Selam kızlar. Ben bu cumartesi yaptırıcam testlerimi. 50 gramlık şeker yüklemesi ve hepatit testi tokso plazmaların tekrarları tam kan sayımı ve tam idrar testi yapılıyor rutin testlerden kastıbu. Bu testleri daha öncede yaptırmıştık tekrar yaptırıcaz. Ben hepatit yaptırmamıştım daha önce hazır kan veriyoken onada baksınlar dedi doktorum. Birte toksoplazmalar bende negatif o yüzden rutin olarak dönem dönem bakılması gerekiyormuş. Kan sayımı ,şeker yüklemesi ve idrar rutin test her hamileye bu hafta yapılıyor.
kahverengi ile turkuaz çok güzel oluyor tabi tonlarını tutturmak lazım.
halısını ve perdesini turkuaz alabilirsin. ama perdem var diyorsun o iş o yüzden yaş .
ya da duvar boyasını turkuaz renklerinde seçebilirsin. çok da yakışır gibi geliyor.
mesela bunun gibi
günaydıınn canımmözgeeee günaydın bu arada kızz. a.s.
Selam kızlar. Ben bu cumartesi yaptırıcam testlerimi. 50 gramlık şeker yüklemesi ve hepatit testi tokso plazmaların tekrarları tam kan sayımı ve tam idrar testi yapılıyor rutin testlerden kastıbu. Bu testleri daha öncede yaptırmıştık tekrar yaptırıcaz. Ben hepatit yaptırmamıştım daha önce hazır kan veriyoken onada baksınlar dedi doktorum. Birte toksoplazmalar bende negatif o yüzden rutin olarak dönem dönem bakılması gerekiyormuş. Kan sayımı ,şeker yüklemesi ve idrar rutin test her hamileye bu hafta yapılıyor.
Günaydın kızlarrr
saol cnım ama bu testler bende 25 haftama denk gelecek dr un dedıgıne gore 1 ay sonra gel dedı ya
Archi bu çok güzel ama çocuk odası çok küçük, daha da küçük durur diye korkuyorum. Acaba tek duvarını bu renkte yapıp böyle balıklar koysam renk olmaz mı?
ayy rüyamda normal doğum sancılarım tutmuştuu
çok korkuyodum yaa.. bilmiyorumkismile
beni sezeryana alın diodum ama kimse almıodu. kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 ben farkında değilim ordan msj attım sana kaydirigubbakcemile3 tamam diye bi de kaydirigubbakcemile3 gece gece uykulu bir halde nette gezersem böyle olur işteklava:
Problem değil canım o testlerin içinde en önemlisi şeker yüklemesi oda 24-28. haftalar arası yapılıyor
ayy rüyamda normal doğum sancılarım tutmuştuu
çok korkuyodum yaa.. bilmiyorumkismile
beni sezeryana alın diodum ama kimse almıodu. kaydirigubbakcemile3
gunydn tatlı cadiiii:CüvCüv:
sen doktora gittiğinde sana açılma ile ilgili ne dedi. bir sorun yok değil mi ??
o da süper olur yerimseniben. illa her tarafı bu renkte boyamak zorunda değilsin.
kahve-mavi cok yakışıyor ama duvar rengini sade bir renk seç bence ya da uçuk bir mavi ..Ama mavi ile kombine edebilirsin süsler koyarak o da yeterince canlılık katar canım odaya
ya kısslar bu imzanızı nerden yapıyosunuzzz
olsun geceleri ben de öleyim..
dün yine 10.00 da sızmışım koltukta
yok canım Allaha çok şükür..
verdiği ilaçlar fayda etmiş..
ama ilişkiye çok sık qirmeyin haftada 1 kez yeterli dedi
şuanda oğluşumda bende çok iyiyiz allaha şükür:Saruboceq:
Çok sağolun kızlar, hemen kocamın kafasını ütülemeye başliiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?