2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daemon neerde yine

bende geçen hafta adım chiccodan o hastane çıkışlarından cinsiyetimiz belli değil ama yeşil beyaz olanından aldım aynısının battaniyesinide aldım satıcı kız bi tane yeterli dedi başka almanıza gerek yok dedi zaten hastanede giydiriyolar siz kendi zevkinize göre giydirirsiniz sonra dedi bende başka almıycam evet battaniyede ayrı 30 lira ama nakitte hepsine 67 lira verdim gören bayıldı. çok güzel şeyler var yaa sositososito

evet izmirde olmak var ankara öyle değil daha pahalı
neyse izmire geldikçe alırım bende

bunda ses de cıkıyomus kalp atısları filan ::D bunuda ekledim

bende haftaya cinsiyeti belli olsun bana en yakın capacity deki chicoo oraya bakmak istiyorum hiç deglse bir takım almak istiyorum

bende cinsiyetini bilmediğimden yeşilli beyazlı aldım. ama battaniyesini almadım henüz. onu da başka zaman alırım artık.

kaydirigubbakcemile3

iyiyim canım, gelecem inşallah
internet sitesinden olduğunu söyledin mi, karşılaşırsak pot kırmayayımaklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3

iyiyim canım, gelecem inşallah
internet sitesinden olduğunu söyledin mi, karşılaşırsak pot kırmayayımaklinialirimsmile

yok canım pot kırmazsın henüz söylemedim netten buldum arkadaşları diye delikafadulden ama bugün söylerim.
adam da şok olacak duyunca.

ay ben de dün giderken dedim ki, ben bu pazar yokum daha önce de söylemiştim hatırlıyorsun değil mi dedim..
önce bi düşündü aa nerdesin fln dedi
sonra aynen şöyle bir cümle çıktı ağzından
"aaa doğru siz o diğer şişk... ay hamilelerle buluşacaktınız değil mi?"
kopardı beni kopardııı...

kızlar bişey sorucam benim profil resmim neden gözükmüyor sayfada ? extra bişey mi yapmam lazım bunun için resmi ekledim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…