- Konu Sahibi daemon
-
- #44.961
yok kıs hepimiznki aşağıda zaten doğum için dönmeye başlıyorlar hatta ben ilk görünce aaa bu nekadar aşağıda dedim e normal artık olsun okadar büyüdü doğpumda yaklaşıyor ondan dedi..kaydirigubbakcemile5banada normal pozısyonu bu haftalarda boyle durur zaten dedı ama bıraz daha asagıda sankı bu ay yat dedı ev ısı yapma dedı ben mecburen yaptım dun.ama agır ıs degıl tabı her zamankı gıbı.bıde cok ayaktamı duruyorsun dedı evet dedım cok durma dedı.magnezyuma devam dedı.anlayacagınız ondan endıselıyım.bende dusunuyorumkı cok ayakta durdugum ıcın acaba yer cekımı kuvvetıylemı asagıda gorundu.ama dr bısey olmaz dedı korkma dedı ıcım rahatladı bıraz olsun.
yok kıs hepimiznki aşağıda zaten doğum için dönmeye başlıyorlar hatta ben ilk görünce aaa bu nekadar aşağıda dedim e normal artık olsun okadar büyüdü doğpumda yaklaşıyor ondan dedi..kaydirigubbakcemile5
canım ben ovulasyon tasti ile hamile kaldım 2 yıl dr tedavisinden sonra salmıştık tüp bebeğe geçmeden önce bi ovulasyon testi yapayım demiştim o ay tuttu.
ben adetin 13. gününde başladım o gün silik çizgi vardı yapmadık 14.15.16 da da silik çizgi çıktı 14.15. 16.geceyi değerlendirdik, 17. boş geçtik 19.20. dede birlikte olduk
sonra 22. de, ben akşam 20.00 da yapıyordum testleri hep hiç tam net çizgi çıkmadı
ama silik çıkınca ben boş geçmeyelim dedim iyikide öle yapmışım, ama ilişkiden sonra en az 1 saat yatıyordum zaten h.sonları gece olunca banyomu sabah yapıyordum yatmak lazım diye... adetime 5 gün kala benden acayip bir akıntı böyle zar gibi bişey geldi 3 gün kala test yaptım evde negatif çıktı... 1 gün gecikince dedim testi tekrarlayayım nasılsa tüp bebek yapcaz sabah 6 da ilk israrımla yaptığımda o büyük şoku yaşamıştım kuzucum gelmişti....
İnşallah en kısa zamanda sende meleğine kavuşursun..
yok kıs hepimiznki aşağıda zaten doğum için dönmeye başlıyorlar hatta ben ilk görünce aaa bu nekadar aşağıda dedim e normal artık olsun okadar büyüdü doğpumda yaklaşıyor ondan dedi..kaydirigubbakcemile5
bence kum beji boya canım oğlun olcak halı ve çekyat farketmez ama odanın duvar boyası çok farkediyorr erkek -kız ayrımındaslm kızlar geçmişi azcık okudum geldim.
Çok yoruldum bugün size sorum olcak erkek odası için lila boyasam odayı olur mu? Çünkü çekyatım var orda o lila kaldıramıyorum onu halımda lila. Hafif morumsu boyatmak istiyorum apaçık mor olur mu sizce?
ben kendim sormuştım o da 21. hafta yaptırabileceğimi söylemişti.
sen ayrıntılı ultrasona ne zaman gireceğim diye sorsaydın belki doktorunun o anda aklına gelmemiş olabilir.
çünkü bu aralar başka kan testi falan yok.
bence kum beji boya canım oğlun olcak halı ve çekyat farketmez ama odanın duvar boyası çok farkediyorr erkek -kız ayrımında
tm canım arayayım gitmeden sorayım ben bir gene de saol..benim de o zmn 20sinde gittiğimde ben ztn 21+4 oluyorum uyar herhalde o zamana dimi
bence kum beji boya canım oğlun olcak halı ve çekyat farketmez ama odanın duvar boyası çok farkediyorr erkek -kız ayrımında
kum beji nasıl oluyorkinebilmiyorumkismile
benm salon korıdor falan kum bejı hoş sade bır renk kırlı krem gıbı bişimi desem acabaa
günaydııınnn...
toplantım vardı yeni çıktım delikafadulden
BENDE 11 şubatta gitcemkaydirigubbakcemile3yoo şimdi duydum :))
13 şubat dünya ayrıntılı ultrason günü sanırsam
özbek de o zaman girecekmiş sempatiksalakcinni
19-23 haftalar arası yapılıyor. uyar sana da yerimseniben
benim evimde kum beji. her renge uyan bir ton
hemde ferah duruyor
benm salon korıdor falan kum bejı hoş sade bır renk kırlı krem gıbı bişimi desem acabaa
günaydııınnn...
toplantım vardı yeni çıktım delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?