kızlar dün benim sıpa beni uyutmamıştıya
yolunu buldukbilmiyorumkismile
acıkıyomuşta kuduromuş yazııııkkk
gece gec saatte süt içtim kek yedim
tık yok sabaha kadar
maaşalla diyim ya
derdi yemekmiş minik kuşumun
ya kızlar bişey sorucam..etrafınızda hiç spinal veya epidural anestezi ile sezeryan olan varmı..yani biliyomusunuz tam olarak ikisi arasındaki farkı..hangisi daha iyi..
Maşallahhhh tuğberkimeee
ama dalga geçmedim yaaa kocaman döbüşün varrrrr yokmuuu yaniiikafamçokkarıştı
heee hastane çıkışını nie eklemedin nen kaydirigubbakcemile3
bildiğim kadarıyla birinde komple uyutuluyorsun
birinde de belden aşağısı uyuşturuluyor
epudral belden aşağı olan bence daha iyi
çünkü doğumdan sonra hemen bebeğini görme şansın oluyor
Tamamdır canım
Bak benim oğum olcak, artık hiç konuşuyor muyum? İlerde gelin bizim bu forumumuzu bulup bana delil olarak kullanabilir yazdıklarımı dimi?delikafadulden
bildiğim kadarıyla birinde komple uyutuluyorsun
birinde de belden aşağısı uyuşturuluyor
epudral belden aşağı olan bence daha iyi
çünkü doğumdan sonra hemen bebeğini görme şansın oluyor
ya kızlar bişey sorucam..etrafınızda hiç spinal veya epidural anestezi ile sezeryan olan varmı..yani biliyomusunuz tam olarak ikisi arasındaki farkı..hangisi daha iyi..
Tamamdır canım
Bak benim oğum olcak, artık hiç konuşuyor muyum? İlerde gelin bizim bu forumumuzu bulup bana delil olarak kullanabilir yazdıklarımı dimi?delikafadulden
Maşallahhhh tuğberkimeee
ama dalga geçmedim yaaa kocaman döbüşün varrrrr yokmuuu yaniiikafamçokkarıştı
heee hastane çıkışını nie eklemedin nen kaydirigubbakcemile3
hakketten fark ne yaya kızlar bişey sorucam..etrafınızda hiç spinal veya epidural anestezi ile sezeryan olan varmı..yani biliyomusunuz tam olarak ikisi arasındaki farkı..hangisi daha iyi..
asıl dobik senin karnındakiymiş kızzzz
hakketten fark ne ya
o varya yakında beni yicek ösgem
AYYYY KIYAMAM YA
AÇMI BIRAKIYONNNN GÜZEL KIZIMIIIZI NAN TABİİİ TOPİK TOPİK GEZMEKTENNNNNNNNNNN:roflol:
ya bu sag tarafım cok agrıyo benım o yuzden oturmaıyorum sureklı sureklı yatamıyorumda tuhaf bişiy oldum ben
ınanmayın böle asılsız haberlerebilmiyorumkismileAaaaaaaaa daemon sen o yüzden mi yoksa eklemiyorsun göbiş fotonu? Bize şişko deyip durdun, nooooldu?
Zeyneeeep nerdesiiiin?
valla heee :roflol:Zeyneeeep nerdesiiiin?
Benim en yakın arkadaşım epidural sezeryan oldu, ameliyattan önce beline sadece bir iğne yaptılar, hortum falan takmadılar. Bıçak izini gıdıklanma gibi hissettim dedi, doğar doğmaz kızını verdiler kucağına. Ama yine de normal doğum gibi değildi. Biz odaya gittiğimizde bi uyuşukluk vardı, sanki komple anesteziden yeni ayılıyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?