2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
harika bir soru bende bunu araştırıp duruyodum ama bulamadımm
nette bende mrk ediyommm ya

valla ben ikisiyle de ameliyat oldum. epidural çok rahat, sadece belden aşağınız uyuşuyor ve o da birkaç saat içerisinde yavaş yavaş açılıyor. hatta açılma süreci bayaa eğlenceli oluyor, elinle dokunup nereye kadar hissedebildiğini test ediyorsun. ama genel anestezi sıkıntılı bir durum. sonuçta bütün organların bi süreliğine duruyor başta akciğerlerin olmak üzere. ayılınca mesela bağırsakların acaip gümbürdüyor, ve ciğerlerinde yapışmasın diye sabaha kadar balon şişirip duruyorsun.

inşallah hepimizin canım şimdi doktorla işin kolayına kaçıyo yok çatın dar yok bebek için riskli bilmem ne anne psikolojisini hiçe sayıyolar o an bebeği düşündüğümüzden herşeye evet diyoruz ama ben sonuna kadar direnicem normal doğum için benneyaptımki

günaydın topiğimizin güzel anneleri inşallah hepiniz iyisinizdirrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bana nie küsüyosun yamafoldumben

balonmu şişiriliyo o acıyla bide balonlamı uğraşıyosun ay bunu ilk defa duyuyorumbilmiyorumkismile

masaya kafamı koyup uyuya kalmışım kızlar. Sabah 5 te uyandım şimdide uykum geldi. Sipinal ve epudral farkını buldunuz mu ??? yoksa yine kopyalayıp yapıştırayım mı???

evet bu sabah hep kımıldadııı delikafadulden

ay evt ya amin inşallah

tabi ya annesi,kimildamaz mi hic.:ecrin_bebek:birara sessiz kaliyorlar ama sonra yine ben burdayim diye kendilerini belli ediyorlar.benimkiside sabah formundaydi.kahvalti yaparken esime dedim koy bak elini esimde koydu.koymasiyla elini cekmesi bir oldu.adamin ödü patladi.:1shok:hic böyle birsey beklemiyordu.ayyy ne güldüm ama:roflol:

ya kızlar noırmal doğumdan korkmayın be
bence herşeyin doğalı en iyisidir tabi sağlığınız elverdiği müddetçe
normal doğumun tek kötü yönü var doğum öncesi sancılar
ama o masaya gelince iş o kadar korkulduğu gibi zor değil
rabbim yardımcı olur merak edip korkup kendiniz yıpratmayın

beni çatlatıyosun
bide ikiniz kanki olmuşunuz beni dışlıyonuz
hatta özgeyidemafoldumben

ya hayııırrr...
ukla bana şişko dedi ya ben sen ona kız ıdye ekledım onnarı..
ben aslında hıc begenmedım cok kotu seyler almıs eeeggg kaka..
atıcam ben onnarı..
küsme banabilmiyorumkismile

ya hayııırrr...
ukla bana şişko dedi ya ben sen ona kız ıdye ekledım onnarı..
ben aslında hıc begenmedım cok kotu seyler almıs eeeggg kaka..
atıcam ben onnarı..
küsme banabilmiyorumkismile

konuşma didimmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…