• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kac haftalik senin.benimde gecen haftadadan itibaren tekmelere basladi,önceki haftalarda,hareketleri seyreme seklindeydi,eger seyremeyse,bebgindir

20. haftadayız.. bilmiyorumkismile gerçi ilk bebek anca belli edermiş ama sanki o hareket edecekmiş ama ben anlamayacakmışım gibi geliyoo :sinifsinif:
yok cok iyi anlarsin merak etme.haftaya yavas yavas baslar.cinsiyeti ne bilmiyorum ama,kizlar biraz daha gec hareket ediyorlar.benim kizim bu hafta biraz daha belli ediyor kendini.sürekli yer degistiriyor.tekmeleride kuvvetlendi iyice.biraz önce depik yedim :emir_bebek:azicik canim yandi.

alakasız olacak ama migrosta lcw de indirim vardı ctsi günü gittim ben de .. kızıma mont aldım24 lira sizler de bakın lcw lere..kışlıklar var güzel ucuz
bende bi sürü şeyy aldım hepsini topikimize yükledim bakabilirsinizzopuyorumnanaktan

hakkatten ya, sağlık ocağı niye kan tahlili yapacakmış? Bu soruya cevap verilmedi galiba. Ben de tetanoz aşısı için gidicem daha. Bu kan tahlilinde neye bakılacakmış ki? ona göre aç mı gidilecek acep?
bende bilmiyom yarın dae ile öğrencezz

merhaba kızlar nasılsınız??? cumartesi günü doktora gittik bir hafta erken gittik... çok şükür cinsiyetimizi öğrendik... kızımız oluyormuş sositososito

Hayırlı olsun canım haziran kız ayı demekki :)

ya bende buhar makinesi alayım demiştim ama bebişlerin doğumu yaza geliyor gerek yok yaz bebekleri için diyolar kızlar yaa

Canım benim onlar sadece yeni doğduğunda kullanılmıyorki. Özellikle soğuk algınlığı ve grip durumlarında çok iyi oluyor. Burunlarının kurumasını engelliyor. Benim görümcemin kızı 16 aylık kullanıyoruz. Başka bir arkadaşımın oğluda 2 yaşını bitirdi hala kullanıyor valla.

Selam arkadaşlar nasılsınız ben bu aralar az girebiliyorum işler yoğun. Pazar günü sahaba karşı kızım uyandırdı. Saat 6 gibi girdim topiğe cuma günü kaçırdığım yerden başladım okumaya valla saat 9 da daha cumartesiyi bitirememiştim çok yorulup bıraktım. Umarım kaçırdığım çok önemli bişey yoktur. Herkes iyi mi??
iyiyiz fıstık sen nasılsınnn geçmişi boşver bişi yok genel muhabbet

siz doldurdunuz valla bebiş kıyafetlerini, biz daha doğru dürüst bir şey almadık. Mothercare'den 7'li zıbınlardan aldım 2 adet. 2 t-shirt, 3 de onların alt pijamasını aldık. ben doğum iznine ayrılınca alış-verişe çıkmayı planlıyorum. Çok mu geç olur ki bilmiyorumkismile Oğluşumun odasını da Çilek'ten alıcam, ayıcıklı, rengini de çok beğendik babasıyla. CADIARZU

Canım Nisan 2010 annelerinden biri bu takımı almış, dün görmüştüm. (sayfanın en sonundaki mesajda)

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...isan-bebislerimizin-cicilerine-buyrun-82.html

ya bende buhar makinesi alayım demiştim ama bebişlerin doğumu yaza geliyor gerek yok yaz bebekleri için diyolar kızlar yaa

Olmazsa kışa kullanırız diye düşünüyorum çünkü şu anda ben bile rahatsız oluyorum. Uyandığımda boğazım acıyor ama yine de önce doktoruma danışayım.

merhaba kızlar nasılsınız??? cumartesi günü doktora gittik bir hafta erken gittik... çok şükür cinsiyetimizi öğrendik... kızımız oluyormuş sositososito
gözün aydin canim.bir kiz daha geldi aramiza ne güzel.saglikla sihhatle gelsin insaallah

yok cok iyi anlarsin merak etme.haftaya yavas yavas baslar.cinsiyeti ne bilmiyorum ama,kizlar biraz daha gec hareket ediyorlar.benim kizim bu hafta biraz daha belli ediyor kendini.sürekli yer degistiriyor.tekmeleride kuvvetlendi iyice.biraz önce depik yedim :emir_bebek:azicik canim yandi.

bizimki erkek.. eşimle sürekli tetikteyiz beyfendi bi tekme falan atsın diye kaydirigubbakcemile5

[QUOTE

archımım bakarsan haber ver bende alayım kıss cok uygunmuss.. kesın bakıcakmıısn..
mlatepede var mıdır acaba mothercare. dun maltepe carrefourda yoktu ole bısey ama.. varmı senın o taraflard abıldıgın mothercar emagazası.. malteoeye gıtcem ya bugun

[/QUOTE]

o beşiklerden maltepede yok canım palladium ve capitolde var istersen ama ben fiyatına bakmamıştım .

elhamra bugun bı yeremı gıdecektı nerde kaldı bu kıs...

bende bilmiyom yarın dae ile öğrencezz

bizim sağlık ocağının hamile oldugumdan haberi yok bilmiyorumkismile olması mı gerekiyo kafamçokkarıştı ben tetanoz aşımı kendi drumda yaptırdım.. başka da mı var CADIARZU

Kızlar bizim cuma akşamı yine arabamızın camını patlattılar işyerinin önünde. Hemde bu sefer saat daha erkendi 19:10 da eşim geldi arabanın yanından geçerken bakmış bişeyi yoktu. 20:00 de çıktık bi baktık arka kelebek kırılmış. Leventin göbeğinde nedir bu bizim başımıza gelenler biliyosunuz bu 3 çok sıkıldım bu sefer tutamadım kendimi bir saat ağladım. Sonra saat 11 e kadar karakolda bekledik ifade verebilmek için. Polisler şikayetçi olmamızdan pek hoşlanmadı nedense. Ertesi günde bir sürü aksilik oldu arabayla ilgili şimdi serviste artık dedim eşime ya o arabayı değiştirirsin yada ben seni değiştiricem diye offf offf

gecmis olsun zeynepciimm bizim de basımıza gelmişti bir sefer..çok sinir bozucu bir durum camı patlatıp teybi tesisatı çaldılar kapının önünden hem de aksamüstüydü gec bir saat değildi üstelik

elhamra bugun bı yeremı gıdecektı nerde kaldı bu kıs...
ben de hatırlayamadım yaa

anne bebek fuarının bilet fiyatı 10 liraymış. haberiniz olsun.
hmm iyiymiş ama olsun şimdi 2 kişi 20 tl.
onun yerine içerden 20 tl lik daha fazla bişi alırım sempatiksalakcinni
ay bu çocuk beni böle cimri yaptı ben hiç böle değildim kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun inşallaaahh hihoyyyt

ANOVA EKLEDIM KIZINI LISTEYE..
gzunaydın canımm saglıkla gelsın ınsallah.

hayırlısı canım
valla bu ay kızlar coştu
açık ara öndeler

Hayırlı olsun canım haziran kız ayı demekki :)

gözün aydin canim.bir kiz daha geldi aramiza ne güzel.saglikla sihhatle gelsin insaallah

çok teşekkür ederim arkadaşlar... hepimiz bebişlerimizi sağlıkla sıhhatle kollarımıza alabiliriz inşallah :Saruboceq:

[QUOTE

archımım bakarsan haber ver bende alayım kıss cok uygunmuss.. kesın bakıcakmıısn..
mlatepede var mıdır acaba mothercare. dun maltepe carrefourda yoktu ole bısey ama.. varmı senın o taraflard abıldıgın mothercar emagazası.. malteoeye gıtcem ya bugun

o beşiklerden maltepede yok canım palladium ve capitolde var istersen ama ben fiyatına bakmamıştım .[/QUOTE]

Ben cumartesi paladiumda mother&care deki beşiklere baktım 329 du fiyatı yanlış hatırlamıyorsam yada o civarda bişey. Ama beşiğin fiyatına içindeki yatak ve kenar koruyucuları dahil değildi. e - bebekte benzer beşik 435 TL iç yatağı nevresimi koruyucuları ve cibinliği dahil. Haberiniz olsun.

Kızlar bizim cuma akşamı yine arabamızın camını patlattılar işyerinin önünde. Hemde bu sefer saat daha erkendi 19:10 da eşim geldi arabanın yanından geçerken bakmış bişeyi yoktu. 20:00 de çıktık bi baktık arka kelebek kırılmış. Leventin göbeğinde nedir bu bizim başımıza gelenler biliyosunuz bu 3 çok sıkıldım bu sefer tutamadım kendimi bir saat ağladım. Sonra saat 11 e kadar karakolda bekledik ifade verebilmek için. Polisler şikayetçi olmamızdan pek hoşlanmadı nedense. Ertesi günde bir sürü aksilik oldu arabayla ilgili şimdi serviste artık dedim eşime ya o arabayı değiştirirsin yada ben seni değiştiricem diye offf offf

ben de gidecem canım..
bilet nerden bulacaz ama onu düşünüyorum

anne bebek fuarının bilet fiyatı 10 liraymış. haberiniz olsun.

bana da gelmedi bilet bebek dergilerinden isticem ama bakalım akannehir

Back
X