2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bende çok karışık rüyalar gördüm bu gece kalktığımda kalbim küt küt atıyordu çok korkmusum

bugün rüyamda necla nazırla levent kırcayı gördüm
necla nazır bana bavul taşıttırmaya çalışıyordu. bende levent kırcaya şikayet ediyordum onu
diyordum bu hamile halimle bir de bavul mu taşıyacağım:roflol::roflol:
bu gece çok fena açmışım totoyu demekki

ben çıkıyorum kızımın kreşinde anne baba eğitimi var ona hazırlanayım. Özgüven konusu işlenecek. Önemli bi konu. Görüşürüz kızlar.

opuyorumnanaktan

evet canım bende öyle hissediyorum ççok güzel anlatmışsın,çok değişik bişiy yaaa:)yerim ben onu yaaa.rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah.

ayy sen iyi yaşa emii burda gülmekten öldümm delikafadulden bu araad o karıyı hiç sevmiorum nejla gacısını ohaoldumsmile

bılgılerını ver ekleyım canım..

ukla komsum gelınımlen dalga gecme oglum alınıyo bak

o bavulu al da....
annene taşıt deseydin cıx cıxalsanaalsanasmile

ayy sen iyi yaşa emii burda gülmekten öldümm delikafadulden bu araad o karıyı hiç sevmiorum nejla gacısını ohaoldumsmile

ben de sevmem aslında hiç de aklıma gelmez necla nazır. rüyama nasıl girdi hayret sırnaşık şey

kızlar gebeliğinizin haftasını gösteren şey varya adı neyse:)bende istiyorum ondannnnnnnnnnnnnnnn!nasıl yapıcam?

kesin açıkta kalmış toton :roflol:

hele bi açılıp bi kapanmıyomu şemsiye gibi hastasıyım:jeyyar:

amanin benim zilli depün attı valla,ayyy ne güzeldi azönce

ya kızlar domuz gribi aşısını vurunacakmısını???
züt annem sen ne etcenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…