2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydın hanımlar ıyı sabahlar bısey merak ettım bu haftalarda bebegımız bas asagıdamı duruyor karnımızda dr oyle duruyor bu haftalarda demıstıde

nere kacıon kıss elhhh..
nıe bırakıon benı..

ya cok sınırlendım kar yagdı dogalgazı actık.
218 tl fatura..
yuh yaaa..
bıde gercekten doya doya yakmıs olsak gam yemıycemmm..

bize de 223 geldi. ama hiç kapatmadık evimiz 3+1
ve 60 derecede yandı. ben 300 bekliyordum ama daha az geldi.
bu rakama bile sevindik delikafadulden

gunaydın kızlar nasılsınızz

gunaydın hanımlar ıyı sabahlar bısey merak ettım bu haftalarda bebegımız bas asagıdamı duruyor karnımızda dr oyle duruyor bu haftalarda demıstıde

benimkisi ultrasonda hep başaşağı çıkıyor. doktora sordum normal pozisyonu zaten bu dedi

evet canım ben geçen hafta dr a gittiğimde bebeğim artık dönmüştü
sol kasığımda başı aşağı doğru 5-6. aylar arasına girdiğimizde öle oluyormuş...

Günaydın kızlar
21 haftamızda bitmiş
archim söylemişmiydim bende 13 şubatta gitçem ayrıntılıya

yoo şimdi duydum :))
13 şubat dünya ayrıntılı ultrason günü sanırsam
özbek de o zaman girecekmiş sempatiksalakcinni

bizede dün gelmiş bizde 40-50 da yaktık hiç kapatmadan ama 120 gelmiş
bu sene başında bina ya mantolama yapmıştık daha iyi ısınıyor..
bende 200 gelir demiştim ama dün faturayı görünce bayram ettim valla..:teytey:

bizim geçen ay 89 tl gelmişti
bu ay 150 tlcivarı gelir heralde

ahahaha hey allahım
nasıl da gördün stelladelikafadulden

kız bariz görünüyor zaten, aklinialirimsmile

neyse ben gidip biraz çimeyim bari

benimkisi ultrasonda hep başaşağı çıkıyor. doktora sordum normal pozisyonu zaten bu dedi

evet canım ben geçen hafta dr a gittiğimde bebeğim artık dönmüştü
sol kasığımda başı aşağı doğru 5-6. aylar arasına girdiğimizde öle oluyormuş...

banada normal pozısyonu bu haftalarda boyle durur zaten dedı ama bıraz daha asagıda sankı bu ay yat dedı ev ısı yapma dedı ben mecburen yaptım dun.ama agır ıs degıl tabı her zamankı gıbı.bıde cok ayaktamı duruyorsun dedı evet dedım cok durma dedı.magnezyuma devam dedı.anlayacagınız ondan endıselıyım.bende dusunuyorumkı cok ayakta durdugum ıcın acaba yer cekımı kuvvetıylemı asagıda gorundu.ama dr bısey olmaz dedı korkma dedı ıcım rahatladı bıraz olsun.

canım ben ovulasyon tasti ile hamile kaldım 2 yıl dr tedavisinden sonra salmıştık tüp bebeğe geçmeden önce bi ovulasyon testi yapayım demiştim o ay tuttu.
ben adetin 13. gününde başladım o gün silik çizgi vardı yapmadık 14.15.16 da da silik çizgi çıktı 14.15. 16.geceyi değerlendirdik, 17. boş geçtik 19.20. dede birlikte olduk
sonra 22. de, ben akşam 20.00 da yapıyordum testleri hep hiç tam net çizgi çıkmadı
ama silik çıkınca ben boş geçmeyelim dedim iyikide öle yapmışım, ama ilişkiden sonra en az 1 saat yatıyordum zaten h.sonları gece olunca banyomu sabah yapıyordum yatmak lazım diye... adetime 5 gün kala benden acayip bir akıntı böyle zar gibi bişey geldi 3 gün kala test yaptım evde negatif çıktı... 1 gün gecikince dedim testi tekrarlayayım nasılsa tüp bebek yapcaz sabah 6 da ilk israrımla yaptığımda o büyük şoku yaşamıştım kuzucum gelmişti....
İnşallah en kısa zamanda sende meleğine kavuşursun..

yoo şimdi duydum :))
13 şubat dünya ayrıntılı ultrason günü sanırsam
özbek de o zaman girecekmiş sempatiksalakcinni

özbekle benim ticker aynı ama doktor bana hiç bahsetmedi ayrıntılı ultrasondan yahuu 20sinde gidicem ama ? bir tahlilimiz testimiz yok dedi hatta tel ettiğimde de

özbekle benim ticker aynı ama doktor bana hiç bahsetmedi ayrıntılı ultrasondan yahuu 20sinde gidicem ama ? bir tahlilimiz testimiz yok dedi hatta tel ettiğimde de

ben kendim sormuştım o da 21. hafta yaptırabileceğimi söylemişti.
sen ayrıntılı ultrasona ne zaman gireceğim diye sorsaydın belki doktorunun o anda aklına gelmemiş olabilir.
çünkü bu aralar başka kan testi falan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…