• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
erkek bebişlere onu, kızlara çiçekli olanı satıyorlar. Bizim bebiş de erkek, çiçekli model pek gitmez sanırım gamyoncuiremsu :dance:
biz de baktıgımızda cinsiyet belli değildi daha
erkek olursa o olabilirmi diye bakmıştık..
kız olursa da çiçekli olur diye bakmıştık..

ordan kalmış aklımda senin takım
yoksa herılding yani, gitmez
:roflol:

kac haftalik senin.benimde gecen haftadadan itibaren tekmelere basladi,önceki haftalarda,hareketleri seyreme seklindeydi,eger seyremeyse,bebgindir

20. haftadayız.. bilmiyorumkismile gerçi ilk bebek anca belli edermiş ama sanki o hareket edecekmiş ama ben anlamayacakmışım gibi geliyoo :sinifsinif:

yaa beni çilek düşmanı ilan edicekler sempatiksalakcinni ama internette malzeme detaylarına bakın derim.. bilmiyorumkismile benim ilk bebeğim olduğu için o kadar para vermişken ikincisini de kurtarsın istiyorum :ecrin_bebek: ben beyaz mdf üzerine begendigim bi model üzerinden maviler attırdım aralara.. Allah nasip eder de ikinci bebişimiz de olursa kızsa mavi yerleri pembe yapıyolar kolaylıkla, süsleri de çıkıyo başka desen yapabiliyosun yerimseniben böylece epeyce bi kullanmış oluyosun zemuszemus tabi herkesinn kendii zevkii :asigim:

bende henüz yerine gidip göremediğimde karar veremedim
bende özge gibi düz parlak beyaz mobilya istiyorum .öyle ayıcıklı oyuncaklı da istemiyorum ki sürekli kullansın. hele önümüzdeki ay olsunda tek tek gezeceğim heryeri.
sonuçta aldığımız mal verdiğimiz paraya değmeli

Kızlar bizim cuma akşamı yine arabamızın camını patlattılar işyerinin önünde. Hemde bu sefer saat daha erkendi 19:10 da eşim geldi arabanın yanından geçerken bakmış bişeyi yoktu. 20:00 de çıktık bi baktık arka kelebek kırılmış. Leventin göbeğinde nedir bu bizim başımıza gelenler biliyosunuz bu 3 çok sıkıldım bu sefer tutamadım kendimi bir saat ağladım. Sonra saat 11 e kadar karakolda bekledik ifade verebilmek için. Polisler şikayetçi olmamızdan pek hoşlanmadı nedense. Ertesi günde bir sürü aksilik oldu arabayla ilgili şimdi serviste artık dedim eşime ya o arabayı değiştirirsin yada ben seni değiştiricem diye offf offf

bizimkıde erkek tarafının ılk torunu ama kımsede tık yok..
bı kayınvalıdem annesıne ıkı hırka ordurmu o sadece. dunde gıttık kadın kendıne sal oruyo cok lazımdır ya..

nee hevessiz insanlar.. gıcık oluyorum ben böylelerinee alsanaalsanasmile

napim, canımcım, burda sanayiye iş yaptırmak ölümden beter. Adamlara ne kadar anlatsan da mutlaka birşeyleri ters yapıyorlar. Bu yüzden en iyisi hazır almak. Bir de markalı ürün sonuçta. Bazen ıstanbul'da ya da Ankara'da otursaydık keşke diye düşünüyorum. O zaman çok gezer ve istediğimiz modeli istediğimiz yerden alabilirdik

bizimkıde erkek tarafının ılk torunu ama kımsede tık yok..
bı kayınvalıdem annesıne ıkı hırka ordurmu o sadece. dunde gıttık kadın kendıne sal oruyo cok lazımdır ya..
hayret birsey,torun evlattan daha cok sevilirmis derler.onlarda bunun farkinda ve biliyorlar bunu.sali gecmi kalmis,torununa birseyler örsün.benim kayinvalide örgü bilmez ama ben hamile kalmadan önce elbiseler falan almaya baslamis.almasalar ben cok bozulurdum.cünkü bayagi bir zamandir torun bekliyorlar.

Kızlar bizim cuma akşamı yine arabamızın camını patlattılar işyerinin önünde. Hemde bu sefer saat daha erkendi 19:10 da eşim geldi arabanın yanından geçerken bakmış bişeyi yoktu. 20:00 de çıktık bi baktık arka kelebek kırılmış. Leventin göbeğinde nedir bu bizim başımıza gelenler biliyosunuz bu 3 çok sıkıldım bu sefer tutamadım kendimi bir saat ağladım. Sonra saat 11 e kadar karakolda bekledik ifade verebilmek için. Polisler şikayetçi olmamızdan pek hoşlanmadı nedense. Ertesi günde bir sürü aksilik oldu arabayla ilgili şimdi serviste artık dedim eşime ya o arabayı değiştirirsin yada ben seni değiştiricem diye offf offf
Allahallahhh nedir bu arabadan çektiğiniz sizin yaa

geçmişş olsunn.. :çok üzgünüm: bizimkinin camı kendiliğinden patlamıştı yeni aldığımızda ama bi an biri taş atı falan sandık.. aynen polisler hiç oralı olmamışlardı :oklava:

amaann yapmazlarsa yapmasınlar. iş onların orecegı alacagı ıkı parca seyde degıl ama ıste ınsanın tuhafına gıdıyo.
gercı onlar kadar kendı aılemede kızgınım bıızmkılerrde torun hevesını aldılar ya o yuzden bısey yapmıyolar
ablamın cocukları torun bizimki kuru fasulye ya

kızlar haberiniz var mı? 18-21 şubat'ta cnr da anne bebek çocuk ürünleri fuarı var. biraz bekleyin fuarı da görüp sonra alışveriş yapın derim ben. efemfuar.com'dan inceleyebilirsiniz gelecek markaları. ben bir aksilik olmazsa görmek istiyorum bu fuarı.

merhaba kızlar nasılsınız??? cumartesi günü doktora gittik bir hafta erken gittik... çok şükür cinsiyetimizi öğrendik... kızımız oluyormuş sositososito

geçmişş olsunn.. :çok üzgünüm: bizimkinin camı kendiliğinden patlamıştı yeni aldığımızda ama bi an biri taş atı falan sandık.. aynen polisler hiç oralı olmamışlardı :oklava:
sağol canım

kızlar haberiniz var mı? 18-21 şubat'ta cnr da anne bebek çocuk ürünleri fuarı var. biraz bekleyin fuarı da görüp sonra alışveriş yapın derim ben. efemfuar.com'dan inceleyebilirsiniz gelecek markaları. ben bir aksilik olmazsa görmek istiyorum bu fuarı.

benim haberim var hatta birlikte gidelim dicektim herkese.

zeynep canım gecmıs olsunn..

sağol canım umarım bu son olmuştur

ANOVA EKLEDIM KIZINI LISTEYE..
gzunaydın canımm saglıkla gelsın ınsallah.

ben de gidecem canım..
bilet nerden bulacaz ama onu düşünüyorum

Sorma canım yaa artık bahtsız bedeviyi geçtik.

Bu arada şimdi farkettim maaşallah :nazar: yolu yarılamışsın hayırlı uğurlu olsun bitanem.opuyorumnanaktan
sağol canım yaa öle oldu evet maaşallahh :nazar:
geçmiş olsun size de yaa bi okutup üfletin arabayı
gerçi cana geleceğine mala gelsin de

merhaba kızlar nasılsınız??? cumartesi günü doktora gittik bir hafta erken gittik... çok şükür cinsiyetimizi öğrendik... kızımız oluyormuş sositososito
hayırlısı canım
valla bu ay kızlar coştu
açık ara öndeler

Kızlar bişey sorayım:

Aranızda bunu kullanan yada bu model hakkında bilgisi olan var mı

Hepsiburada.com : Chicco Iyonlu Soguk Buhar Makınesı | Anne & Bebek & Çocuk

Beylikdüzü Migros'ta Chicco'nun (sözde) fabrika satış mağazası var. Bu ürüne 360 TL fiyat verdiler. Hepsiburada'da indirim varmış, alsam mı diyorum. (hepsiburadadan hiç memnun değilim ama son kez şansımı denesem mi diyorum)
ya bende buhar makinesi alayım demiştim ama bebişlerin doğumu yaza geliyor gerek yok yaz bebekleri için diyolar kızlar yaa

Back
X