusı sayılır yan gozle bakmak yok ona gore
avea benim hattım beeeeeeeee alsanaalsanasmile sen beni daemonla karıştırıyon :mymeka:

dunurcuklerım sız bana cagrı atın ben sızı ararım para var huzur vardelikafaduldendelikafadulden

ELHAMRRAAAA bütün gece rüyamda senle uğraştım ama detayı hatırlamıyorum:uhm:

nevet sana yowrum:kedi:[/QUOTE]

dunurum alırım ben senın gonlunu

eveeettt.. yarıca sut kızım mahallemızın kızı tugberkım ona sahıp cıkacak kımse handemıze yan gozle bakamz hanımlar ona gore heee...

süt yiwrum napıo
ne yapsın depişip duruyosüprizzzzz, depişgen kızımhihoyyyt cadı ya ondan sanırım:1rolleyes:

ELHAMRRAAAA bütün gece rüyamda senle uğraştım ama detayı hatırlamıyorum:uhm:

hatırlamıyom nan valla elhamra elhamraaa uyandığımda ismini sayıklıyodum:roflol:

Ay ne biliim bir erkeğe iki kız düşüyosa zaten kimseye yetmez diye düşündüm. Keşkem ilk haftalardan ayarlasamışız. Kısmet. senağlama

ne yapsın depişip duruyosüprizzzzz, depişgen kızımhihoyyyt cadı ya ondan sanırım:1rolleyes:
ya bugün benimki de pek depişti valla maaşallah ona..
amma hareket ediyolar minicik halleriyle hayret bişi yaa..
ben en cok sırtıma yaslanmış rahat otururken hissediyorum masa başında.. kaydirigubbakcemile2
ay cok güsel bişi yaaa

Ay ne biliim bir erkeğe iki kız düşüyosa zaten kimseye yetmez diye düşündüm. Keşkem ilk haftalardan ayarlasamışız. Kısmet. senağlama

ee erken kalkan yol alır herkese ole ıkı gelın yok bı tek benım oglumakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…