kayısı ,su içmek falan yaramıyor artık..4-5 günde bir çıkıyorum ama sankidoğum yapıyorum öyle....yaparken su geliyor artık idrar mı başka bişey mi bilmiyorum..bebeğe bişey olacak diye korkuyorum..
Elhamraaa, tali_cadi ben oğlumu bu patikleri örmek istiyorum. Nasıl yapılıyor (özellikle üst tarafı) anlatabilirmisiniz?
inceliyim bi yawrum
elhamraaa ne indirion sen pc ne? anlamadım ben bilmiyorumkismile
elhamraaa ne indirion sen pc ne? anlamadım ben bilmiyorumkismile
Canım geçmiş olsun bana doktorumun önerisi sabah uyanır uaynmaz sıcak suyun içerisine bal ve limon sıkıp iç, sabah kahvaltısında nesfit ye ve beyaz ekmek yerine tahıllı ekmekleri ye bol bol su iç en önemliside tuvalete gitme isteğin olmasada günün belirli bir saatinde gidip otur benimde çok başıma geliyordu bunları yapıyorum şimdi . Ayrıca ıkınma ve kanama varsa mutlaka doktoruna danış zararsız bir ilaç var onu veriyorlar kısa bir süreliğine ben 12 haftalıkken kanamadan hastanede yatarken bana vermişlerdi.
kızlar merhabalar.......nasılsınız..??
ya kabızlık için ne yapıyosunuz..bana artık kayısı falan yaramıyor ya ölücem..4. gün çıkmayalı..çıktığımdada 1 saat ölüyorum..
Kız çok hassas demekki yazıkkk a.s
Canim basur vs gibi birsey var mi aci veriyor mu wc'e ciktiginda?
Hamilelikte sik gorulen birseymis,
sanirim bende de var gibi doktora gittigimde soracagim.
hamilelikten önce hiç olmazdım...hamilelikte olurum biliyorum ama son zamanlarda çok kötü durumdayım..şimdi erik hoşafı yapıyor kaynanam inşallah işe yarar...
melmea bu patik alttan başlanıo canım üst tarafını sonradan içten dikmişler..
ya bu belgeselde linkler hep ölü
sağlam link bulan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?