2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar domuz gribi aşısını vurunacakmısını???
züt annem sen ne etcenn

valla ben 16.haftada vuruldum ukla,şimdilik bi problem yok gibi olmazda inşallah

ya kızlar domuz gribi aşısını vurunacakmısını???
züt annem sen ne etcenn

yok anam domuz gribi aşısı mı kaldı.
ben vurulmayacağım, hem geçen kanada açıklama da yaptı domuz gribi diğer griplerden farksız diye.
hergün nar yiyorum bol bol , bir de portakal. allaha şükür şimdilik bir problemim yok

kızlar selammm 3 gündür kasıklarım ağrıyorrr çok fena normal dedi doktor ama sizlerede oluyormuu???

slm kızlar nasılsınız.

ya dünden beri siteye girmeye çalışıyorum sinyal az diye giremiyormuşum kafayı yedim ya annemlere geldim şimdi burda çekti çok şükür

özledimmmmmmmmmm ben siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yaşım 26.sat tarihim 29 ağustos.doğum tarihi 5 haziran.hamile kaldığım kilo 62.bebeğim erkek adı ALİ.teşekkürler canım:)

beni de bu gece rüyamda boğa kovalıyodu! bilmiyorumkismile ortada bisürü inek var benden ne istiyon!! Çok üzgünüm çoook onun etkisiyle uyanmışım tuvalete gidim dedim sevgülüm de ayaktaydı hemen fırladı noldu canım korktun mu diye :1hug:
aa bi de ben yanımda hergün süt meyve filan getiriyom bi torbada..azık torbam:) sabah içini açtımki sevgülüm içine not koymuş "azık torbana biraz da sevgi eklemek lazım" diye :asigim: :asigim:
amanin benim zilli depün attı valla,ayyy ne güzeldi azönce

yaa benimki niye atmıyo 19. haftaya girdim amaaa boshayallersmile

hoşgeldinn canım bizde seni özledik a.s.

canım sıkma canını,rahim büyüdüğü için sanırım.bazen benimde oluyo kasıklarımda ve belimde ağrı.kaç haftalık senin?doktorunada sorduysan endişe etme bence.

bu gece hepimizi üstümüzü açmışız anlaşılan:1rolleyes:

ne düşünceli sevgülün varmış. geçen gece ağrıdan kıvranıyorum benimki horul horul uyuyodu vallaÇok üzgünüm çoook

gelincik yaa
doğum takip çizelgesi için link vardı onu bulamadım
kızlar bulan varsa koyabilir mi
gelincik de su bizim tickerlardan yapacakmış

kızlar selammm 3 gündür kasıklarım ağrıyorrr çok fena normal dedi doktor ama sizlerede oluyormuu???

evet canım bende oluyo. hatta alttan alttan batıyo bişiler. ama bu hafta şiddetlendi normalmiş dayanamazsan parol iç dedi doktor ama içmiyorum genede. birde magnezyum içiyodum günde 1 tane. şimdi 2 ye çıkardı. bebişler büyüdükçe çekecez canım.

öpüceeeemalkisalkisalkis

bende çok seviyodum.kayınpederimde rüyasında görmüş ali koyduğumuzu.öyle oluncada kesinleşti:)

canım sıkma canını,rahim büyüdüğü için sanırım.bazen benimde oluyo kasıklarımda ve belimde ağrı.kaç haftalık senin?doktorunada sorduysan endişe etme bence.

17+2 bugün erkekim geliyorrr. korkuyorum bir ağrım oldumu

ali isminide pek severim. ama ben koyamam oğlum olursa.
çünkü babamın adı ali :gitme:

düşüncelidir sevgülüm..Allah yanımdan ayırmasın..
ama seninki de öyledir kesin archimim, sen ona söylemezsen adam nerden bilsin uykusunda ağrın olduğunu..benimki zaten ayaktaydı internete veri girip geç yatıyo maalesef birlikte yatamıyoz bu sıra..yoksa uyusa benimki de hiçbişey duymayabilir a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…