• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bide bişi öğrendim bebek karyolalarıyla ilgili..
karyola parmaklıklarının bir standartı varmış..
hani biraz büyüyünde çocugun kolu kafası fln sıkışmayacak şekilde sık aralıklı olması gerekiyormuş..

araları kac çm olmalı ama o standartı bulamadım..
zeynep bilir
zeyneeepppp

Özge bence sen bu yazıyı rutin olarak kopyala kimse sormasada.ıki üç sayfada bir yapıştıralım bu yazıyı :)

hani biraz büyüyünde çocugun kolu kafası fln sıkışmayacak şekilde sık aralıklı olması gerekiyormuş..

zeynep bilir
zeyneeepppp

hehehe evet ya çocuklar kafalarını sokmayı çok sever öyle yerlere
bende küçükken üst geçidin parmaklıklarına sokmuşum kafayı. annemler zorla çıkarmışlar :roflol::roflol:

teşk.ederm ozgecim çizelgeyi nasıl yapıcagımı biliyorum bi siteden yaptm ama kullanıcı panalinde nereye yapıştırıcam onu bilmiyodumkaydirigubbakcemile5

rutın yaptıgımız bazı kan testlerın var dedı ben sekermı dedım evet oda var tabıkı dedı bu baska kan testlerıymıs gıdınce ogrenıcez artık

daha kaç kere kan alacaklar ki bana sadece şeker yüklemesi yaptır dedi bide isteğim üzerine kan uyuşmazlığı var bizde onun için test yaptırıcam inş.zaman bulabilirsem yaptırıcamkafamçokkarıştı
Günaydın kızlarrr
günaydın hoş geldin yeni nickin hayırlı olsun

Selam kızlar. Ben bu cumartesi yaptırıcam testlerimi. 50 gramlık şeker yüklemesi ve hepatit testi tokso plazmaların tekrarları tam kan sayımı ve tam idrar testi yapılıyor rutin testlerden kastıbu. Bu testleri daha öncede yaptırmıştık tekrar yaptırıcaz. Ben hepatit yaptırmamıştım daha önce hazır kan veriyoken onada baksınlar dedi doktorum. Birte toksoplazmalar bende negatif o yüzden rutin olarak dönem dönem bakılması gerekiyormuş. Kan sayımı ,şeker yüklemesi ve idrar rutin test her hamileye bu hafta yapılıyor.
zamanını geçirsek nolur

ya kısslar bu imzanızı nerden yapıyosunuzzz
kk ana sayfasında nasıl yapıldığını anlatıyor canım bende bilmiyorum burdan anlatmışlardı bana

benim arkadasım bunun gerçeğini yasadı sezeryana alın beni diye bas bas bağırdı yıktı hastaneyi ama almadılar kaydirigubbakcemile3
benimde hep aklıma bu geliyor kesin bende bas bas bağırıcam alın bunu içimden sezeryan yapın diye çok korkuyorum ben yaa

kaydirigubbakcemile3 saatlerimiz uymaz sanırım 14,30 da mecidiyeköyde gircem ben

bende 14,30 da pendik nene hatundayım :roflol:
beklerim

evet kızlar bende 13 subat saat 3de dr da olcam

özbekle benim ticker aynı ama doktor bana hiç bahsetmedi ayrıntılı ultrasondan yahuu 20sinde gidicem ama ? bir tahlilimiz testimiz yok dedi hatta tel ettiğimde de

canım bana dr seni yönledircem dedi belki snein dr kendi yapacagında söylememiştir

zeynep bilir
zeyneeepppp

canım ben bunu okumuştum ama nerde hatırlamıyom 4_5 cm i standartıymış

yok canım Allaha çok şükür..
verdiği ilaçlar fayda etmiş..
ama ilişkiye çok sık qirmeyin haftada 1 kez yeterli dedi
şuanda oğluşumda bende çok iyiyiz allaha şükür:Saruboceq:

gözünaydın canım yerimseniben haftada bir mii kaydirigubbakcemile3 biz ayda 1 bile girmiyoruz yahuu hamile kaldığımdan beri ne benim canım istiyor ne de esimin akannehir

aman iyi olunda. ama hala pazara gideceğim diyorsun. az daha dinlen bence hemen yorma kendini

olmazzz qidicemmm kaydirigubbakcemile3
kaç qündür evdeyim ya dışarda buzlarda eridi
pazar kurulur kesin..
münibüsle 1 vesaitlik yol zaten sositososito

birde hani uyku seti takılıyorya okorkuluklara aslında takılmamamsı lazımmış bebegin daha rahat hava akımı alması için

gözünaydın canım yerimseniben haftada bir mii kaydirigubbakcemile3 biz ayda 1 bile girmiyoruz yahuu hamile kaldığımdan beri ne benim canım istiyor ne de esimin akannehir

ohaoldumsmile nie ki kızz
bizim hamileliğim boyunca o konuda hiç değişiklik olmadı
belkide benim fazla ilişkiden dolayı açılmam olmuştur :kedi:

zeynep bilir
zeyneeepppp

yok be kuşum bende bunu düşünüyordum ne zamandır ama yakından görünce insan anlar herhalde çok sık olmasıda iyi değil bebekte hapis duygusu yaratıyormuş. Bu yüzden atrafına koruyucu minder şart sanırım. Önlemimizi bu şekilde alıcaz artık.

Özge bence sen bu yazıyı rutin olarak kopyala kimse sormasada.İki üç sayfada bir yapıştıralım bu yazıyı :)
bence de canım kaydirigubbakcemile3

bende küçükken üst geçidin parmaklıklarına sokmuşum kafayı. annemler zorla çıkarmışlar :roflol::roflol:
puahahahaha ay çok komik :roflol:

teşk.ederm ozgecim çizelgeyi nasıl yapıcagımı biliyorum bi siteden yaptm ama kullanıcı panalinde nereye yapıştırıcam onu bilmiyodumkaydirigubbakcemile5
yerimseniben kolay gelsin cabuk yap sempatiksalakcinni

canım ben bunu okumuştum ama nerde hatırlamıyom 4_5 cm i standartıymış
hmm bu konuda zeynebin de bilgilerini almam gerek sempatiksalakcinni

daha kaç kere kan alacaklar ki bana sadece şeker yüklemesi yaptır dedi bide isteğim üzerine kan uyuşmazlığı var bizde onun için test yaptırıcam inş.zaman bulabilirsem yaptırıcamkafamçokkarıştı

saol cnmm :1hug:

zamanını geçirsek nolur

kk ana sayfasında nasıl yapıldığını anlatıyor canım bende bilmiyorum burdan anlatmışlardı bana

benimde hep aklıma bu geliyor kesin bende bas bas bağırıcam alın bunu içimden sezeryan yapın diye çok korkuyorum ben yaa
sıkıcaz dişimizi biraz gecen o arkadasımlakonusuyorum da hepsi geciyor dedi abartacak bişeyyok o anda canıncok yanıyo sabırlı ve dirayetli olacaksın sonunda seni güzel bi hediye bekliyor buna odaklanacaksın diyor korkutmasın seni de

ßuqün annişle pazara qidicezzz öğleden sonraa
ßişi istionus mu kıslar sositososito

Sorduğuna pişman ederim seni Cleopatra

yok canım Allaha çok şükür..
verdiği ilaçlar fayda etmiş..
ama ilişkiye çok sık qirmeyin haftada 1 kez yeterli dedi
şuanda oğluşumda bende çok iyiyiz allaha şükür:Saruboceq:
ahaa sadece açılma olanlara haftada bir mi olacak benim koca yoktu iki haftadır onun istikatınıda bu hafta doldursak olmaz mı bu akşam gelecekde opuyorumnanaktan

Bebişinde sana benzerse yandınyani archimim
benim de ilk zamanlar istemiyordu şimdi her akşam olsa hayır demem
olmazzz qidicemmm kaydirigubbakcemile3
kaç qündür evdeyim ya dışarda buzlarda eridi
pazar kurulur kesin..
münibüsle 1 vesaitlik yol zaten sositososito
dikkat et canım ne pazarı var bugün

ohaoldumsmile nie ki kızz
bizim hamileliğim boyunca o konuda hiç değişiklik olmadı
belkide benim fazla ilişkiden dolayı açılmam olmuştur :kedi:

ya baslarda bende anaç duygular acaip abartı boyuttaydı canımistemiyordu sonra biraz kanamam oldu esim korktu ondan sonra bi ara düzeldik simdi gene bacı kardes modundayız bilmiyorumkismile

Bebişinde sana benzerse yandınyani archimim

yandım ki ne yandım. çok haşarı bir çocuktum 2 dk beni görmeseler hemen peşime düşerlerdi ne işler karıştırıyor diye.
3 kere araba çarptı , 1 kere su çukuruna düştüm annem iyi ki bir gün korkudan kalp krizi geçirmedi

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Back
X