ya kızlar domuz gribi aşısını vurunacakmısını???
züt annem sen ne etcenn
züt annem sen ne etcenn
züt annem sen ne etcenn
anamm yırım ben gelınımın o mınık ayacıklarını gıııı..amanin benim zilli depün attı valla,ayyy ne güzeldi azönce
züt annem sen ne etcenn
beni de bu gece rüyamda boğa kovalıyodu! bilmiyorumkismile ortada bisürü inek var benden ne istiyon!! Çok üzgünüm çoook onun etkisiyle uyanmışım tuvalete gidim dedim sevgülüm de ayaktaydı hemen fırladı noldu canım korktun mu diye :1hug:bugün rüyamda necla nazırla levent kırcayı gördüm
necla nazır bana bavul taşıttırmaya çalışıyordu. bende levent kırcaya şikayet ediyordum onu
diyordum bu hamile halimle bir de bavul mu taşıyacağım:roflol::roflol:
bu gece çok fena açmışım totoyu demekki
amanin benim zilli depün attı valla,ayyy ne güzeldi azönce
yaşım 26.sat tarihim 29 ağustos.doğum tarihi 5 haziran.hamile kaldığım kilo 62.bebeğim erkek adı ALİ.teşekkürler canım:)
slm kızlar nasılsınız.
ya dünden beri siteye girmeye çalışıyorum sinyal az diye giremiyormuşum kafayı yedim ya annemlere geldim şimdi burda çekti çok şükür
özledimmmmmmmmmm ben siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ali isminide pek severim. ama ben koyamam oğlum olursa.
çünkü babamın adı ali :gitme:
bu gece hepimizi üstümüzü açmışız anlaşılan:1rolleyes:beni de bu gece rüyamda boğa kovalıyodu! bilmiyorumkismile ortada bisürü inek var benden ne istiyon!! Çok üzgünüm çoook onun etkisiyle uyanmışım tuvalete gidim dedim sevgülüm de ayaktaydı hemen fırladı noldu canım korktun mu diye :1hug:
aa bi de ben yanımda hergün süt meyve filan getiriyom bi torbada..azık torbam:) sabah içini açtımki sevgülüm içine not koymuş "azık torbana biraz da sevgi eklemek lazım" diye :asigim: :asigim:
e türk toplumunda zaten babanın adını koymak gibi bi gelenek vardır niye koyamıyonki??
kızlar selammm 3 gündür kasıklarım ağrıyorrr çok fena normal dedi doktor ama sizlerede oluyormuu???
slm kızlar nasılsınız.
ya dünden beri siteye girmeye çalışıyorum sinyal az diye giremiyormuşum kafayı yedim ya annemlere geldim şimdi burda çekti çok şükür
özledimmmmmmmmmm ben siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım sıkma canını,rahim büyüdüğü için sanırım.bazen benimde oluyo kasıklarımda ve belimde ağrı.kaç haftalık senin?doktorunada sorduysan endişe etme bence.
ali isminide pek severim. ama ben koyamam oğlum olursa.
çünkü babamın adı ali :gitme:
bu gece hepimizi üstümüzü açmışız anlaşılan:1rolleyes:
ne düşünceli sevgülün varmış. geçen gece ağrıdan kıvranıyorum benimki horul horul uyuyodu vallaÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?