Selam arkadaşlar nasılsınız ben bu aralar az girebiliyorum işler yoğun. Pazar günü sahaba karşı kızım uyandırdı. Saat 6 gibi girdim topiğe cuma günü kaçırdığım yerden başladım okumaya valla saat 9 da daha cumartesiyi bitirememiştim çok yorulup bıraktım. Umarım kaçırdığım çok önemli bişey yoktur. Herkes iyi mi??
yegenım uyandı kahvaltı yapmaya gıdıyorum byeeee..
siz doldurdunuz valla bebiş kıyafetlerini, biz daha doğru dürüst bir şey almadık. Mothercare'den 7'li zıbınlardan aldım 2 adet. 2 t-shirt, 3 de onların alt pijamasını aldık. ben doğum iznine ayrılınca alış-verişe çıkmayı planlıyorum. Çok mu geç olur ki bilmiyorumkismile Oğluşumun odasını da Çilek'ten alıcam, ayıcıklı, rengini de çok beğendik babasıyla. CADIARZU
hmm şu kahverengi olan ayıcıklı takım mısiz doldurdunuz valla bebiş kıyafetlerini, biz daha doğru dürüst bir şey almadık. Mothercare'den 7'li zıbınlardan aldım 2 adet. 2 t-shirt, 3 de onların alt pijamasını aldık. ben doğum iznine ayrılınca alış-verişe çıkmayı planlıyorum. Çok mu geç olur ki bilmiyorumkismile Oğluşumun odasını da Çilek'ten alıcam, ayıcıklı, rengini de çok beğendik babasıyla. CADIARZU
eheh gel de sen all gel de sen alll sempatiksalakcinni
kız melmea o beşik senden soora bitmiş olabilir hee pazar günü kapışılmıştır o 70 tl ise
benim de bu konuda tereddütüm var.. bilmiyorumkismile bazı doktolar tavsiye etmiyomuşş akannehir bizim bebişler yaz bebişi olcak bi süre ihtiyacımız olmaz zaten ama kışın benim bile burnum tıkanıyo kalorifer yüzünden drlar niye önermiyo ki mafoldumben
alakasız olacak ama migrosta lcw de indirim vardı ctsi günü gittim ben de .. kızıma mont aldım24 lira sizler de bakın lcw lere..kışlıklar var güzel ucuz
Asya çok güzel bir isim canım. Anlamı da çok güzelmiş.:lepi:bu arada kızıma isim bulduk sayılır. % 90 asya olacak
eşimde iyi o zaman ama ben biraz daha düşüneyim dedi.ama kesin onaylayacak gibi
elhamra olsaydı asya ne çiş gibi derdi delikafadulden
hmm şu kahverengi olan ayıcıklı takım mı
gördüm onu ben
ben de çiçekli takıma bakmıştım
ayıcıklının ayısı cok büyük geldi bana
ama zevk meselesi tabi canımcım
bende sendenim. 1 tane hastane çıkışıyla kaldı bebem.
ben 1 ay sonra başlayacağım doğum iznine bırakma ne olur ne olmaz.
çilek odalarına da öbür ay bakacağız. cici diye bir model var bende onu beğendim. bir de yerinde görmek lazım tabi.
kac haftalik senin.benimde gecen haftadadan itibaren tekmelere basladi,önceki haftalarda,hareketleri seyreme seklindeydi,eger seyremeyse,bebgindirbenimki hiç hareket etmiyo gibi.. eyvahedigeldismile bazen seyriyo gibi oluyo ama bebişmidir o benneyaptımki
ayip ediyorlar bence,hemde ilk torunmus.sağol canım anlamını da çok beğendim.güzellik tanrıçası anlamına da geliyor mitolojide.
kızım anasına çekmesin güzel olsun :jeyyar:
evet gördüm eşim de öyle ünlü bir yerde ama adı ünlü. içeriği berbat bir şirket.
ama dediğin gibi şükür hiç değilse gene de bir işimiz var. piyasa gerçekende çok kötü
benimde bel ağrılarım başladı. geçen gece yatamadım ağrıdan. bir de 60 kilo oldum toplamda 5,5 kilo almışım . acaba o yüzden mi ağrıyor anlamadım :uhm:
bizim bebe de her iki tarafın ilk torunu ama erkek tarafı sağolsun hiç yormuyor kendini.
Olabilir, çok uygundu.
Hadi ya, ben bunu sağlık açısından gerekli diye düşünüyordum. Doktoruma da danışıp ona göre alayım o zaman.
Ben de Pazar günü uğradım LCW'ye ama çok kalabalıktı dayanamadım firladım dışarı.
Asya çok güzel bir isim canım. Anlamı da çok güzelmiş.:lepi:
benim dediğim modelde çiçekli olanı. nette gördüm tabi güzel duruyor.
bir de yerine gidip bakacağım ya da düz beyaz başka bir mobilya alacağım.
zeynep hoşgeldinn
oynuyo mu artık senin kız
kac haftalik senin.benimde gecen haftadadan itibaren tekmelere basladi,önceki haftalarda,hareketleri seyreme seklindeydi,eger seyremeyse,bebgindir
ayip ediyorlar bence,hemde ilk torunmus.
hmm şu kahverengi olan ayıcıklı takım mı
gördüm onu ben
ben de çiçekli takıma bakmıştım
ayıcıklının ayısı cok büyük geldi bana
ama zevk meselesi tabi canımcım
benim dediğim modelde çiçekli olanı. nette gördüm tabi güzel duruyor.
bir de yerine gidip bakacağım ya da düz beyaz başka bir mobilya alacağım.
ben de nedense koyu rank takımları begenemiyom bi türlüçilktekı o ayıcıklı takımı bende begenmıstım netten gorunce ama yanına gıdınce begenmedım hatta dun ındırım vardı o takımda bı gunluk.
ama uzerındekı ayıcıklar falan yapıstırma stıcker o cıkınca duz mobnılya rengı bı dolap. o yuzden begenmedık
oo ii valla süperEvet canım yaa allahıma bin şükür artık hissediyorum kuzumu. Özellikle sabah saatleri birde mesela karnıma doğru eyilip bişeyler okumaya falan dalarsam muhakkak uyarıyor sıpa anne beni sıkıştırdın diye. Pazar sabahı 5 de kalktım gerçi kızımın hareketlerinden değildi uyanmam ama acayip daralma hissiyle uyandım malum benim göbüş biliyosun zaten büyük şimdi artık iyice kocaman oldu doğru düzgün uyuyamıyorum bide yataktan kalmak zorlamaya başladı iyice
Evet canım yaa allahıma bin şükür artık hissediyorum kuzumu. Özellikle sabah saatleri birde mesela karnıma doğru eyilip bişeyler okumaya falan dalarsam muhakkak uyarıyor sıpa anne beni sıkıştırdın diye. Pazar sabahı 5 de kalktım gerçi kızımın hareketlerinden değildi uyanmam ama acayip daralma hissiyle uyandım malum benim göbüş biliyosun zaten büyük şimdi artık iyice kocaman oldu doğru düzgün uyuyamıyorum bide yataktan kalmak zorlamaya başladı iyice
bizimkıde erkek tarafının ılk torunu ama kımsede tık yok..
bı kayınvalıdem annesıne ıkı hırka ordurmu o sadece. dunde gıttık kadın kendıne sal oruyo cok lazımdır ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?