2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok kıs hepimiznki aşağıda zaten doğum için dönmeye başlıyorlar hatta ben ilk görünce aaa bu nekadar aşağıda dedim e normal artık olsun okadar büyüdü doğpumda yaklaşıyor ondan dedi..kaydirigubbakcemile5

ya ufff yarın ayrıntılı ultrasona gircektim, şimdi sekreter aradı dr un annesi ölmüş, randevular iptal

doğum mu yaklaşıyor :1shok::1shok:
yaklaşmasın yaa az daha karnımda seveyim bebişimi

amannnnnnnnn benm gelınım nasılda nazlı gelmiş kıyamam ben ona çok şükür allah herkese böle güzel bi duyguyu nasip etsin inşopuyorumnanaktan

Ortalama 4 ay var daha ne yaklaşıyor dursunlar durdukları yerde

bence kum beji boya canım oğlun olcak halı ve çekyat farketmez ama odanın duvar boyası çok farkediyorr erkek -kız ayrımında

tm canım arayayım gitmeden sorayım ben bir gene de saol..benim de o zmn 20sinde gittiğimde ben ztn 21+4 oluyorum uyar herhalde o zamana dimi

bence kum beji boya canım oğlun olcak halı ve çekyat farketmez ama odanın duvar boyası çok farkediyorr erkek -kız ayrımında

ben de katılıyorum bence bebek odası bej-krem-beyaz tonlarında olmalı ya da ucuk renkler pembe ve mavi de olsa yani..

günaydııınnn...
toplantım vardı yeni çıktım
delikafadulden

benim evimde kum beji. her renge uyan bir ton
hemde ferah duruyor

benm salon korıdor falan kum bejı hoş sade bır renk kırlı krem gıbı bişimi desem acabaa

anaam herkesde kum beji varmış çok cahil gördüm kendimi

günaydııınnn...
toplantım vardı yeni çıktım
delikafadulden

hoşgeldin canım

Kızlar madem muhabbet boyadan açılmış ben de sorayım. Oğlumun odasındaki dolabı açık krem rengi (birkaç kapak da sütlü kahve) şeklinde yaptırıyorum. Odadaki tek kişilik yatağın başlığı koyu sarı-krem arası bir renk, kumaş. Perdesi de yine krem rengi üzerine kahve tonlarında yuvarlaklar var. Bu odayı nasıl canlandırabilirim? Şu anda evimin tüm duvarları kirli beyaz renginde. Duvar rengini ne yapabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…