2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimkide bahçede öğlen turluyordum depdi birde yemeğe iniyorduk ozaman
birde dediğin gibi arkamı verip dinleniyorsamn kesin depişiyor :roflol::roflol:

benimkide bahçede öğlen turluyordum depdi birde yemeğe iniyorduk ozaman
birde dediğin gibi arkamı verip dinleniyorsamn kesin depişiyor :roflol::roflol:
dinlenmeee dinlenmeeee benle ilgilen diyo herhalde içerden.. delikafadulden

kızlar bişiy sorcam.bebeğinizin hareketlerini hissediyomusunuz?benim 18+5 hareketlenme hissediyorum ama tekme için daha erken di mi?çok sabırsızlanıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)

kızlar bişiy sorcam.bebeğinizin hareketlerini hissediyomusunuz?benim 18+5 hareketlenme hissediyorum ama tekme için daha erken di mi?çok sabırsızlanıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
canım biz depişiyor yazıyoz ama tabi öyle tekmelemiyorlar sürekli
ama ben baya hissetmeye başladım önceden sadece akşamları hissediyordum şimdi iş dede hissediyorum şöyle bir tıktık vuruyor anneeeeeeeeeeeeeeee alsanaalsanasmilediye arada kaydirigubbakcemile3

valla ben içerden gıdıklama gibi böle bi tuhaf hissediyorum. tekma gibi değil. 20-21. haftalarda fln sanırım biraz daha sertleşiyormuş hareketler..

sende benim gibi sabırsızsın bu konuda kaydirigubbakcemile3 bende hemen hissetmek istiorum ama ben 15+6yım bana daha çok var ben napayım mafoldumben sende yakında hissedersin canım tekmelerini bişi kalmamıs

Ben henuz birsey hissetmiyorum canim ama sen benden daha ilerisin,
ve herkeste farkli olur kimisi erken hisseder kimisi gec.

ben çıkıyorum kızımın kreşinde anne baba eğitimi var ona hazırlanayım. Özgüven konusu işlenecek. Önemli bi konu. Görüşürüz kızlar.

dünde ben senin gibiydim. masamda arkama yaslanınca pırt pırt oynuyodu birşey
bugün ses seda yok ama, yoruldu galiba

kızlar bende çok karışık rüyalar gördüm bu gece kalktığımda kalbim küt küt atıyordu çok korkmusum

dünde ben senin gibiydim. masamda arkama yaslanınca pırt pırt oynuyodu birşey
bugün ses seda yok ama, yoruldu galiba
ay evet bugünü uyumaya ayırmıs seninki..
ben dün de hissettim ama bugün çok sık hissettim sabahtan beri..
ay yerim onları ben yaa
çıksınlar cabuuuuukkkkkkkkk kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…