2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bıde dr bana 1 ay sonra gel dedı ya rutın kan testlerın var onları yapıcaz seker yuklemesı falan bu kan testlerı neler bılenınız varmı

kahve-mavi cok yakışıyor ama duvar rengini sade bir renk seç bence ya da uçuk bir mavi ..Ama mavi ile kombine edebilirsin süsler koyarak o da yeterince canlılık katar canım odaya

kızlar bıde dr bana 1 ay sonra gel dedı ya rutın kan testlerın var onları yapıcaz seker yuklemesı falan bu kan testlerı neler bılenınız varmı

kan testini bilmiyorumda şeker yüklemesinde sana glukozlu su gibi bişey içirip şekerinin çıkıp çıkmadığına bakıyolarmış. Hamilelikde gizli şeker olabilrimiş çünkü bende 25 şubatta gidip şeker yüklemesi yaptırıcam.

rutın yaptıgımız bazı kan testlerın var dedı ben sekermı dedım evet oda var tabıkı dedı bu baska kan testlerıymıs gıdınce ogrenıcez artık

kahve-mavi cok yakışıyor ama duvar rengini sade bir renk seç bence ya da uçuk bir mavi ..Ama mavi ile kombine edebilirsin süsler koyarak o da yeterince canlılık katar canım odaya

Yani odanın rengini yine kirli beyaz bırakıp mavi süslerle mi zenginleştireyim?

kahverengi ile turkuaz çok güzel oluyor tabi tonlarını tutturmak lazım.
halısını ve perdesini turkuaz alabilirsin. ama perdem var diyorsun o iş o yüzden yaş .

ya da duvar boyasını turkuaz renklerinde seçebilirsin. çok da yakışır gibi geliyor.

mesela bunun gibi

amannnnnnnnn benm gelınım nasılda nazlı gelmiş kıyamam ben ona çok şükür allah herkese böle güzel bi duyguyu nasip etsin inşopuyorumnanaktan
amin canım zorlu bir süreçti ama bitti çok şükür..opuyorumnanaktan

bende aynısını yazmışım delikafadulden

evet kahverengi ve turkuaz çok yakışıyor gerçekten de

özgeeee günaydın bu arada kızz. a.s.

delikafadulden

delikafadulden

canım o da etkinlik sayfası zaten facebookda.. maxelinamislina açmış sayfayı da ben de gördüm, haberiniz olsun diye yolladım

kaydirigubbakcemile3 ben farkında değilim ordan msj attım sana kaydirigubbakcemile3 tamam diye bi de kaydirigubbakcemile3 gece gece uykulu bir halde nette gezersem böyle olur işte klava:

kıslar bu alttaki imzalarınız varyaa..bebişlerinizin kaç haftalık oldugunu gösteren..onu nerden yapıyosunuz kontrol panelinde

bu duvar rengi de hoş canım eğer eşyalarınla uyum sağlayacaksa düşünebilirsin bu rengi..olmaz diyorsan da duvar rengi krem olur ama sen de bolca mavi turkuaz falan süsler kullanırsın lamba çerçeve oyuncak askı vs.gibi

Selam kızlar. Ben bu cumartesi yaptırıcam testlerimi. 50 gramlık şeker yüklemesi ve hepatit testi tokso plazmaların tekrarları tam kan sayımı ve tam idrar testi yapılıyor rutin testlerden kastıbu. Bu testleri daha öncede yaptırmıştık tekrar yaptırıcaz. Ben hepatit yaptırmamıştım daha önce hazır kan veriyoken onada baksınlar dedi doktorum. Birte toksoplazmalar bende negatif o yüzden rutin olarak dönem dönem bakılması gerekiyormuş. Kan sayımı ,şeker yüklemesi ve idrar rutin test her hamileye bu hafta yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…