benimkide bahçede öğlen turluyordum depdi birde yemeğe iniyorduk ozamanya bugün benimki de pek depişti valla maaşallah ona..
amma hareket ediyolar minicik halleriyle hayret bişi yaa..
ben en cok sırtıma yaslanmış rahat otururken hissediyorum masa başında.. kaydirigubbakcemile2
ay cok güsel bişi yaaa
ohaoldumsmileaaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol:şakkıdınaniknanikcınısyet konusunda bızı catlattıgın gun tandık senı yiwrummdelikafadulden
dinlenmeee dinlenmeeee benle ilgilen diyo herhalde içerden.. delikafaduldenbenimkide bahçede öğlen turluyordum depdi birde yemeğe iniyorduk ozaman
birde dediğin gibi arkamı verip dinleniyorsamn kesin depişiyor :roflol::roflol:
galiba kaydirigubbakcemile3dinlenmeee dinlenmeeee benle ilgilen diyo herhalde içerden.. delikafadulden
hatırla hadi banane valla
hatırlamıyom nan valla elhamra elhamraaa uyandığımda ismini sayıklıyodum:roflol:
canım biz depişiyor yazıyoz ama tabi öyle tekmelemiyorlar süreklikızlar bişiy sorcam.bebeğinizin hareketlerini hissediyomusunuz?benim 18+5 hareketlenme hissediyorum ama tekme için daha erken di mi?çok sabırsızlanıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
valla ben içerden gıdıklama gibi böle bi tuhaf hissediyorum. tekma gibi değil. 20-21. haftalarda fln sanırım biraz daha sertleşiyormuş hareketler..kızlar bişiy sorcam.bebeğinizin hareketlerini hissediyomusunuz?benim 18+5 hareketlenme hissediyorum ama tekme için daha erken di mi?çok sabırsızlanıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
kızlar bişiy sorcam.bebeğinizin hareketlerini hissediyomusunuz?benim 18+5 hareketlenme hissediyorum ama tekme için daha erken di mi?çok sabırsızlanıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
kızlar bişiy sorcam.bebeğinizin hareketlerini hissediyomusunuz?benim 18+5 hareketlenme hissediyorum ama tekme için daha erken di mi?çok sabırsızlanıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
bilmem belkide ELİFZEL den dolayı galibakabusmuyduki acepeyvahedigeldismile
ya bugün benimki de pek depişti valla maaşallah ona..
amma hareket ediyolar minicik halleriyle hayret bişi yaa..
ben en cok sırtıma yaslanmış rahat otururken hissediyorum masa başında.. kaydirigubbakcemile2
ay cok güsel bişi yaaa
bilmem belkide ELİFZEL den dolayı galiba:1rolleyes:
ay evet bugünü uyumaya ayırmıs seninki..dünde ben senin gibiydim. masamda arkama yaslanınca pırt pırt oynuyodu birşey
bugün ses seda yok ama, yoruldu galiba
kızımla dalga geçme gene nan ukla:jeyyar:
ayyyy :teselli:kızlar bende çok karışık rüyalar gördüm bu gece kalktığımda kalbim küt küt atıyordu çok korkmusum
bılgılerını ver ekleyım canım..hoşbulduk arkadaşlar:)sohbetiniz çok güzel.daemon benide eklermisin listeye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?