ben bu tickersdan istiyom banane
ama kk kabul etmiyo
Widgetbox › bellyHood.com Widget-Fetal Monitor-Baby Cam Widget
Selam kızlar chiccodaki indirim uzun zamandır var ben yaklaşık bir ay önce capitoldeki chiccoda görmüştüm.Hastane çıkışları güzel ama ben battaniyeli istiyorum.O da ayrı satılıyor ve 30 lira yani takım toplam 70e gelmiş oluyor.Dışarıda daha uygun battaniyeli takımlar var diye almadım ama yarın cinsiyeti öğrenirsek belki kocişi kandırırım da alırız...
ya çık burda doğumdan 1-2 ay önce kemeraltına
orda toptancılar var ama
bebekler için akla hayale gelmez ürünler var
toplu alıyosun
en en en fazla 300-400 verip çıkıyosun
bebek yatağı dışında herşey düşün 3er 5 er
bunu nereden buldun canım ya. çok güzelllll. hele gülüşleriiiii
bende geçen hafta adım chiccodan o hastane çıkışlarından cinsiyetimiz belli değil ama yeşil beyaz olanından aldım aynısının battaniyesinide aldım satıcı kız bi tane yeterli dedi başka almanıza gerek yok dedi zaten hastanede giydiriyolar siz kendi zevkinize göre giydirirsiniz sonra dedi bende başka almıycam evet battaniyede ayrı 30 lira ama nakitte hepsine 67 lira verdim gören bayıldı. çok güzel şeyler var yaa sositososito
stella nasılsın görüşmeyeli??
pazar geliyorsun buluşmaya değil mi?? dün de eşime dedim pazar günü stella ve diğer arkadaşlarla buluşacağız diye
beni katmayın da ne yapıyorsanız yapın dedi :roflol:
ya kızlar
ben kayınvalidem ne iyi ne kötü iç bişeye karışmıyo
bu beni daha deli
ediyo
arada çaktırıyorum ben nerde doğum yapıcam diye hiç oralı bile olmuyo
bebeğe alışveriş nasıl yapılacak ne zaman yapılacak hiiiiççç
ben napiyim bu kadına
daha 1 kez bile dr.a gelmedi benimle
kayınvalidenin dr da ne işi varyaaa
bence de boşver.ben ilk torunu cok heyecanlı diye kendim davet ettim son seferkine ama bir daha da gerek yok esimle gidip o heyecanları sadece esimle paylasmak daha keyifli bana kalırsa boşveeeeerr
kaydirigubbakcemile3
iyiyim canım, gelecem inşallah
internet sitesinden olduğunu söyledin mi, karşılaşırsak pot kırmayayımaklinialirimsmile
bence de boşver.ben ilk torunu cok heyecanlı diye kendim davet ettim son seferkine ama bir daha da gerek yok esimle gidip o heyecanları sadece esimle paylasmak daha keyifli bana kalırsa boşveeeeerr
eşimin izin gününe denk gelirse tabi randevum...
annemle gidiyorum bende
ikiz kardeşimi bilee buldum orada dersin delikafadulden
yok canım pot kırmazsın henüz söylemedim netten buldum arkadaşları diye delikafadulden ama bugün söylerim.
adam da şok olacak duyunca.
eşimin izin gününe denk gelirse tabi randevum...
annemle gidiyorum bende
e tabi izin durumları da var annenle gitmen de güzel ben de bi seferkine annemle gittim.ama annem uzakta olduğundan genelde esimle gidiyorum.tüm gün izin almıyor o birkac saat gec gidiyor bankaya sabahları alıyorum randevuyu ya da cumartesiye..
nooldu yiwrum olumunekankayizsmile:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?