- Konu Sahibi daemon
-
- #44.981
günaydııınnn...
toplantım vardı yeni çıktım delikafadulden
Kızlar madem muhabbet boyadan açılmış ben de sorayım. Oğlumun odasındaki dolabı açık krem rengi (birkaç kapak da sütlü kahve) şeklinde yaptırıyorum. Odadaki tek kişilik yatağın başlığı koyu sarı-krem arası bir renk, kumaş. Perdesi de yine krem rengi üzerine kahve tonlarında yuvarlaklar var. Bu odayı nasıl canlandırabilirim? Şu anda evimin tüm duvarları kirli beyaz renginde. Duvar rengini ne yapabilirim?
kızlar bıde dr bana 1 ay sonra gel dedı ya rutın kan testlerın var onları yapıcaz seker yuklemesı falan bu kan testlerı neler bılenınız varmı
kan testini bilmiyorumda şeker yüklemesinde sana glukozlu su gibi bişey içirip şekerinin çıkıp çıkmadığına bakıyolarmış. Hamilelikde gizli şeker olabilrimiş çünkü bende 25 şubatta gidip şeker yüklemesi yaptırıcam.
gunaydn cnmmmm
delikafaduldenhoşgeldin canım
canım o da etkinlik sayfası zaten facebookda.. maxelinamislina açmış sayfayı da ben de gördüm, haberiniz olsun diye yolladımgünaydın canım facebookta kk istanbul 2.buluşması etkinliği sayfası mı acsak diye düşündüm senin mail gelince
kahve-mavi cok yakışıyor ama duvar rengini sade bir renk seç bence ya da uçuk bir mavi ..Ama mavi ile kombine edebilirsin süsler koyarak o da yeterince canlılık katar canım odaya
Kızlar madem muhabbet boyadan açılmış ben de sorayım. Oğlumun odasındaki dolabı açık krem rengi (birkaç kapak da sütlü kahve) şeklinde yaptırıyorum. Odadaki tek kişilik yatağın başlığı koyu sarı-krem arası bir renk, kumaş. Perdesi de yine krem rengi üzerine kahve tonlarında yuvarlaklar var. Bu odayı nasıl canlandırabilirim? Şu anda evimin tüm duvarları kirli beyaz renginde. Duvar rengini ne yapabilirim?
Ortalama 4 ay var daha ne yaklaşıyor dursunlar durdukları yerde
e ortalama 4 ay var ama 40 haftada doğmayan bebekler vardoğum mu yaklaşıyor :1shok::1shok:
yaklaşmasın yaa az daha karnımda seveyim bebişimi
amin canım zorlu bir süreçti ama bitti çok şükür..opuyorumnanaktanamannnnnnnnn benm gelınım nasılda nazlı gelmiş kıyamam ben ona çok şükür allah herkese böle güzel bi duyguyu nasip etsin inşopuyorumnanaktan
kahve-mavi cok yakışıyor ama duvar rengini sade bir renk seç bence ya da uçuk bir mavi ..Ama mavi ile kombine edebilirsin süsler koyarak o da yeterince canlılık katar canım odaya
delikafadulden
delikafadulden
canım o da etkinlik sayfası zaten facebookda.. maxelinamislina açmış sayfayı da ben de gördüm, haberiniz olsun diye yolladım
rutın yaptıgımız bazı kan testlerın var dedı ben sekermı dedım evet oda var tabıkı dedı bu baska kan testlerıymıs gıdınce ogrenıcez artık
Günaydın kızlarrr
kahverengi ile turkuaz çok güzel oluyor tabi tonlarını tutturmak lazım.
halısını ve perdesini turkuaz alabilirsin. ama perdem var diyorsun o iş o yüzden yaş .
ya da duvar boyasını turkuaz renklerinde seçebilirsin. çok da yakışır gibi geliyor.
mesela bunun gibi
kızlar bıde dr bana 1 ay sonra gel dedı ya rutın kan testlerın var onları yapıcaz seker yuklemesı falan bu kan testlerı neler bılenınız varmı
kleopatra olmuşsun . hayırlı olsun
niye değiştirdin ki eski nickini ??
gunaydın cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?